Tee
sopimus
tästä

Sähkösopimus joka käyttöön

Kun tarvitset energiaa kotiin, opiskelijakämppään tai mökkiin - meillä on ratkaisu. Väreeltä sähkösopimus loistavilla eduilla kaikkialle Suomeen. 


Haluamme myydä sinulle mahdollisimman vähän sähköä pienentämällä kulutustasi ja varmistamalla, että hintakehitys on aina puolellasi

Kuluttajan sähkösopimus Yrityksen sähkösopimus

Kolme etua minkä takia asiakkaat valitsevat Väreen sähkösopimuksen

Avainturva-vakuutus maksutta

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi lisäksi asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta.

Väppi on paras sähkö-äppi

Käännämme sähkönkulutuksesi lasku-uralle. Väppi-sovelluksella seuraat kulutustasi reaaliajassa ja minimoit sähkölaskusi ja CO2-päästösi. Rekisteröitymällä Väppiin saat 2 kk Viaplayn sarjoja ja elokuvia ilmaiseksi.

Kodin lisäturva ilmaiseksi

Mielenrauhaa ja turvaa arjen yllättäviltä menoilta. Kodin lisäturva toimii kotivakuutuksesi rinnalla, korvaten vakuutuksen omavastuuosuuden vahingon sattuessa. Voit säästää jopa 1500€ sopimuskauden aikana! Kodin lisäturva on kuluttajan 2 vuotiseen sähkösopimukseen sisältyvä etu

Arveluttaako vielä mikä sähkösopimus sopii sinulle parhaiten?

Oikealla sopimusvalinnalla ja sopivilla lisäpalveluilla voit säästää rahaa, luontoa ja löytää lisää aikaa arjesta nauttimiseen.


Voit testata oman energiapersoonasi alla olevasta napista.

Testaa energiapersoonasi