Samaan hintaan

Kumppanuus kanssamme tarkoittaa, että saat käyttöösi nämä arkea helpottavat palvelut.

YritysEkstra

Parasta ja ajantasaisinta energiaraportointia yrityksellesi. Sovelluksen kautta kaikki sähkön kulutukseen, hankintaan ja laskutukseen liittyvät tiedot ovat kätevästi ulottuvillasi.

Väppi

Väppi on oma energiavalmentaja puhelimessasi. Löydät sovelluksesta kaikki sähkösopimuksiisi liittyvät asiat ja voit asettaa omalle energiankäytöllesi tavoitteita.

Jatkuva yhteydenpito

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että sähkönhankintasi on ammattilaisten käsissä. Olemme asiakkaidemme neuvonantaja ja kumppani kaikissa energiaan liittyvissä asioissa.

Markkinakatsaus

Asiakkaanamme saat viikoittaisen selkeän ja kattavan markkinakatsauksen, joka sisältää ammattilaisten näkemyksen sähkömarkkinoiden tilasta sekä tulevasta hintakehityksestä.

Lisätuotteet ja -palvelut

Kattavat kokonaisratkaisut energiakustannusten sekä CO2-päästöjen vähentämiseen.

Hybridisuodatin

Haluatko pienentää yrityksesi energiakuluja, vähentää hiilidioksidipäästöjä ja samalla pidentää sähkölaitteiden käyttöaikaa? Hybridisuodatin on sinulle oikea ratkaisu. Kysy lisää yritysmyynniltämme.

Asiantuntijatyö

Energiatoimialan murros kiihtyy ja sen vaikutukset näkyvät yritysten arjessa. Ratkomme asiakkaidemme haasteita, teemme konsultoivaa työtä sekä kehitämme uusia innovatiivisia palveluja yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän tarpeisiinsa vastaten.

LED-valaistusratkaisut

Valaistus voi olla merkittävä sähkönkulutuksen kohde yrityksessä. Oikeanlaisella valaistuksen suunnittelulla, toteutuksella sekä älykkäällä ohjaamisella voi valaistuksen energiatehokkuutta kuitenkin parantaa huomattavasti. Lisätietoja LED-ratkaisuista saat yritysmyynniltämme.
quote

Väreellä on sellaista näkemystä ja ammattitaitoa, jota energiayhtiöltä odotan.

YritysEkstra

Helppokäyttöisen raportointijärjestelmän avulla yrityksenne voi seurata sähkömarkkinoita sekä oman sähkösalkun tilannetta reaaliaikaisesti.
Kirjaudu YritysEkstraan
quote

Väreen YritysEkstra- palvelusta saa tehokkaasti ja käyttäjäystävällisesti tiedot useista eri kulutuspisteistämme

quote

Investointi aurinkosähköön luotettavan kumppanin avulla tukee tavoitettamme pyrkiä kestävään kehitykseen kaikessa toiminnassamme.

Aurinkosähkö

Valjasta aurinkovoima yrityksesi energianlähteeksi. Laadukkaalla aurinkopaneelijärjestelmällä tuotat sähköä omavaraisesti ja ekologisesti.

Mikäli sähköä syntyy yli yrityksesi tarpeen, ostamme sen hyvään hintaan. Näin yrityksesi saa aurinkopaneelien tuotannosta aina täyden hyödyn irti.

Liikkumisen palvelut

Väre tuo virtaa sinne, missä auto pistetään parkkiin pidemmäksi aikaa tai pysähdytään hetkeksi tien päälle. Kaikki sähköautojen latauspisteemme ovat kätevästi paikannettavissa mobiiliapplikaation kautta. Tarjoamme latauspalvelut taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille, ja kehitämme jatkuvasti verkostoamme palvelemaan yhä paremmin tulevaisuuden sähköistä liikennettä.
quote

Sähköautot latautuvat Toriparkissa samalla kun ostokset ja asioinnit hoituvat keskustassa. Odotamme latauspisteiden kysynnän kasvavan.

Kysyntäjousto

Kysyntäjouston avulla pienennät yrityksesi energiakuluja ja muutat sähkönkäyttösi ansaintakeinoksi. Kartoitamme aina maksutta yrityksesi säästö- ja tuottomahdollisuudet.

Salkunhoito

Salkunhallintapalvelu varmistaa, että sähkönhankinta on yritysasiakkaillemme mahdollisimman riskitöntä. Tarjoamme asiakkaillemme sekä konsultoivaa että täyden valtakirjan salkunhallintapalvelua.

Väre Salkunhallinta Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä sijoituspalvelujen toimilupa vuodesta 2010 alkaen.
quote

Salkunhallintapalvelut ovat meille äärimmäisen tärkeitä, koska saamme ennustettavuutta sähkön hintaan ja ne pienentävät työmääräämme

EKOenergia ja Vihreä sähkö

Tee ilmastoviisas valinta
ja vaihda uusiutuvaan energiaan.
Se on vaivattomin teko yrityksesi hiilijalanjäljen pienentämiseksi.
Lue lisää