Tilaa
paneelit
> Created with Sketch.

Kolme syytä valita Väreen aurinkopaneelit:

Kukkaro

Paras aurinkopaneelien hinta

Tarjoamme kotitalouksille todella edullisen aurinkopaneelien hinnan. Maksat vasta, kun paneelit ovat asennettuina ja aurinko tuottaa sinulle sähköä. Katso ehdot.

Auringosta energiaa

Luotettava kumppani – ei riskejä

Markkinoiden luotettavin ja asiantuntevin kokonaistoimitus. Huippulaadukkaat aurinkopaneelit kotiin tehontuottotakuulla. Järjestelmiin sisältyy takuu. Aurinkopaneelien hinta läpinäkyvästi esitettynä.

Kättely

Reilu hyvitys ylijäämästä

Maksamme huippuhinnan aurinkopaneelien tuottamasta ylijäämäsähköstä! Hyvitämme verkkoon myydyn aurinkosähkön sopimuksen mukaisesti reiluun hintaan.

Aurinkopaneelien suosio räjähti! Asennuskalenteri täynnä vuoden 2022 osalta

Valitettavasti asennuskalenterimme on täynnä tämän vuoden osalta. Ensi vuotta koskevia toimituksia ja tilauksia käsittelemme jo, joten mikäli haluat aurinkosähköjärjestelmän ensi vuonna, niin tee tilaus. Kiitos ymmärryksestä.

Mitä kWp hinta tarkoittaa?

Varmista että saat paneelit katollesi heti keväällä! Asiantuntijamme valitsevat parhaat keväällä saatavilla olevat paneelit ja maksat niistä hyvän hinnan kWp-tehon mukaan.

Aurinkovoimalan teoreettista maksimitehoa kuvataan yksiköllä Wp eli "wattipiikki". Tämä on maksimiteho, jonka voimala voi saavuttaa suotuisimmissa olosuhteissa. Maksimiteho muodostuu paneelitehon ja paneelimäärän perusteella. Omakotitalon aurinkovoimalan kokonaisteho on usein keskimäärin 6 kWp eli 6 000 Wp.

 

Asiantuntijamme tekevät parhaillaan vertailuja ensi kevään aurinkosähköjärjestelmän komponenteista, löytääkseen parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen sekä sujuvan toimituksen teille asiakkaillemme. Aurinkovoimalasi kokonaisteho voi siis vielä muuttua riippuen lopullisesta ensi kevään aurinkopaneelivalinnasta. Näin ollen voit nyt taata tämän vuoden hintatason tilaamalla paneelit jo nyt. Saat kuitenkin vuoden 2023 parhaan mahdollisen aurinkovoimalan, luvattuun €/kWp hintaan.

Kaikella on hintansa - paitsi aurinkopaneeleilla

Sähkö 0 € | Verot 0 € | Sähkön siirtohinta 0 €

Aurinkopaneeli kotiin luotettavasti avaimet käteen -palveluna

Saat aurinkopaneelit avaimet käteen -palveluna joustavalla aikataululla ja ilman riskejä.


Varmistamme, että aurinkopaneelit voidaan asentaa katolle. Mikäli aurinkopaneeleita ei voi jostain syystä sinun kotiisi asentaa, ei hätää, tilaus peruuntuu automaattisesti. 


Ammattilaisemme asentavat voimalan ja pääset hyötymään aurinkosähköstä heti käyttöönottoluvan saatuasi. Luvan antaa sähkönsiirtoyhtiösi ja me hoidamme lupaprosessin asennuksen päätteeksi. Mikäli aurinkopaneelit tuottavat sähköä yli kotisi tarpeiden, ostamme sen sopimuksen mukaisesti.

Näin helposti hankit aurinkoenergiaa katoltasi

nro yksi
Tilaa kätevästi verkossa

Klikkaa aurinkopaneelikauppaamme ja täytä kohteen tiedot. Laskemme sinulle sopivan aurinkopaneelijärjestelmän syöttämiesi tietojen perusteella. Tilaa paneelit kätevästi netissä, tai pyydä yhteydenottoa. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

nro kaksi
Otamme sinuun yhteyttä

Suunnittelemme järjestelmän asennuksen ja varmistamme paneelien asennettavuuden. Jos paneeleita ei voida asentaa jostain yllättävästä syystä, ei sinulle koidu kuluja peruutuksesta.

nro kolme
Sovitaan asennuspäivä

Asennuspäivä sovitaan, kun paneelien asennettavuus on ensin varmistettu.

nro neljä
Asennamme paneelit ja opastamme käyttöön

Teemme tarvittavat suunnitelmat ja tilaamme kaikki materiaalit valmiiksi. Huolehdimme dokumenteista. Ammattilaiset suorittavat asennuksen sovittuna ajankohtana. Saat myös opastuksen järjestelmän käyttöön.

nro viisi
Maksat vasta, kun voimalaitos on asennettu käyttökuntoon.

Laskutus tapahtuu asennuksen jälkeen, kun aurinkopaneelit on asennettu käyttökuntoon. Voit myös myydä meille tuottamasi ylijäämäsähkön.

Aurinkopaneelien tuotosta nautit kymmeniä vuosia

Useat sadat asiakkaamme ympäri Suomen ovat arvioineet toimituksemme erinomaisilla arvosanoilla.


Meillä on huippulaatua olevat tuotteet sekä korkea asiakastyytyväisyys.

Kaikkiin toimituksiimme sisältyy

Auringosta energiaa
Laadukas kiinnitysjärjestelmä

Laadukas kiinnitys vähentää riskejä. 

Auringosta energiaa
Kaikki pientarvikkeet, johdot ja katkaisijat

Tarvikkeista ei koidu lisäkuluja. 

Auringosta energiaa
Asennus ja käyttöohjeistus

Ammattilaiset asentavat aurinkopaneelit käyttökuntoon ja opastavat järjestelmän käyttöön.

Auringosta energiaa
Takuut, tekninen tuki sekä asiakaspalvelu

Voit olla huoletta, sillä tarjoamme kattavat takuut ja olemme apunasi koko toimituksen elinkaaren.

Paneelien asennus omakotitaloon

Oletko miettinyt, kuinka aurinkopaneelit asennetaan? Katso video niin näet asennuksen nopeutettuna!

Tilaa paneelit huolettomasti suoraan verkkokaupastamme!

Syötä tietosi ja me laskemme sinulle sopivan aurinkovoimalan. 

Vaatteita auringon energialla

Minna Suuronen Design Oy:n katolla on Väreen toimittama 30 paneelin aurinkosähköjärjestelmä, joka tuottaa sähkön ompelimoon Kuopiossa.


- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Saimme Väreeltä asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua läpi koko toimituksen. Asennusjälki on myös erittäin siisti ja ammattimainen, kehuu Minna.

Anna katolle elämän tarkoitus Väreen aurinkosähköllä

Kuinka paljon aurinkoenergiaa kattosi voi tuottaa?

Kokeile Väreen aurinkolaskuria. Saat arvion siitä, kuinka paljon kattosi voisi tuottaa aurinkosähköä ja millaisen hyödyn aurinkopaneelit sinulle toisivat.
Laske säästösi
peukku tälle

Viisi syytä ottaa käyttöön aurinkosähkö 

Mietityttääkö vielä kannattaako investointi aurinkopaneeleihin? Tutustu artikkeliimme, jossa listaamme aurinkosähköön siirtymisen etuja ja kuulemme asiantuntijoidemme havaintoja Väreen ratkaisuista.
Lue artikkeli

Kätevin tapa hankkia aurinkopaneelit

Aurinkosähkö

Järkevä sijoitus

Sähkön hinnan kallistuessa oman sähkön tuottaminen on järkevä vaihtoehto. Vuosittaiset säästöt tuovat investoinnillesi useiden prosenttien vuosittaisen tuoton.

Aurinkosähkö

Kotitalousvähennys

Saat järjestelmän asennuskustannuksille kotitalousvähennyksen, mikä keventää kokonaiskustannusta. 

Aurinkosähkö

Helposti verkossa

Tilaa paneelit helposti verkossa ilman huolta. Asiantuntijamme käyvät kohteessa varmistamassa aurinkosähköjärjestelmän sopivuuden tilattuasi aurinkopaneelit.