Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Yrityksen sähkösopimus helposti ja edullisesti

Kun tarvitset yrityssähköä - meillä on ratkaisu. Ja mikä tärkeintä, teimme sen niin helpoksi, että sinä voit keskittyä olennaiseen.


Vertaile sähkösopimuksiamme yrityksille ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva. 


Suosittelemme yrityssähköä myös taloyhtiöille.

Tee sopimus
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Miksi yrityksesi tai taloyhtiösi kannattaa valita Väre?

Energialla muutetaan maailmaa

Vihreät vaihtoehdot

Voit lisätä Vihreän sähkön kaikkiin sopimuksiimme alk. 1,13 snt/kWh (alv. 0 %). Hyvän omantunnon lisäksi saat mukaan myös sertifikaatin, jota voit hyödyntää yrityksesi vastuullisuusviestinnässä.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Oma energiavalmentaja

Yritysasiakkaana Väppi on oma energiavalmentajasi mobiilissa, jonka avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita. Palvelun avulla voit seurata ja pienentää yrityksesi sähkölaskua.

Säästöjä yrityksellesi

Keskittämällä energia-asiasi Väreelle, varmistat tehokkaan sähkönhankinnan ja optimoit yrityksesi kuluja. Energiaratkaisusi voi  parhaimmillaan myös tuottaa.

Jos yrityksesi tai taloyhtiösi kuluttaa alle 250 000 kWh vuodessa, tee sähkösopimus kätevästi verkossa. Jos yrityksesi kuluttaa enemmän ota yhteyttä meihin! 
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Yrityksesi viimeinen sähkösopimus

Väreen Yhteissalkku on suunniteltu niin, että säästyt kilpailutusrumbalta ja saat aina parhaan hinnan. Se on siis viimeinen sähkösopimus, jonka yrityksesi tarvitsee solmia.


Saat Yhteissalkku-sopimuksella käyttöösi asiantuntijoidemme ammattitaidon oikeaan sähkön hinnan löytämiseen ja suojaamiseen. Palvelu on suunniteltu vastaamaan massiivisten yritysten sähkönhankintaprosessia vähemmän energiaa kuluttaville yrityksille. Kun teet Yhteissalkku-sopimuksen, liityt osaksi suurempaa yritysten joukkoa, joka takaa volyymin tuoman edun.


Lue lisää Yhteissalkusta tai tee sopimus!

Lue lisää
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla