Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Aurinkopaneelit yrityksille

Aurinkopaneelit yritykselle ja taloyhtiölle

Ehtymätön aurinkoenergia tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille ja taloyhtiöille mahdollisuuden CO2-päästökuorman vähentämiseen sekä energiaomavaraisuuteen. Oman aurinkovoimalan hankinta on kannattava investointi tulevaisuuteen.

Varaa etätapaaminen
Aurinkopaneelit yrityksille

Kolme syytä aurinkosähköön

Aurinkopaneelit ovat investointi tulevaisuuteen

Kannattava investointi

Aurinkovoimala on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti elinkaarensa aikana. Hanki aurinkovoimala yrityksellesi ja vähennä merkittävästi tarvettasi ostaa sähköä.

Aurinkopaneelit vähentävät päästökuormaa

Vähemmän CO2-päästöjä

Aurinkovoiman hyödyntäminen yrityksessä on teko ympäristön ja kestävän kehityksen puolesta. Aurinkopaneelit lisäävät  energiatehokkuutta, omavaraisuutta sekä vastuullisuutta yritystoiminnassa. 

Aurinkopaneelit luotettavasti kokonaispalveluna

Täyden palvelun periaatteella

Väreen PPA-toimitus mahdollistaa aurinkosähköjärjestelmän hankkimisen suoraan säästyvillä energiakustannuksilla, jonka aurinkovoimala itse tuottaa. Ei tarvetta raskaille alkuinvestoinneille. Soveltuu yli 100 kilowattipiikin hankkeisiin.

Avaimet käteen -palveluna

Laita tyhjät katto- ja seinäpinnat tuottamaan! Hyödynnä ilmaista, päästötöntä ja käytännössä ehtymätöntä aurinkoenergiaa. Samalla kun pienennät energianhankintakustannuksia, vähennät myös hiilijalanjälkeä ja parannat yrityksen brändiarvoa. Aurinkopaneelit ovat osa yrityksesi vastuullista toimintaa.


Laadukkaat aurinkopaneelit luotettavasti kokonaistoimituksena, yrityksesi yksilölliset tarpeet huomioiden.

Asiantuntevin kokonaistoimitus

nro yksi

Kohteen soveltuvuus, tuotannon mallinnukset ja investointilaskelmat.

nro kaksi

Aurinkovoimalan mekaaninen ja sähkötekninen suunnittelu.

nro kolme

Lupa- ja tukiasioissa avustaminen sekä investointituen hakeminen.

nro neljä

Aurinkovoimalan toimitus kohteeseen, asennus, käyttöönotto ja käyttöopastus, lopputarkastus.

nro viisi

Tuotannonseuranta-, valvomo- ja huoltopalvelut.

nro kuusi

Monipuoliset rahoitusratkaisut sekä ylijäämäsähkön ostosopimus.

PPA-toimitusmalli

Väreen PPA-toimitusmalli on helppo ja turvallinen tapa hankkia aurinkosähköjärjestelmä. Ei tarvetta raskaille alkuinvestoinneille, sillä järjestelmä maksaa itsensä takaisin muun muassa energian sekä säästyvien muiden kulujen kautta. Väre vastaa voimalasta ja sen tuotannosta sopimuskauden ajan ja asiakas maksaa aurinkovoimalasta vain sen tuottaman energian mukaan.

Täyden palvelun periaatteella

10 vuoden PPA-sopimuksella toteutettava avaimet käteen -aurinkovoimala, jossa vastuu voimalasta ja sen tuotantoriskeistä on sopimuskauden ajan Väreellä.


Soveltuu suuriin kohteisiin

PPA-toimitusmalli soveltuu yli 100 kilowattipiikin hankkeisiin, paneelimäärältään noin 200 paneelia ja siitä ylöspäin. Pienempiin hankkeisiin tarjoamme leasing-ratkaisua tai suoraa kauppaa. Kysy lisää asiantuntijaltamme!


Helppo ja riskitön

Optimaalisesti suunniteltu ja hyvin toimiva aurinkosähkövoimala ilman raskaita alkuinvestointeja. Maksat aurinkosähköjärjestelmästä vain sen tuottaman energian mukaan. Kiinteä PPA-sopimushinta suojaa myös sähkön hinnannousuun liittyvältä riskiltä.


Omalla aurinkovoimalalla puhdasta energiaa

Sopimuskauden lopussa aurinkovoimala siirtyy omistukseesi ja tuottaa sinulle maksutonta uusiutuvaa energiaa kymmenien vuosien ajan. 

Oletko kiinnostunut?

Voit varata sinulle sopivan ajan asiantuntijallemme, joka kertoo lisää palvelusta ja vastaa kysymyksiisi.

Jari Rinne

Myyntipäällikkö, aurinkoratkaisut, yritysmyynti

+358 447 177 883 jari.rinne@vare.fi Varaa etätapaaminen

Otteita referenssikohteista

Olemme toimittaneet aurinkosähköjärjestelmiä jo kymmeniin yrityskohteisiin ympäri Suomen ja kaikkinensa useihin satoihin kohteisiin, kotitaloukset ja maatilat mukaan luettuna.


Meillä on huippulaatua olevat tuotteet sekä korkea asiakastyytyväisyys. Asiakkaamme ympäri Suomen ovat arvioineet toimituksemme erinomaisilla arvosanoilla (ammattitaitoinen, luotettava, hyvä asiakaspalvelu).


Lappeenrannan kaupunki


Toteutus sisälsi aurinkosähköjärjestelmät viidelle eri koulukiinteistölle, yhteisteholtaan yli 280 kWp. Oheispalveluna toimitettiin mm. asiakkaan tarpeisiin räätälöity tuotannonseuranta sekä voimaloiden ylläpito- ja huoltopalvelu 10 vuodeksi. 


K-Market Särä, Lemi


146 paneelin aurinkovoimala, teholtaan reilu 40 kWp. 


Kiinteistö Oy Jyväskylän Seppä (kauppakeskus Seppä)


Kokonaistoimituksena 1670 paneelin aurinkovoimala, sisältäen järjestelmän huolto- ja kunnossapitotyöt 15 vuodeksi. 6 000 neliön suuruinen aurinkovoimala pääsee 400 kWp huipputehoon. Kiinteistö Oy Siilinjärven Lentokapteeni (KPY Novapolis)


Siilinjärven Lentokapteeniin toteutettiin 180 paneelin aurinkovoimala seinäasennuksena, kahdelle eri suuntaiselle seinälle. Voimalan vuosituotto vastaa 40 kerrostalohuoneiston sähkönkäyttömäärää vuodessa.


Aurinkopaneelit seinäasennuksena


Ponsse Oyj


Ponssen Vieremän tehtaan kattopinta-alasta lähes 2000 neliötä on valjastettu aurinkosähkön tuottamiseen. Aurinkopaneeleita on kaikkiaan 640 kappaletta ja parhaissa aurinko-olosuhteissa niistä saadaan sähköä tehtaan tarpeisiin lähes 200 kWp:n teholla. Aurinkopaneelien tuotannolla Ponsse valmistaa vuosittain 25 metsäkonetta.


Tehtaan katolle asennetaan aurinkosähköjärjestelmää

quote

Investointi aurinkosähköön luotettavan kumppanin avulla tukee tavoitettamme pyrkiä kestävään kehitykseen kaikessa toiminnassamme ja saamme pienennettyä myös sähkölaskuamme.

Ponsse Oyj logo

Lisää aiheesta

ER-Pakkaus hyödyntää täyden palvelun aurinkovoimalaa

ER-Pakkaus otti käyttöönsä Väreen PPA-aurinkovoimalan ilman alkuinvestointi...

Lue lisää

Savon Kuljetus säästää ympäristöä ja kustannuksia Väreen avulla

Savon Kuljetus otti kesäkuussa käyttöön uuden logistiikkakeskuksen, jonka y...

Lue lisää

IS-Vetin aurinkovoimala tuottaa huomattavaa säästöä

Väreen toimittama aurinkovoimala tuottaa IS-Vetille huomattavaa säästöä ene...

Lue lisää

Kaikella on hintansa - paitsi aurinkoenergialla.

Saat meiltä maksuttoman arviolaskelman helpottamaan päätöksentekoasi oman aurinkovoimalan hankinnasta, sitoumuksetta tietenkin.


Sähkö 0 € | Verot 0 € | Siirtohinta 0 €