Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Icon/Warning Created with Sketch.

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Sopimuksesi tiedot löydät Väppi-sovelluksesta ja verkkokauppamme palvelee normaalisti. Lisätietoja

Sähkönkulutus seurantaan Väppi®-sovelluksella

Väppi-äppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi mobiilissa ja selaimessa, jonka avulla onnistuu kätevästi niin sähkönkulutuksen seuranta,  sopimusten hallinta kuin lisäpalveluiden lisääminenkin. Sovelluksen avulla seuraat, optimoit ja pienennät helposti energiankulutustasi ja säästät selvää rahaa.


Väppi-sovelluksen kaikki ominaisuudet saat käyttöösi Väreen sähkösopimusasiakkaana. Voit tutustua sovelluksen demoversioon lataamalla sovelluksen. Demoversiosta löydät esim. sähkön markkinahinnat.

Näin Väppi auttaa säästämään:

Väppi sähkönkulutuksen yhteenveto

Dataa ja täsmävinkkejä

Väppi auttaa sinua vähentämään sähkönkulutustasi jopa tunnin tarkasti; kun tiedät mitä kulutat, voit sitä pysyvästi vähentää. Näet kätevästi myös tämän hetkisen sähkön markkinahinnan sekä hintahistorian. Saat kuukausittain yhteenvedon energiakulutuksestasi ja sinulle räätälöityjä täsmävinkkejä sen pienentämiseen.

Väppi sähkönkulutus

Kulutushälytykset

Aktiivisesti sähkönkäyttöä seuraamalla ja optimoimalla, voi sähkönkulutus vähentyä jopa puoleen. Väppi ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Opit tunnistamaan kodin kulutushirmut ja nujerrat sähkösyöpöt.

Väppi sähkönsiirron optimointi

Sähkönsiirron optimointi

Väppi-sovelluksen tekoäly kertoo automaattisesti halvimman verkkoyhtiöisi siirtotuotteen, millä voit saada aikaan merkittäviä säästöjä.  Pystyt myös kätevästi seuraamaan sähkön kokonaiskulutusta euroista sisältäen siirron osuuden. Tuemme tällä hetkellä 14 verkkoyhtiötä, mitkä kattavat noin 70% Suomen käyttöpaikoista.

Kaikkien asiakkaidemme etu

Väreen asiakkaana saat käyttöösi Väppi-sovelluksen. Tutustu sähkösopimus -valikoimaamme ja tee sopimus.


Kätevimmin saat sen käyttöösi lataamalla Väppi-mobiilisovelluksen App Store (iOS)- ja Google Play (Android) -sovelluskaupoista. Näin oma energiavalmentajasi on heti käytössäsi ja kulkee aina mukanasi. Sovelluksen demoversiossa voit tarkastella markkinahintaa.


 


Apple AppstoreGoogle Play kauppa

Vaikuta sähkösi hintaan Välkky-sähköllä

Välkky-sähkön kanssa hyödyt oman käytön ajastamisesta. Väpistä näet tarkasti edullisimmat markkinahintatunnit, joille oma sähkön käyttö kannattaa keskittää suurimmat säästöt saavuttaakseen.

Markkinoiden paras energia-appi

Haluamme jatkuvasti parantaa Väppi-sovellustamme ja välitämme mielipiteistäsi. Liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon.
quote

“Todella hyvä! Kerrankin näkee mistä sähkön kulutus johtuu, tiedotteet, sähkönjakelun keskeytykset, laskut ja hinnat. Hienoa!”

Viiden tähden arvostelu

Näin rekisteröidyt Väppi-sovellukseen

Väppi toimii mobiilissa iOS ja Android käyttöjärjestelmissä sekä kaikilla nettiselaimilla. Rekisteröidy Väppi-sovelluksen käyttäjäksi näiden ohjeiden avulla. 

Kolme helppoa steppiä

nro yksi
Siirry Väppiin ja suorita rekisteröityminen

Jos käytät selainta, siirry rekisteröitymissivulle tästä. Jos olet mobiilikäyttäjä, siirry Apple Storeen tai Google Playhin. Rekisteröidy antamalla jatkossa kirjautumiseen tarvittavat sähköposti ja keksimäsi salasana.

nro kaksi
Syötä aktivointikoodi

Syötä sähköpostiin saapunut koodi lomakkeelle Huom. tarkista myös roskapostilaatikkosi, ettei viesti ole mennyt sinne. 

nro kolme
Tunnistaudu ja kirjaudu sisään

Vahvista rekisteröityminen palveluun pankkien tunnistautumisella. Kirjaudu palveluun sisään, niin voit alkaa seurata kotisi energiankulutusta ja hallinnoida sähkösopimustasi Väpissä.

Konkreettista tietoa omasta sähkönkulutuksesta


Olin yllättynyt siitä, kuinka helppoa Väpin kautta sähkönkulutuksen seuraaminen on. Itsekin ihan kiinnostui siitä, vaikka aiemmin ei sähkö juuri kiinnostanut. Sähkö oli ennen niin näkymätöntä, siitä tuli vain se lasku jonka päälle ei paljoa ymmärtänyt. Nyt kun käytän Väppiä, tiedän sähköstä paljon enemmän.


Maarit Jauhiainen, Siilinjärvi

Elätkö pimennossa?

Väppi -energiavalmentajan avulla asiakkaamme voivat ostaa meiltä mahdollisimman vähän sähköä. Väppi auttaa sinua tunnistamaan kodin kulutushirmut, antaa sinulle hyödyllisiä energiasäästövinkkejä ja ohjaa sähkönkäyttöä halvoilla tunneilla.


Saat lisäksi läpinäkyvyyden asiakkuuteesi ja kaiken kukkuraksi Väreen aurinkopaneeliomistajat voivat fiilistellä reaaliaikaista tuotannonseurantaa puhelimellaan.

Väppi ominaisuuksia

Energiankulutus
Energiaseuranta

Seuraa energiankulutustasi tunti-, päivä-, kuukausi-, ja vuositasolla. Voit kätevästi verrata sähkön käyttöäsi markkinahintaan tai ulkolämpötilaan. Näet myös helposti keskikulutuksesi sekä vuorokauden kohokohdat.

Aurinkopaneelien tuotanto
Aurinkopaneelien seuranta

Seuraa reaaliajassa aurinkopaneeliesi tuotantoa ja verkkoon takaisin myytyä pientuotantoa.

energiankulutus
Käyttövahti

Ilmoitamme sinulle, kun energiankulutuksesi ylittää tai alittaa asettamasi rajan.

vahti-ilmoitus
Markkinahintavahti

Ilmoitamme sinulle, jos sähkön hinta ylittää valitsemasi senttimäärän.

Väre kahvi
Sopimusasiat

Tarkastele kaikkia sopimusasioitasi kätevästi yhdestä paikasta.

Laskujen seuranta
Laskut

Seuraa helposti laskujen tiloja ja laskutushistoriaa.

Väre asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu saatavillasi

Ota helposti ja nopeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.