Sähkösopimus Iisalmi

 


💡 Edullisin sähkösopimus Iisalmeen löytyy Väreeltä


💡 Alk. 8 €/kk - nyt ensimmäisen kuukausi maksutta


💡 Avainturva-vakuutus kaupan päälle

Helppoa ja vaivatonta

Katso sähkötarjous Iisalmi ja säästä

Hei Iisalmi, mietityttääkö sähkön hinta? Nyt kannattaa tutustua Väreen Sähkösopimus Iisalmi -tarjoukseen ja voit säästää mukavasti! Tarjoamme lisänä loistavat lisäpalvelut sekä huikeat asiakasedut.


Tuttu ja turvallinen Savon Voima toimii edelleen siirtoyhtiönäsi, mutta voit vapaasti ostaa sähkösi mistä haluat. Valitse siis Väreen sähkö Iisalmi, niin saat parhaat palvelut nyt ja aina.


Sähkö Iisalmi -tarjous:


⚡ Alkaen vain 8 €/kk - ensimmäinen kk maksutta


⚡ Avainturva-vakuutus kaupan päälle

Tartu tarjoukseen
Helppoa ja vaivatonta

Tippuiko avainnippu Koljonvirtaan? Katosiko avain Olusilla?

Ei hätää, Väreen Avainturva auttaa!


Väreen sähkösopimusasiakkaana saat ilmaisen Avainturva-vakuutuksen, joka kattaa avainten katoamisesta tai sisälle unohtumisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka. Ilman omavastuuta.

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Iisalmeen tai sieltä pois?

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, niin ei tarvitse panikoida muuttopäivänä.
Muuttajan muistilista

Oletko opiskelemassa Iisalmessa?

Iisalmen opiskelijakämppien hinnat voivat tulla yllätyksenä, mutta sähkölaskusta ei tarvitse stressata! Väreeltä saat opiskelija-alennusta ja autamme löytämään sopivan sopimuksen. Näet helposti, mistä sähkölaskusi muodostuu.
Sähkösopimus opiskelijalle

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Kuukausisähkö kerrostaloon

Paras sähkösopimus Iisalmeen

Kuukausisähkö on helppo, huoleton ja joustava sopimus. Laskut eivät pääse yllättämään, sillä siinä on kiinteä kuukausimaksu, alkaen vain 8€/kk.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan mobiiliappin. Laskut ja sopimustiedot kulkee kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet tippuvat maailmanpyörästä. Se korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta!

1. kuukauden sähköt 0€ koodilla IISALMI

Valitset vain sopivan pakettikoon ja sen jälkeen voit nauttia tasaisesta kyydistä. Saat nimittäin saman laskun joka kuukausi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sitoutua pitkiksi ajoiksi. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten mielen muuttuessa voit vaihtaa sen milloin tahansa uuteen.


Tarvitsetko apua koon valintaan? Kysypäs meidän chatbotilta. Johan Helbotti vastailee (tai ainakin yrittää vastailla) kaikkiin kysymyksiin!

xs
Kulutuksesi
0 - 1 000 kWh/v
0-84 kWh/kk
Kenelle
1 hlö,
kerrostaloyksiö
8,00 €/kk
s
Kulutuksesi
1 001 - 2 000 kWh/v
85 - 167 kWh/kk
Kenelle
1-3 hlöä,
kerrostalo 1-3 huonetta
14,00 €/kk
m
Kulutuksesi
2 001 - 3 000 kWh/v
168 - 250kWh/kk
Kenelle
2-4 hlöä,
vapaa ajan-asunto
20,00 €/kk
l
Kulutuksesi
3 001 - 4 000 kWh/v
251 - 334 kWh/kk
Kenelle
1-10 hlöä,
rivitalo
28,00 €/kk
xl
Kulutuksesi
4 001 - 6 000 kWh/v
335 - 500 kWh/kk
Kenelle
1-10 hlöä,
rivitalo
40,00 €/kk

Vihreä valinta päivittäin

Ympäristötalkoisiin voi helposti osallistua muuttamalla omaa kulutustaan.


Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa.

Tee vihreämpi sopimus

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Siis ihan oikeasti, se on parhaiten arvosteltu sovellus, josta näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut. Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Sähköt mihin vain Iisalmessa

Saat kauttamme sähkösopimuksen mihin tahansa Iisalmessa tai muualla Suomessa. Vaikka Väreellä ei ole omaa sähköverkkoa, voit tehdä sopimuksen kauttamme koko Iisalmen alueelle. Sähköt sinulle siirtää tuttuun tapaan Savon Voima, mutta sähköt sekä huikeat asiakasedut saat meiltä Väreeltä.


Saat kaiken lisäksi uutena asiakkaana kuukauden sähköt veloituksetta!

Hyödynnä tarjous
Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo