Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Sähkösopimus Iisalmi

 


💡 Edullisin sähkösopimus Iisalmeen löytyy Väreeltä


💡 Avainturva-vakuutus kaupan päälle

Helppoa ja vaivatonta

Katso sähkötarjous Iisalmi ja säästä

Hei Iisalmi, mietityttääkö sähkön hinta? Nyt kannattaa tutustua Väreen Sähkösopimus Iisalmi -tarjoukseen ja voit säästää mukavasti! Tarjoamme lisänä loistavat lisäpalvelut sekä huikeat asiakasedut.


Tuttu ja turvallinen Savon Voima toimii edelleen siirtoyhtiönäsi, mutta voit vapaasti ostaa sähkösi mistä haluat. Valitse siis Väreen sähkö Iisalmi, niin saat parhaat palvelut nyt ja aina.


⚡ Avainturva-vakuutus kaupan päälle

Helppoa ja vaivatonta

Tippuiko avainnippu Koljonvirtaan? Katosiko avain Olusilla?

Ei hätää, Väreen Avainturva auttaa!


Väreen sähkösopimusasiakkaana saat ilmaisen Avainturva-vakuutuksen, joka kattaa avainten katoamisesta tai sisälle unohtumisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka.


Avainturva on sähkönmyyntisopimuksesta erillinen, toistaiseksi voimassa oleva maksuton asiakasetu. Väre pidättää oikeuden Avainturvan ehtojen muutoksiin (ml. oikeus päättää Avainturvan voimassaolosta tai asiakkaan omavastuuosuudesta).

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Iisalmeen tai sieltä pois?

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, niin ei tarvitse panikoida muuttopäivänä.

Muuttajan muistilista

Oletko opiskelemassa Iisalmessa?

Iisalmen opiskelijakämppien hinnat voivat tulla yllätyksenä, mutta sähkölaskusta ei tarvitse stressata! Autamme sinua löytämään sopivan sähkösopimuksen, ja näet helposti, mistä sähkölaskusi muodostuu.

Sähkösopimus opiskelijalle

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Kuukausisähkö kerrostaloon

Paras sähkösopimus Iisalmeen

Kuukausisähkö on helppo, huoleton ja joustava sopimus. Laskut eivät pääse yllättämään, sillä kuukausimaksu on kiinteä.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan energia-appin. Laskut ja sopimustiedot kulkevat kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet tippuvat Koljonvirtaan. Avainturva korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka! 

Sama lasku joka kuukausi

Valitse sopiva pakettikoko ja sen jälkeen voit nauttia tasaisesta kyydistä. Saat nimittäin saman laskun joka kuukausi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sitoutua pitkiksi ajoiksi. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten mielen muuttuessa voit vaihtaa sen milloin tahansa uuteen.


Tarvitsetko apua pakettikoon valintaan? Kysypäs meidän chatbotilta. Johan Helbotti vastailee (tai ainakin yrittää vastailla) kaikkiin kysymyksiin!

xs
Kulutuksesi
0 - 1 000 kWh/v
0-84 kWh/kk
Kenelle
1 hlö,
kerrostaloyksiö
10,00 €/kk
s
Kulutuksesi
1 001 - 2 000 kWh/v
85 - 167 kWh/kk
Kenelle
1-3 hlöä,
kerrostalo 1-3 huonetta
20,00 €/kk
m
Kulutuksesi
2 001 - 3 000 kWh/v
168 - 250kWh/kk
Kenelle
2-4 hlöä,
vapaa ajan-asunto
30,00 €/kk
l
Kulutuksesi
3 001 - 4 000 kWh/v
251 - 334 kWh/kk
Kenelle
1-10 hlöä,
rivitalo
40,00 €/kk

Vihreä valinta päivittäin

Ympäristötalkoisiin voi helposti osallistua muuttamalla omaa kulutustaan.


Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa.

Tee vihreämpi sopimus

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Siis ihan oikeasti, se on parhaiten arvosteltu sovellus, josta näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut. Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Sähköt mihin vain Iisalmessa

Saat kauttamme sähkösopimuksen mihin tahansa Iisalmessa tai muualla Suomessa. Vaikka Väreellä ei ole omaa sähköverkkoa, voit tehdä sopimuksen kauttamme koko Iisalmen alueelle. Sähköt sinulle siirtää tuttuun tapaan Savon Voima, mutta sähköt sekä huikeat asiakasedut saat meiltä Väreeltä.

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo