Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Yrityspörssisähkö - toistaiseksi voimassa olevaa markkinasähköä yrityksille

Yrityspörssisähkössä yritys maksaa joka tunnilta markkinahinnan sekä sähkönmyyjän marginaalin (Väreellä 0,40 snt/kWh). Sen ansiosta yritys vaikuttaa omaan sähkölaskuun ajoittamalla kulutuksen vuorokauden edullisimmille tunneille.

Aurinkopaneelit ovat investointi tulevaisuuteen

Optimointimahdollisuus

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja sähkön hinnan kehitystä pystyy seuraamaan tuntikohtaisesti. Toistaiseksi voimassa oleva Yrityspörssisähkö asettaa yrityksen tukevasti oman sähkölaskun ohjaimiin.

Oma energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saa käyttöön markkinoiden parhaan palvelun, josta yritys voi seurata kätevästi kulutusta ja pörssisähkön hintaa.

Läpinäkyvyyttä palveluihin

Olemme asiakkaidemme neuvonantaja ja kumppani kaikissa energiaan liittyvissä asioissa.

Sähkön markkinahinta

Pörssisähkön markkinahinta määräytyy kullekin tunnille Nord Pool -sähköpörssissä. Tuntikohtaista hintaa sanotaan myös sähkön spot-hinnaksi. Sovelluksen ja yllä olevan kaavion data pohjautuu avoimeen sähkömarkkinatietoon. Huomisen hinnat päivittyvät kaavioon edellisenä päivänä noin klo 16.


Viimeisen vuoden aikana sähkömarkkinoilla on tapahtunut suuria muutoksia ja tuntikohtainen sähkönhinta on vaihdellut paljonkin. Lisää aiheesta voit lukea hintaennusteestamme.

Tee ilmastoviisas valinta

Voit lisätä Vihreän sähkön kaikkiin sopimuksiimme alk. 1,13 snt/kWh (alv. 0 %).

Väre sähkösopimus

Arveluttaako vielä mikä sähkösopimus sopii yritykselle parhaiten?

Oikealla sopimusvalinnalla ja sopivilla lisäpalveluilla yritys voi säästää rahaa ja luontoa.


Muita sähkösopimuksia voi vertailla alla olevista napeista.

Väre sähkösopimus