Sähkösopimus Kotka

Paras sähkösopimus Kotkaan löytyy Väreeltä - olemme sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä.


Olit sitten opiskelija, Kotkaan herkullisen toriposson perässä tullut muuttaja tai vaikka Kotkan saaristoa rakastava mökkiläinen, meiltä löytyy sinulle sähkösopimus Kotkaan mahtavilla eduilla!

Nouse Väreen kyytiin ja tee sähkösopimus Kotkaan

Kotka on yksi Suomen kauneimmista kaupungeista, jossa historia ja tulevaisuus kohtaavat. Hyppää Väreen kyytiin, sillä meiltä saat tulevaisuuden energiapalveluita, perinteisen laadukkaalla asiakaspalvelulla. Emme myy vain sähkösopimuksia Kotkaan, vaan haluamme olla osa kotkalaista arkea ja yhteisöä.


Kymenlaakson Sähköverkko Oy toimii edelleen siirtoyhtiönäsi, mutta voit vapaasti valita sähkösi sydämen halusta. Valitse Väreen sähkösopimus Kotkaan, niin saat palvelua Kotkan omalla, rennolla tyylillä - nyt ja aina!

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Kuukausisähkö kerrostaloon

Kotkan paras sähkösopimus

Määräaikainen Välkky -sähkö on vakaa ja helppo määräaikainen sähkösopimus, jonka hintaan pystyt vaikuttamaan. Välkky-sähkö onkin Väreen suosituin sopimus, eikä suotta!

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan energia-appin. Laskut ja sopimustiedot kulkevat kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet tippuvat veneestä Itämeren aaltoihin. Se korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka!

Avainturva on sähkönmyyntisopimuksesta erillinen, toistaiseksi voimassa oleva maksuton asiakasetu. Väre pidättää oikeuden Avainturvan ehtojen muutoksiin.

Sähkösopimus kotiin tai vapaa-ajan asuntoon?

Olipa kyseessä myyjänvaihto tai muutto, Väre palvelee sinua kaikissa sähkösopimuksiin liittyvissä tarpeissasi.

Sähkösopimus

Etsitkö sähkösopimusta yritykselle?

Me Väreellä autamme sinua parhaan sähkösopimusvaihtoehdon valinnassa, olipa yrityksesi iso tai pieni.

Sähkösopimus yrityksille

Vihreä valinta päivittäin

Kotkassa vihreys ei ole vain väri, se on asenne. Kotkan upeissa puistoissa jokainen päivä voi olla vihreä.


Vihreä sähkö Väreen kautta on oma ekotekosi Kotkalle, jolla jätät hiilikasat historiaan ja omalta osaltasi vaalit Kotkan upeaa luontoa. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa - ihan kuin Kotkan tunnelma.

Tee vihreämpi sopimus

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Siis ihan oikeasti, se on parhaiten arvosteltu sovellus, josta näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut. Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Kotkaan tai täältä pois? Ota mukaan Kotkan henki!

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, joka on tehty ymmärtämään kotkalaisen sielunmaisemaa. Älä päästä Kotkan ainutlaatuista henkeä käsistäsi muuttopäivän kiireessä. Me Väreellä ymmärrämme, mitä Kotka sinulle merkitsee.

Muuttajan tietopaketti

Oletko opiskelemassa Kotkassa?

Mahtava juttu, Miä 🧡 Kotka vaan sullekin! Me Väreellä autamme sinua löytämään sopivan sopimuksen. Kannattaa tutustua huolella, ettei tarvitse ihmetellä ensimmäisen laskun kanssa.

Sähkösopimus opiskelijalle