Hyppää Väreen kyytiin ja tee sähkösopimus Jyväskylään

Jyväskylään on helppo tulla mistä suunnasta tahansa ja perillä voi ihastella järvimaisemia sillalla tai Rantaraitilla. Yhtä helppoa on hypätä Väreen kyytiin ja ihastella huikeita asiakasetuja! Emme myy vain sähkösopimuksia Jyväskylään, vaan haluamme helpottaa ihmisten arkea ja auttaa pienentämään sähkönkulutusta.


Alva Sähköverkko Oy toimii siirtoyhtiönäsi, mutta voit vapaasti ostaa sähkösi mistä haluat. Valitse siis Väreen sähkösopimus Jyväskylään, niin saat parhaat palvelut nyt ja aina!

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Kuukausisähkö kerrostaloon

Paras sähkösopimus Jyväskylään

Kuukausisähkö on helppo, huoleton ja joustava sopimus. Laskut eivät pääse yllättämään, sillä siinä on kiinteä kuukausimaksu, alkaen vain 7€/kk.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan mobiiliappin. Laskut ja sopimustiedot kulkee kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Tippuiko avaimet sillalta alas? Väreen asiakkaana saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle. Se korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta!

1. kuukauden sähköt 0€ koodilla JYVÄSKYLÄ

Valitset vain sopivan pakettikoon ja sen jälkeen voit nauttia tasaisesta kyydistä. Saat nimittäin saman laskun joka kuukausi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sitoutua pitkiksi ajoiksi. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten mielen muuttuessa voit vaihtaa sen milloin tahansa uuteen. Nyt pääset hyödyntämään Väreen sähkötarjouksen koodilla JYVÄSKYLÄ.


Tarvitsetko apua koon valintaan? Kysypäs meidän chatbotilta. Johan Helbotti vastailee (tai ainakin yrittää vastailla) kaikkiin kysymyksiin!

xs
Kulutuksesi
0 - 1 000 kWh/v
0-84 kWh/kk
Kenelle
1 hlö,
kerrostaloyksiö
7,00 €/kk
s
Kulutuksesi
1 001 - 2 000 kWh/v
85 - 167 kWh/kk
Kenelle
1-3 hlöä,
kerrostalo 1-3 huonetta
12,00 €/kk
m
Kulutuksesi
2 001 - 3 000 kWh/v
168 - 250kWh/kk
Kenelle
2-4 hlöä,
vapaa ajan-asunto
18,00 €/kk
l
Kulutuksesi
3 001 - 4 000 kWh/v
251 - 334 kWh/kk
Kenelle
1-10 hlöä,
rivitalo
24,00 €/kk
xl
Kulutuksesi
4 001 - 6 000 kWh/v
335 - 500 kWh/kk
Kenelle
1-10 hlöä,
rivitalo
36,00 €/kk

Vihreä valinta päivittäin

Viherrä sähkösopimuksesi ja lähde reippailemaan Kehä Vihreälle!


Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa.

Tee vihreämpi sopimus
Väppi energia-appi

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Siis ihan oikeasti, se on parhaiten arvosteltu sovellus, josta näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut. Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Jyväskylään tai sieltä pois?

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, niin ei tarvitse panikoida muuttopäivänä.
Muuttajan muistilista
Sähkötarjous

Oletko opiskelemassa Jyväskylässä?

Mahtava juttu, Jyväskylä onkin kunnon opiskelijakaupunki! Joka kolmas asukas on opiskelija. Väreeltä saat alennusta ja autamme löytämään sopivan sopimuksen. Kannattaa tutustua huolella, ettei tarvitse ihmetellä ensimmäisen laskun kanssa.
Sähkösopimus opiskelijalle