Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Tahko Golf lataa golf-autonsa Väreen aurinkosähköllä

Tahko Golf Club on solminut Väreen kanssa toimitussopimuksen 52 aurinkopaneelia sisältävästä aurinkosähkövoimalasta. 18,7 kilowattipiikin aurinkovoimalan sähköntuotannolla ladataan mm. Tahkon Old Course -golfkentän kaikki golf-autot.

Ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan aurinkosähkön käyttö lisääntyy Suomessa niin yksityisissä kuin julkisissa kohteissa. Tahko Golfin kaikki sähköiset golfkenttäautot ladataan jatkossa hiilineutraalisti aurinkosähköllä, kun Vanhankin kentän autokatokseen valmistuu 52 aurinkopaneelin voimala, joka tuottaa yhteensä 18,7 kilowattipiikkiä aurinkosähköä. Määrä vastaa kilowattitunneiksi mitattuna noin 15 800 kWh:tä, eli sähköä saadaan päästöttömästi pienen omakotitalon sähkönkulutuksen verran vuodessa.


Tahko Golf Clubin toimitusjohtaja Jukka Ilvan mukaan ympäristöystävällisen sähköntuotannon lisäksi uusi aurinkovoimala tulee pienentämään selvästi myös Wanhan Klubin sähkölaskua. Voimalan tuottamalla energialla saadaan investointi maksettua pois seuraavien vuosien aikana. Oma sähköntuotanto on osa golf-yhteisön vastuullisuuskehitystä.


-Golfkenttämme hiilijalanjälki pienenee entisestään tämän investoinnin johdosta. Aurinkovoimalan ja sähköautojen latauksen ansiosta voimme tarjota ilmastovastuullista liikkumista ja olemme houkuttelevampi kohde sähköautoilijoille, joille latauspisteet ovat tärkeä palvelu Tahkon alueella, Jukka Ilva toteaa.

quote

Sähköautoilijoiden palvelujen laajentamiseksi Tahko Golf Club tilaa Väreeltä myös kaksi 22 kilowatin sähköautojen latausasemaa parkkialueelleen.

Väreen myyntijohtajan Tommi Riikosen mukaan Väre on asiakkaidensa neuvonantaja ja kumppani kaikissa sähkön säästämiseen ja energiapalveluihin liittyvissä kysymyksissä valtakunnallisesti. Riikonen on mielissään Tahkon alueen hienosta kehityksestä uusiutuvaan energiaan ja sähköiseen liikenteeseen liittyvissä valinnoissa. Alueelle on rakennettu runsaasti esimerkiksi sähköautojen kotilatauspisteitä vapaa-ajan kohteisiin.


- Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Tarjoamme työkaluja ja palveluja, joilla niin kuluttaja kuin yritys voi kuluttaa mahdollisimman vähän sähköä ja samalla säästää rahaa sekä ilmastoa. Tahko Golfilla se liittyy aurinkosähköön ja sähköiseen liikenteeseen. Haluamme olla palveluillamme mahdollistamassa helppoa sekä sujuvaa arkea ja auttamassa asiakkaita hiilineutraalimman ja vastuullisemman ympäristön rakentamisessa, Riikonen kommentoi.Tahko Golf vanhan kentän autokatos
Tahko Golfin autokatokseen valmistuu 52 aurinkopaneelin voimala, joka tuottaa yhteensä 18,7 kilowattipiikkiä aurinkosähköä.

Lisätietoja:

Tahko Golf Club Oy, Jukka Ilva, toimitusjohtaja, p. 044 555 7450, jukka.ilva@tahkogolf.fi

Väre Oy, Tommi Riikonen, myyntijohtaja, p. 0400 334 010, tommi.riikonen@vare.fi