Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Sähkösopimus ja sähkön hinta - valitse sinulle sopivin

Kun tarvitset energiaa kotiisi tai mökille - meillä on ratkaisu. Väreeltä sähkösopimus loistavilla eduilla kaikkialle Suomeen. 


Haluamme myydä sinulle mahdollisimman vähän sähköä pienentämällä kulutustasi ja varmistamalla, että sähkön hinta on aina mahdollisimman edullinen.

Kolme etua minkä takia asiakkaat valitsevat Väreen sähkösopimuksen

Avainturva

Avainturva-vakuutus maksutta

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Väppi on paras sähkö-äppi

Käännämme sähkönkulutuksesi lasku-uralle. Väppi-palvelulla seuraat kulutustasi ja sähkön hintaa reaaliajassa ja minimoit sähkölaskusi ja CO2-päästösi.

Vihreä sähkö

Vihreää sähköä kaikkiin sopimuksiin

Minimoi hiilijalanjälkesi,  kukkaroasi juurikaan rasittamatta! Voit valita mihin tahansa sopimukseen vihreän- tai lähisähkön.

Kerrostalo

Sähkösopimus kerrostaloon

Suomen paras pakettisähkö kerrostaloon. Sähköä kiinteällä kuukausihinnalla ja olet vapaa vaihtamaan sopimusta milloin tahansa.

Muutto

Sähkösopimus muuttajalle

Uusi koti - uudet kujeet! Väre auttaa valitsemaan uudelle kodillesi sopivan sähkösopimuksen ja palvelut. Toimi nopeasti, niin muuttopizzoja ei tarvitse syödä pimeässä.

Kuukausisähkö on huoleton sopimus

Vinkit sähkösopimuksen tekoon

Onko sähkösopimuksen tekeminen tai kilpailuttaminen tullut ajankohtaiseksi ja aiheuttaako päätös päänvaivaa? Lue vinkkimme oikean sähkösopimuksen löytämiseen.

Sähkösopimus juuri sinulle?

Arveluttaako vielä mikä sähkösopimus sopii sinulle parhaiten?

Oikealla sopimusvalinnalla ja sopivilla lisäpalveluilla voit säästää rahaa, luontoa ja löytää lisää aikaa arjesta nauttimiseen.


Sopimustestillämme löydät parhaiten sopivan sopimuksen taloudellesi.

Testaa mikä sopimus sopii sinulle
Sähkösopimus juuri sinulle?

Sähkösopimus minne päin Suomea tahansa

Tiesithän, että Väre toimii koko maamme alueella? Oli kotipaikkasi sitten Helsinki, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Tampere, Turku tai mikä tahansa muu paikkakunta, tee sähkösopimus helposti.