Sähkö ei kiinnosta ketään - tulevaisuus kaikkia

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.
quote

Teemme viidessä vuodessa sähkönmyynnin tarpeettomaksi, mutta tarjoamme palvelut, joista maksat mielelläsi.

Me olemme Väre

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

40
väreläistä painamassa hommia paremman arjen puolesta
2018
kesäkuusta 2018 asti
250000
asiakasta ympäri Suomen

Kumppanuutta asiakkaan etu edellä

Savon Voima Oyj, Jyväskylän Energia Oy, Kuopion Energia Oy ja Lappeenrannan Energia Oy yhdistivät voimansa ja perustivat sähkönmyyntiin keskittyvän, täysin uudenlaisen valtakunnallisen energiapalveluyhtiön.

Käytännössä sähkönmyynti sekä sitä tukevien palveluiden liiketoiminta siirtyivät muutoksen myötä Väreeseen. Uuden yhtiön toiminnan ytimessä on asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen.

Yhdistyminen ei vaikuta osakasyhtiöiden muihin liiketoimintoihin ja näin ollen sähkönsiirto ja -tuotanto sekä lämpö-, vesi- ja kaasuliiketoiminta jatkuvat entisellään osakasyhtiöissä.

Ajankohtaista

Kolmisopen K-Citymarket ja Väre yhteistyöhön

Väre ja Kolmisopen Citymarket ovat solmineet sopimuksen sähkönmyynnistä sekä salkunhoidosta. Tavoitteena pitkäjänteinen yhteistyö.

Lue lisää

Haemme talousjohtajaa

Haemme Väreelle kasvusta ja liiketoiminnan haasteista syttyvää talousjohtajaa sekä johtoryhmän jäsentä.

Lue lisää

Tekniset alkuhaasteet ovat ohitse - tervetuloa asioimaan

Ensimmäisten päivien tekniset haasteet puhelinlinjoillamme on nyt ratkaistu. Toivotamme asiakkaat tervetulleeksi asioimaan Väreen asiakaspalveluun!

Lue lisää

Olemme kuulolla

Yhteydenotto asiakkaat

03 777 3131 (pvm/mpm)
asiakaspalvelu@vare.fi

Yhteydenotto media

+358 407 327 447
satu.kuusinen@vare.fi