Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.

Kymenlaakson Sähkö (KSOY) ja Väre yhdistävät voimansa: 80 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue lisää tiedotteesta.

Palvelut taloyhtiöille ja isännöitsijöille

Kaikki taloyhtiön energiapalvelut saman katon alta. Väreen taloyhtiötarjooma on kehitetty yhteistyössä isännöitsijöiden, taloyhtiöiden päättäjien sekä kiinteistöalan ammattilaisten kanssa.

Energiatehokkuus taloyhtiöissä

Energiatehokkuuden parantaminen alkaa olla yleinen näky taloyhtiökokousten asialistoilla, vaikka sen taloudellinen puoli herättää usein myös kysymyksiä ja huolta. Oikein valituilla energiapalveluilla taloyhtiön kustannuksia voidaan kuitenkin pienentää helposti ja ennustettavasti ilman vastikkeiden korotustarvetta. 


Taloyhtiöille löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja energiakulujen sekä hiilidioksidipäästöjensä vähentämiseen, ilman että asumismukavuudesta tai budjetista täytyy tinkiä.

Väreen taloyhtiötarjooma:

Taloyhtiön lataus- ja älypysäköintiratkaisut kokonaispalveluna; toteutus aina tarpeesta kartoitukseen, asennukseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon.

Aurinkopaneelien tuotanto

Taloyhtiöille soveltuvat aurinkosähköratkaisut kartoituksesta investointitukeen ja rahoituksesta toteutukseen. Aurinkopaneelit palveluna, jossa aurinkosähkö maksaa itsensä takaisin syntyneillä säästöillä.

Kaukolämpöputket lämmittävät
Taloyhtiön lattialämmityksen ohjaus

Themo-palvelua käyttävät taloyhtiöt säästävät jopa yli 50% sähköisen lattialämmityksen kustannuksista vuosittain.

Yhteissalkku on sähkösopimus, jossa hinta on aina kohdallaan - ilman sitoumuksia. Sähkökaupan ammattilaiset apunasi.

Laskujen seuranta

Suomen suosituin Väppi nyt myös yritysnäkymällä: helppoutta kiinteistöjen hallintaan. Kaikkien käyttöpaikkojen kattava energiaraportointi yhdellä kirjautumisella.

Tulevat webinaarimme

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Sähkösopimus taloyhtiölle

Vertaile sähkösopimuksiamme ja valitse juuri teidän taloyhtiöönne parhaiten sopiva yrityssähkösopimus. Suosituksemme on toistaiseksi voimassa oleva Yhteissalkku, sillä se on pitkällä aikavälillä edullisin tapa hankkia taloyhtiöllesi sähköä.

Tutustu sopimuksiin

Energiatehokkuutta kiinteistölle - hyvinvointia sen asukkaille.

Tehdään yhdessä kaikille parempi taloyhtiö.

Yhtiökokous tulossa - apua taloyhtiön päätöksentekoon?

Olet sitten isännöitsijä tai taloyhtiön hallituksen edustaja, joskus voit tarvita tukea ja asiantuntijan neuvoja esimerkiksi tulevaan yhtiökokoukseen. Oli tarpeesi millainen tahansa, me autamme.


Energia-alan laajimmalla energiatehokkuuspalvelukokonaisuudella minimoimme mitattavasti taloyhtiöiden energiakuluja sekä hiilidioksidipäästöjä.