Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä

Väre on uuden ajan energiapalveluyhtiö ja yksi maamme suurimmista sähkön myyjistä.

Kaikki yrityksen energiapalvelut saman katon alta

Väreen asiakkaana saat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä, myös tulevaisuudessa. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa tilanteissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Saat Väreeltä monipuolisia palveluita, jotka eivät rasita ympäristöä ja joilla voit viestiä asiakkaillesi yrityksesi panoksesta kestävään tulevaisuuteen.

Yhden asian haluamme sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme ratkaisuihin, jotka eivät rasita myöskään yrityksesi kukkaroa.

Näin syntyi Väre

Toimialan perinteitä ravisteleva moderni kotimainen energiapalveluyhtiö, joka muuttaa energialla maailmaa.

Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy, Alva-yhtiöt Oy ja Lappeenrannan Energia Oy allekirjoittivat kesäkuussa 2018 perustamissopimuksen yhteisestä sähkönmyyntiin keskittyvästä energiapalveluyhtiöstä. Tästä vahvasta kumppanuudesta syntyi Väre, jonka toiminnan ytimessä on proaktiivinen kumppanuus sekä asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen.


Väre aloitti toimintansa markkinoilla 1.1.2019, jolloin myös osakasyhtiöiden sähkönmyyntiasiakkaiden sopimukset siirtyivät sellaisenaan Väreen nimiin. 


1.5.2023 Väre ja Ilmatar Energy solmivat sopimuksen, jonka myötä Ilmattaren noin 30 000 sähkösopimusasiakasta siirtyi Väreelle.


1.1.2024 Kymenlaakson Sähkö Oy (KSOY) liittyi mukaan Väreen omistajayhtiöksi. Samalla KSOY:n noin 80 000 sähkönmyyntiasiakasta siirtyi asiakkaaksemme.

Ajankohtaista Väreeltä

Väreen latauspistekartoituksesta toteutukseen – sähköinen latausratkai...

Lue As Oy Kuopion Minnankantin kokemuksia Väreen latausratkaisujen hankinna...

Lue lisää

Sähköauton latausinfra taloyhtiöön järkevästi

Mitä kaikkea pitää ja kannattaa huomioida, kun taloyhtiössä lähdetään miett...

Lue lisää

Webinaari: katsaus sähkömarkkinoihin ti 21.5. klo 10

Suosittu sähkömarkkinakatsauksemme on täällä taas - ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Olemme kuulolla

Yhteydenotto yritysasiakkaat

03 777 3132


  yrityspalvelut@vare.fi