Väreeltä kaikki tarvittava Kajaaniin

Pörssisähkö on säästäjän ykkösvalinta

Pörssisähköllä otat energia-asiat omiin käsiisi ja säästät rahaa. Se on halpaa, koska siinä on aina markkinan mukainen hinta, sitoutumatta määräaikoihin. Väpillä optimoit sähkönkäyttösi kaikkein edullisimmille tunneille.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiasovellus

Asiakkaanamme saat käyttöösi  Väppi-äpin, markkinoiden parhaimman energiasovelluksen. Sähkön kulutusseuranta ja säästövinkit sekä laskut ja sopimustiedot kulkevat kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva on ilmainen asiakasetusi

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet katoavat Kainuun korpeen. Avainturva korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500 euroon saakka!

SÄHKÖTARJOUS KAJAANI

Pörssisähkö on moneltakin osin paras valinta Kajaaniin. Ensinnäkin maksat sähköstä aina markkinahinnan mukaan ilman mitään turhia hömpötyksiä. Lisäksi se on myös riskitön valinta, sillä toistaiseksi voimassa olevana se ei sido sinua määräaikoihin.


Nyt saat alennusta myös kuukausimaksuista! Tätä tarjousta ei kannata ohittaa.

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Arveluttaako vielä mikä sähkösopimus sopii sinulle parhaiten?

Oikealla sopimusvalinnalla ja lisäpalveluilla säästät rahaa, luontoa ja löydät lisää aikaa arjesta nauttimiselle. Tutustu koko valikoimmaamme!

Tutustu sähkösopimuksiin