Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Sähkösopimus yritykselle helposti ja edullisesti

Kun tarvitset sähköä yrityksellesi - meillä on ratkaisu. Ja mikä tärkeintä, teimme sen niin helpoksi, että sinä voit keskittyä olennaiseen.


Vertaile sähkösopimuksiamme yrityksille ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva. 


Suosittelemme yrityssähköä myös taloyhtiöille.

Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Miksi yrityksesi tai taloyhtiösi kannattaa valita Väre?

Energialla muutetaan maailmaa

Vihreät vaihtoehdot

Voit lisätä Vihreän sähkön kaikkiin sopimuksiimme alk. 1,13 snt/kWh (alv. 0 %). Hyvän omantunnon lisäksi saat mukaan myös sertifikaatin, jota voit hyödyntää yrityksesi vastuullisuusviestinnässä.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Oma energiavalmentaja

Yritysasiakkaana Väppi on oma energiavalmentajasi mobiilissa, jonka avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita. Palvelun avulla voit seurata ja pienentää yrityksesi sähkölaskua.

Säästöjä yrityksellesi

Keskittämällä energia-asiasi Väreelle, varmistat tehokkaan sähkönhankinnan ja optimoit yrityksesi kuluja. Energiaratkaisusi voi  parhaimmillaan myös tuottaa.

Kuluttaako yrityksesi alle 250 000 kWh vuodessa?

Valitse silloin Määräaikainen YritysVälkky, paras sähkösopimus yritykselle!


Saat Määräaikainen YritysVälkky -sopimuksella kiinteän energiamaksun kulutusvaikutuksella


Välty yllätyksiltä ja tee sopimus 12kk, 24kk tai 36kk ajalle.

Jos yrityksesi tai taloyhtiösi kuluttaa alle 250 000 kWh vuodessa, tee sähkösopimus kätevästi verkossa. Jos yrityksesi kuluttaa enemmän ota yhteyttä meihin! 

Mikäli yrityksenne kuluttaa yli 250 000 kWh vuodessa, saatte Väreeltä räätälöityjä salkunhoitopalveluita Täsmäsähkön sekä Optisähkön muodossa.

Valitse YritysVälkky ja vaikuta itse sähkösi hintaan kulutusvaikutuksella

YritysVälkky-sopimuksella saat mahdollisuuden ottaa sähkön hinnan omiin käsiisi. Valjasta pörssisähkön heilahtelut yrityksesi eduksi ja ota askel kohti energiaviisaampaa kuluttamista YritysVälkyn avulla.


YritysVälkky on suunniteltu niin, että se on sopivin sähkösopimus kaikille yrityksille, jotka kuluttavat alle 250 000kWh vuodessa.