Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Sähkönkulutus seurantaan Väppi®-sovelluksella

Väppi-äppi on energiasovellus Väreen asiakkaille, jonka avulla onnistuu kätevästi niin sähkönkulutuksen seuranta, sopimusten hallinta kuin sähkön hinnan tutkailu. Seuraa ja pienennä energiankulutustasi ja säästät selvää rahaa. 


Apple AppstoreGoogle Play kauppa

Väppi auttaa säästämään

Sovelluksen avulla asiakkaamme voivat ostaa meiltä mahdollisimman vähän sähköä. Väppi auttaa sinua tunnistamaan kodin kulutushirmut, antaa sinulle hyödyllisiä energiasäästövinkkejä ja ohjaa sähkönkäyttöä halvoille tunneille. Voit mobiilisovelluksen lisäksi käyttää Väppi-äppiä myös selaimella.

Kaikkien asiakkaidemme edut

Energiankulutus
Energiaseuranta

Seuraa energiankulutustasi tunti-, päivä-, kuukausi-, ja vuositasolla. Voit kätevästi verrata sähkön käyttöäsi markkinahintaan tai ulkolämpötilaan. Näet myös helposti keskikulutuksesi sekä vuorokauden kohokohdat.

energiankulutus
Käyttövahti

Ilmoitamme sinulle, kun energiankulutuksesi ylittää tai alittaa asettamasi rajan.

vahti-ilmoitus
Markkinahintavahti

Ilmoitamme sinulle, jos sähkön hinta ylittää valitsemasi senttimäärän.

Väre kahvi
Sopimusasiat

Tarkastele kaikkia sopimusasioitasi kätevästi yhdestä paikasta.

Laskujen seuranta
Laskut

Seuraa helposti laskujen tiloja ja laskutushistoriaa.

Sähkön hinta nyt

Seuraa sähkön markkinahintaa, myös ilman kirjautumista. Kun ajoitat käyttöäsi matalamman hinnan tunneille, tuet sähköverkkoa tasaamalla kysyntäpiikkejä. Jos sinulla on Välkky-sähkösopimus tai pörssisähkö, saat myös säästöjä!

Miten Väppi käytännössä tukee säästämistä?

Väppi sähkönkulutuksen yhteenveto

Dataa ja täsmävinkkejä

Väppi auttaa sinua vähentämään sähkönkulutustasi jopa tunnin tarkasti; kun tiedät mitä kulutat, voit sitä pysyvästi vähentää. Näet kätevästi myös tämän hetkisen sähkön markkinahinnan sekä hintahistorian. Saat kuukausittain yhteenvedon energiakulutuksestasi.

Väppi sähkönkulutus

Kulutushälytykset

Aktiivisesti sähkönkäyttöä seuraamalla ja optimoimalla, voi sähkönkulutus vähentyä jopa puoleen. Väppi ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Opit tunnistamaan kodin kulutushirmut ja nujerrat sähkösyöpöt.

Väppi sähkönsiirron optimointi

Sähkönsiirron optimointi

Väppi-sovelluksen tekoäly kertoo automaattisesti halvimman verkkoyhtiöisi siirtotuotteen, millä voit saada aikaan merkittäviä säästöjä.  Pystyt myös kätevästi seuraamaan sähkön kokonaiskulutusta euroista sisältäen siirron osuuden. Tuemme tällä hetkellä 14 verkkoyhtiötä, mitkä kattavat noin 70% Suomen käyttöpaikoista.

Vaikuta sähkösi hintaan Välkky-sähköllä

Välkky-sähkön kanssa hyödyt oman käytön ajastamisesta. Väppi-sovelluksesta näet tarkasti edullisimmat markkinahintatunnit, joille oma sähkön käyttö kannattaa keskittää suurimmat säästöt saavuttaakseen.

Markkinoiden paras energia-appi

Haluamme jatkuvasti parantaa Väppi-sovellustamme ja välitämme mielipiteistäsi. Liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon.
quote

“Todella hyvä! Kerrankin näkee mistä sähkön kulutus johtuu, tiedotteet, sähkönjakelun keskeytykset, laskut ja hinnat. Hienoa!”

Viiden tähden arvostelu

Näin rekisteröidyt Väppi-sovellukseen

Väppi toimii mobiilissa iOS ja Android käyttöjärjestelmissä sekä kaikilla nettiselaimilla. Rekisteröidy Väppi-sovelluksen käyttäjäksi näiden ohjeiden avulla. 

Kolme helppoa steppiä

nro yksi
Siirry Väppiin ja suorita rekisteröityminen

Jos käytät selainta, siirry rekisteröitymissivulle tästä. Jos olet mobiilikäyttäjä, siirry App Storeen tai Google Playhin. Rekisteröidy antamalla jatkossa kirjautumiseen tarvittavat sähköposti ja keksimäsi salasana.

nro kaksi
Syötä aktivointikoodi

Syötä sähköpostiin saapunut koodi lomakkeelle Huom. tarkista myös roskapostilaatikkosi, ettei viesti ole mennyt sinne. 

nro kolme
Tunnistaudu ja kirjaudu sisään

Vahvista rekisteröityminen palveluun pankkien tunnistautumisella. Kirjaudu palveluun sisään, niin voit alkaa seurata kotisi energiankulutusta ja hallinnoida sähkösopimustasi Väppi-äpissä.

Konkreettista tietoa omasta sähkönkulutuksesta


Olin yllättynyt siitä, kuinka helppoa Väpin kautta sähkönkulutuksen seuraaminen on. Itsekin ihan kiinnostui siitä, vaikka aiemmin ei sähkö juuri kiinnostanut. Sähkö oli ennen niin näkymätöntä, siitä tuli vain se lasku jonka päälle ei paljoa ymmärtänyt. Nyt kun käytän Väppiä, tiedän sähköstä paljon enemmän.


Maarit Jauhiainen, Siilinjärvi