Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Tartu tarjoukseen

Yrittäjä! Valitse Määräaikainen YritysVälkky. Nyt energianhinta alkaen 6,71 snt/kWh ja 3 kuukauden kuukausimaksut veloituksetta!

hinnanvaihtelu

Hyödy sähkön hinnanvaihtelusta

YritysVälkky-sopimuksessa voit hyötyä sähkön markkinahintojen vaihtelusta ja halvoista tunneista matalammalla riskitasolla kuin pörssisähkössä.

Pienille ja keskisuurille yrityksille

YritysVälkky sopii kaikille pienille ja keskikokoisille yrityksille, erityisesti heille, jotka pystyvät siirtämään suurimman osan kulutuksestaan hintaa laskeville tunneille, eli vuorokauden edullisimmille pörssisähkötunneille.

Väppi-palvelu auttaa säästämään

Väppi-palvelusta näet sähkön hinnan päivän jokaiselle tunnille etukäteen. Sen avulla voit suunnitella sähkönkäyttöäsi kätevästi ennakkoon.

Kulutusvaikutus: Vaikuta hintaan omaa sähkönkäyttöä ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät!


Kuulostaako hankalalta? Lue lisää ja huomaat, että saatatte tietämättänne jo hyödyntää kulutusvaikutusta yrityksessä!

Sähkönkulutus seurantaan Väppi-sovelluksella

Väppi on mobiilissa ja selaimessa toimiva energiasovellus, jonka avulla onnistuu kätevästi niin sähkönkulutuksen seuranta, sopimusten hallinta kuin lisäpalveluiden lisääminenkin. Sovelluksen avulla seuraat, optimoit ja pienennät helposti energiankulutustasi ja säästät selvää rahaa. Väppi-sovelluksen saat käyttöösi Väreen sähkösopimusasiakkaana.

Ajankohtaista

Palkittu Lindroosin puutarha pienensi merkittävästi hiilijalanjälkeään...

Lindroosin puutarha pienentää Väreen Vihreällä sähköllä merkittävästi hiili...

Lue lisää

Uudet aurinkovoimalat vähentävät Ponssen hiilidioksidipäästöjä yli 68 ...

Ponsse toteutti mittavan aurinkovoimalahankkeen yhdessä Väreen kanssa kuute...

Lue lisää

YritysVälkky tuo yrittäjälle taloudellista turvaa

YritysVälkyn asiakkaana yrittäjä voi itse vaikuttaa ja alentaa sähkölaskuns...

Lue lisää