Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.

Aurinkosähköllä säästöä yrityksen sähkölaskuista

Aurinkovoimala on luotettava ja kannattava tapa tuottaa puhdasta energiaa ja lisätä energiaomavaraisuutta yrityksissä, yhteisöissä ja maatiloilla. Aurinkosähkö sopii lähes kaikille toimialoille ja kiinteistöille, sillä Väreen aurinkoratkaisut räätälöidään sopivaksi aina asiakaskohtaisesti.


Lue, kuinka aurinkosähköstä saatavat säästöt muodostuvat ja kuinka voit arvioida investoinnin kannattavuutta.

Julkaistu 05.03.2024

Aurinkovoimaloissa käytetty tekniikka on vuosikymmenten kokemuksen perusteella todettu toimivaksi, kestäväksi ja turvalliseksi tavaksi tuottaa päästötöntä sähköä. Järjestelmän eri komponenttien pitkät takuuajat varmistavat huolettoman omistajuuden, jolloin aurinkovoimalan omistajan tehtäväksi jää vain nauttia auringonpaisteen tuottamasta sähkön lähituotannosta. 


Oma aurinkosähkötuotanto tarjoaa asiakkaalle sekä ympäristöetuja, että kustannussäästöjä. Se on tärkeä osa nykyaikaista energiatehokasta kiinteistöä sekä vastuullisen toimijan imagoa.

Säästöjä ja kestävää energiaa vuosikymmeniksi

Investointina aurinkovoimala on varma ja sen tuotto on ennalta arvattavaa. Tuhansien aurinkovoimalatoimitusten kokemuksella Väreellä suunnitellut aurinkovoimalat on tehty kestämään Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja tuottamaan aurinkosähköä vuosikymmenten ajan.


Väreen toimittamat aurinkovoimalat suunnitellaan aina kohdekohtaisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Isona ja luotettavana energia-alan toimijana olemme myös vastaamassa järjestelmäsi takuista vielä vuosikymmentenkin päästä. Aurinkovoimalan tuotanto ja siitä saatavat säästöt pystytään simuloimaan tarkasti vuosien päähän, jolloin koko investoinnin elinkaari on ennalta-arvattava ja riskitön.


Aurinkovoimalainvestoinnin nopea takaisinmaksuaika voimalan elinkaaren alkupuoliskolla mahdollistaa jatkuvat säästöt jopa vuosikymmenten ajan. Nykyaikaisilla laadukkailla komponenteilla toteutetun aurinkovoimalan elinikä voi olla yli 30 vuotta.Esimerkki aurinkovoimalasta kertainvestoinnilla. Takaisinmaksuajan jälkeen voimala tuottaa asiakkaalleen puhdasta voittoa jopa vuosikymmenten ajan. Huomioi, että tämä aika vaihtelee kohteen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja selvitä, kuinka paljon säästöjä teidän yrityksenne pystyy saamaan oman aurinkovoimalan avulla. 


Jos kiinteistölläsi on aurinkosähköjärjestelmälle soveltuvaa kattopinta-alaa tai maa-aluetta, niin älä menetä kiinteistösi tuotantopotentiaalia vaan varmista säästö aurinkovoimalan avulla. Ota yhteyttä, niin selvitetään saatavilla oleva tuotto juuri sinun kohteessasi.

Laitetaanko kattonne tuottamaan?

Varaa sinulle sopivan aika asiantuntijallemme, joka kertoo lisää palvelusta ja vastaa kysymyksiisi.

Jari Rinne

Myyntipäällikkö, aurinkoratkaisut, yritysmyynti

+358 447 177 883 jari.rinne@vare.fi Varaa etätapaaminen

Ajankohtaista

Laita katto tuottamaan - älä menetä saatavilla olevaa säästöä!

Yrittäjä! Varaa asiantuntijamme arvio ja laita kattonne tuottamaan.

Lue lisää

Uudet aurinkovoimalat vähentävät Ponssen hiilidioksidipäästöjä yli 68 ...

Ponsse toteutti mittavan aurinkovoimalahankkeen yhdessä Väreen kanssa kuute...

Lue lisää

ER-Pakkaus hyödyntää täyden palvelun aurinkovoimalaa

ER-Pakkaus otti käyttöönsä Väreen PPA-aurinkovoimalan ilman alkuinvestointi...

Lue lisää