Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Kymenlaakson Sähkö (KSOY) ja Väre yhdistävät voimansa: 80 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue lisää tiedotteesta.

Sähkö ei kiinnosta ketään – tulevaisuus kaikkia

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa. Siksi tarjoamme kaikille yritysasiakkaillemme Väppi-palvelun, jonka avulla sähkönkulutuksen seurata ja sopimusten hallinta helpottuu.

Väreen asiakkaana saat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä, myös tulevaisuudessa. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa tilanteissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Saat Väreeltä monipuolisia palveluita, jotka eivät rasita ympäristöä ja joilla voit viestiä asiakkaillesi yrityksesi panoksesta kestävään tulevaisuuteen.

Yhden asian haluamme sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme ratkaisuihin, jotka eivät rasita myöskään yrityksesi kukkaroa.

Me olemme Väre

Sähkösopimuksen yrityksellesi voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä.

Väre on yksi maamme suurimmista sähkönmyyjistä

50 väreläistä palveluksessasi

Kesäkuusta 2018 asti

quote

Teemme viidessä vuodessa sähkönmyynnin tarpeettomaksi, mutta tarjoamme palvelut, joista maksat mielelläsi.

Kumppanuutta asiakkaan etu edellä

Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy, Jyväskylän Energia Oy ja Lappeenrannan Energia Oy allekirjoittivat kesäkuussa 2018 perustamissopimuksen yhteisestä sähkönmyyntiin keskittyvästä energiapalveluyhtiöstä.

Tästä kumppanuudesta syntyi Väre, jonka toiminnan ytimessä on proaktiivinen kumppanuus sekä asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen.


Väre aloitti toimintansa markkinoilla 1.1.2019, jolloin myös osakasyhtiöiden sähkönmyyntiasiakkaiden sopimukset siirtyivät automaattisesti sellaisenaan Väreen nimiin. Nyt Väre hoitaa osakasyhtiöiden sähkönmyynnin sekä muut valtakunnallisesti kilpaillut liiketoiminnat. Osakasyhtiöt keskittyvät jatkossa sähkönsiirtoon, kaukolämpöön, vesiliiketoimintaan ja kaasuliiketoimintaan.

Ajankohtaista Väreeltä

Pörssisähkön käyttäjät innostuivat sähkön miinushinnoista, muut vähens...

Energiapalveluyhtiö Väre selvitti, millainen vaikutus marraskuun loppupuole...

Lue lisää

Webinaari: katsaus sähkömarkkinoihin ma 4.12. klo 14

Suosittu sähkömarkkinakatsauksemme maanantaina 4.12. klo 14. Tervetuloa.

Lue lisää

80 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle

Kymenlaakson Sähkö ja Väre yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä.

Lue lisää

Olemme kuulolla

Yhteydenotto yritysasiakkaat

03 777 3132


  yrityspalvelut@vare.fi