Ota
yhteyttä
E-Power Sähkönsäästäjä

Väre E-Power Sähkönsäästäjä

Väre E-Power Sähkönsäästäjä on järjestelmä, joka parantaa sähkön laatua, pidentää sähkölaitteiden ikää ja lisää energiatehokkuutta. Se säästää jopa 5% sähkön kulutuksesta, samalla kun sähkön hankinnasta aiheutuvat CO2-päästöt pienentyvät.

E-Power Sähkönsäästäjä
energiankulutus

Säästää energiaa ja laitteita

E-Power lisää energiatehokkuutta, pienentää energiankulutusta sekä pidentää sähköverkkoon kytkettyjen laitteiden elinikää parantamalla sähkön laatua.

Laskujen seuranta

Pienentää sähkölaskuja

Väre E-Power  optimoi energiakulutuksen ja säästää jopa 5 % yrityksen sähkön kulutuksesta. Se näkyy suoraan sähkölaskujen loppusummassa.

Aurinkopaneelien tuotanto

Vähentää CO2-päästöjä

Sähkön hankinnasta aiheutuvat CO2-päästöt pienentyvät. Väre E-Powerin avulla voit vaikuttaa yrityksen hiilijalanjäljen pienentämiseen osana kokonaisvaltaista vastuullisuustyötä.

Takuuvarmaa sähkön säästöä

Teknologian nopea kehitys, yhä kasvava laitekanta ja sähköverkon kuormituksen muutokset aiheuttavat yhä enemmän häiriöitä sähköverkkoon, jonka seurauksena sähkön laatu on heikentynyt.


Huonolaatuinen sähkö aiheuttaa eurooppalaisille yli 150 miljardin euron vuosittaiset kustannukset lisääntyneenä energiankulutuksena ja ennenaikaisina laiterikkoina.


E-Powerin avulla sähkön laatua voidaan parantaa, kulutusta pienentää ja hiilidioksidipäästöjä vähentää keskitetysti ja merkittävästi yhdellä, sähkönmyyntiyhtiöistä riippumattomalla järjestelmällä.


Väre toimii ainoana E-Powerin toimittajana Suomessa.

Väre E-Power Sähkönsäästäjä

nro yksi
Laatua ja vastuullisuutta

Sähkökeskukseen asennettava E-Power parantaa sähkön laatua ja pidentää sähköverkkoon kytkettyjen laitteiden elinikää. Energiatehokkuus lisääntyy säästäen jopa 5% kulutuksesta. Sähkön hankinnasta aiheutuvat CO2-päästöt pienentyvät myös mitattavasti.

nro kaksi
Luotettava kokonaistoimitus

Toimitamme E-Power-järjestelmän aina kokonaistoimituksena. Lupaamme jokaiseen järjestelmätoimitukseen sähkön säästötason ja säästö todennetaan käyttöönoton jälkeen mittauksilla. 

nro kolme
Reaaliaikainen raportointi

Sähkön säästömäärän näkee suoraan seurantaportaalista. Seurantatyökalun avulla voi seurata mm. kohteen sähkönkulutusta, sähkön säästöä, vaihetehoja, kokonaistehoja, taajuutta ja verkon kuormitusta reaaliajassa.

nro neljä
Takuuvarmaa säästöä

Väre E-Powerin avulla 80%:ssa kohteista saavutetaan yli 5%:n sähkön säästö. 

nro viisi
Sopii kaikkiin kohteisiin

E-Power sopii asennettavaksi kaikenlaisiin kohteisiin, esimerkiksi: ravintoloihin, tavarataloihin, supermarketteihin, teollisuuslaitoksiin, varastoihin, vesilaitoksiin, liikenne- ja huoltoasemille, lentokentille ja satamiin.

nro kuusi
Luotettava investointi

E-Power on huoltovapaa, eikä siitä aiheudu ylläpitokuluja. Käyttöikä laitteelle on vähintään 20 vuotta. Laitteen takaisinmaksuaika on tyypillisesti 6-7 vuotta. Investointiin on mahdollista saada 20% energiatukea.

Väre E-Powerin avulla 80 prosentissa kohteista saavutetaan yli 5 % sähkön säästö.

Lupaamme sähkön säästötason, joka todennetaan käyttöönoton jälkeen mittauksilla ja seurantatyökalulla.