Hyppää Väreen kyytiin ja tee sähkösopimus Tampereelle

Tampereen Ratikka on melkoinen harppaus tulevaisuuteen. Niin on myös hyppy Väreen vaunuun, sillä meiltä saat tulevaisuuden energiapalveluita. Emme myy vain sähkösopimuksia  Tampereelle, vaan haluamme helpottaa ihmisten arkea, aivan kuten Ratikkakin.


Tampereen Sähköverkko Oy toimii edelleen siirtoyhtiönäsi, mutta voit vapaasti ostaa sähkösi mistä haluat. Valitse siis Väreen sähkösopimus Tampereelle, niin saat parhaat palvelut nyt ja aina!

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Kuukausisähkö kerrostaloon

Tampereen paras sähkösopimus

Kuukausisähkö on helppo, huoleton ja joustava sopimus. Laskut eivät pääse yllättämään, sillä siinä on kiinteä kuukausimaksu, alkaen vain 7€/kk.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan mobiiliappin. Laskut ja sopimustiedot kulkee kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet katoavat Ratikka-matkalla. Se korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta!

1. kuukauden sähköt 0€ koodilla TAMPERE

Valitset vain sopivan pakettikoon ja sen jälkeen voit nauttia tasaisesta kyydistä. Saat nimittäin saman laskun joka kuukausi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sitoutua pitkiksi ajoiksi. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten mielen muuttuessa voit vaihtaa sen milloin tahansa uuteen.


Tarvitsetko apua koon valintaan? Kysypäs meidän chatbotilta. Johan Helbotti vastailee (tai ainakin yrittää vastailla) kaikkiin kysymyksiin!

xs
Kulutuksesi
0 - 1 000 kWh/v
0-84 kWh/kk
Kenelle
1 hlö,
kerrostaloyksiö
7,00 €/kk
s
Kulutuksesi
1 001 - 2 000 kWh/v
85 - 167 kWh/kk
Kenelle
1-3 hlöä,
kerrostalo 1-3 huonetta
12,00 €/kk
m
Kulutuksesi
2 001 - 3 000 kWh/v
168 - 250kWh/kk
Kenelle
2-4 hlöä,
vapaa ajan-asunto
18,00 €/kk
l
Kulutuksesi
3 001 - 4 000 kWh/v
251 - 334 kWh/kk
Kenelle
1-10 hlöä,
rivitalo
24,00 €/kk
xl
Kulutuksesi
4 001 - 6 000 kWh/v
335 - 500 kWh/kk
Kenelle
1-10 hlöä,
rivitalo
36,00 €/kk

Vihreä valinta päivittäin

Mahtava juttu, että Tampereella kesäkuun eka viikko on vihreä! Meidän mielestä jokainen viikko voi olla vihreä.


Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa.

Tee vihreämpi sopimus

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Siis ihan oikeasti, se on parhaiten arvosteltu sovellus, josta näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut. Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Tampereelle tai sieltä pois?

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, niin ei tarvitse panikoida muuttopäivänä.
Muuttajan tietopaketti

Oletko opiskelemassa Tampereella?

Mahtava juttu, Tampere onkin kunnon opiskelijakaupunki! Väreeltä saat opiskelija-alennusta ja autamme löytämään sopivan sopimuksen. Kannattaa tutustua huolella, ettei tarvitse ihmetellä ensimmäisen laskun kanssa.
Sähkösopimus opiskelijalle