Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
hinnanvaihtelu

Hyödy sähkön hinnanvaihtelusta

YritysVälkky-sopimuksessa voit vaikuttaa itse sähkösi hintaan. Mitä enemmän siirrät sähkönkulutustasi vuorokauden edullisille markkinahintatunneille, sitä halvempaa sähkö yrityksellesi on. Väppi-palvelusta näet sähkön hinnan jokaiselle tunnille etukäteen, jonka mukaan voit kätevästi suunnitella sähkönkäyttöäsi ennakkoon.

Aurinkopaneelit luotettavasti kokonaispalveluna

Valitse sopivin kesto sopimukselle

Voit valita YritysVälkky-sopimuksen joko toistaiseksi voimassa olevana tai vaihtoehtoisesti 12, 24 tai 36 kuukauden määräaikaisena. Määräaikainen YritysVälkky turvaa kiinteän energian hinnan koko sopimuskaudeksi kun taas Jatkuva YritysVälkky mahdollistaa joustavuutta, ilman määräaikoja. Valitse yrityksellesi parhaiten sopiva.

Väppi-palvelu auttaa säästämään

Tarjoamme markkinoiden parhaimmaksi energiasovellukseksi arvostellun Väppi-palvelun käyttöösi. Väppi-palvelusta näet helposti, milloin ja kuinka paljon yrityksesi kuluttaa sähköä. Palvelun vinkkien avulla optimoit helposti yrityksesi sähkönkulutusta vuorokauden edullisille tunneille säästäen samalla sähkölaskussa.

Määräaikainen YritysVälkky

Valitse vakaa määräaikainen sopimus: sähkön markkinahintojen nousu ei vaikuta energiamaksuusi, vaikutat vain ajoittamalla kulutustasi. Hinta on sama koko sopimuskauden ajan 12, 24 tai 36 kuukautta.


Tarjoamme YritysVälkky-sopimuksiin nyt tuntuvan edun: 6 kuukautta ilman kuukausimaksuja!


Energiamaksu alkaen 7,96 snt/kWh (+/- kulutusvaikutus) + kuukausimaksu 5,00€/kk

Tee sopimus Tutustu sopimukseen

Jatkuva YritysVälkky

Jatkuva YritysVälkky on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa ei ole uusimisen vaivaa, eikä sitä ole sidottu määräaikoihin. Sinulla on vapaus vaihtaa sopimusta milloin vain.


Tarjoamme YritysVälkky-sopimuksiin nyt tuntuvan edun: 6 kuukautta ilman kuukausimaksuja!


Energiamaksu alkaen 13,24 snt/kWh (+/- kulutusvaikutus) + kuukausimaksu 5,00€/kk

Tee sopimus Tutustu sopimukseen

Kulutusvaikutus:

Vaikuta hintaan ajoittamalla sähkönkulutusta

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät!


Väppi-äpistä voit seurata omaa kulutusvaikutustasi ja Välkky-vinkeistä näet päivittäin tunnit, joille sähkön käyttöä kannattaa keskittää.