Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.

Väre E-Power Sähkönsäästäjä

E-Power Sähkönsäästäjä on kiinteistön sähkökeskukseen asennettava patentoitu hybridisuodatin, joka parantaa sähkön laatua, pidentää sähkölaitteiden ikää ja lisää energiatehokkuutta.


E-Power säästää tyypillisesti noin 3-6 % kiinteistön sähkön kulutuksesta, samalla kun sähkön hankinnasta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt vähenevät.

energiankulutus

Säästää energiaa ja laitteita

E-Power lisää energiatehokkuutta, pienentää energiankulutusta sekä pidentää sähköverkkoon kytkettyjen laitteiden elinikää parantamalla sähkön laatua.

Laskujen seuranta

Pienentää sähkölaskuja

Väre E-Power  optimoi energiakulutuksen ja säästää jopa 6 % yrityksen sähkön kulutuksesta. Se näkyy suoraan sähkölaskujen loppusummassa.

Aurinkopaneelien tuotanto

Vähentää CO2-päästöjä

Sähkön hankinnasta aiheutuvat CO2-päästöt pienentyvät. Väre E-Powerin avulla voit vaikuttaa yrityksen hiilijalanjäljen pienentämiseen osana kokonaisvaltaista vastuullisuustyötä.

Toiminnanseuranta ja raportointi aina mukanasi

Sähkönkulutusta ja saavutettuja säästöjä voi seurata E-PowerNow-sovelluksella, joka mahdollistaa kiinteistön kaikkien sähköverkon suureiden seurannan lähes reaaliajassa. Seurannan avulla päästään kiinni myös mahdollisiin kulutuspoikkeamiin, jotka korjaamalla saavutetaan merkittäviä energiasäästöjä.

Takuuvarmaa sähkön säästöä

Teknologian nopea kehitys, yhä kasvava laitekanta ja sähköverkon kuormituksen muutokset aiheuttavat yhä enemmän häiriöitä sähköverkkoon, jonka seurauksena sähkön laatu on heikentynyt.


Huonolaatuinen sähkö aiheuttaa eurooppalaisille yli 150 miljardin euron vuosittaiset kustannukset lisääntyneenä energiankulutuksena ja ennenaikaisina laiterikkoina.


E-Powerin avulla sähkön laatua voidaan parantaa, kulutusta pienentää ja hiilidioksidipäästöjä vähentää keskitetysti ja merkittävästi yhdellä, sähkönmyyntiyhtiöistä riippumattomalla järjestelmällä.


Väre toimii ainoana E-Powerin toimittajana Suomessa.

Väre E-Power Sähkönsäästäjä

nro yksi
Laatua ja vastuullisuutta

Sähkökeskukseen asennettava E-Power parantaa sähkön laatua ja pidentää sähköverkkoon kytkettyjen laitteiden elinikää. Energiatehokkuus lisääntyy säästäen jopa 3-6% kulutuksesta. Sähkön hankinnasta aiheutuvat CO2-päästöt pienentyvät myös mitattavasti.

nro kaksi
Luotettava kokonaistoimitus

Toimitamme E-Power-järjestelmän aina kokonaistoimituksena. Lupaamme jokaiseen järjestelmätoimitukseen sähkön säästötason ja säästö todennetaan käyttöönoton jälkeen mittauksilla. 

nro kolme
Reaaliaikainen raportointi

Sähkön säästömäärän näkee suoraan toiminnanseurantasovelluksesta. Sen  avulla voi seurata mm. kohteen sähkönkulutusta, sähkön säästöä, vaihetehoja, kokonaistehoja, taajuutta ja verkon kuormitusta reaaliajassa.

nro neljä
Takuuvarmaa säästöä

Väre E-Powerin avulla 80%:ssa kohteista saavutetaan yli 5%:n sähkön säästö. 

nro viisi
Sopii kaikkiin kohteisiin

E-Power sopii asennettavaksi kaikenlaisiin kohteisiin, esimerkiksi: ravintoloihin, tavarataloihin, supermarketteihin, teollisuuslaitoksiin, varastoihin, vesilaitoksiin, liikenne- ja huoltoasemille, lentokentille ja satamiin.

nro kuusi
Luotettava investointi

E-Power on huoltovapaa, eikä siitä aiheudu ylläpitokuluja. Käyttöikä laitteelle on vähintään 20 vuotta. Laitteen takaisinmaksuaika on tyypillisesti 6-7 vuotta. Investointiin on mahdollista saada 20% energiatukea.

Kiinnostuitko?

Varaa sinulle sopiva aika asiantuntijaltamme, joka kertoo lisää palvelusta ja vastaa kysymyksiisi.

Miska Aaltonen

Myyntipäällikkö, sähköautojen latausratkaisut, E-Power, yritysmyynti

+358 447 600 529 miska.aaltonen@vare.fi Varaa etätapaaminen

80 prosentissa kohteista saavutetaan yli 5 % sähkön säästö

Lupaamme sähkön säästötason, joka todennetaan käyttöönoton jälkeen mittauksilla ja seurantatyökalulla.