Sähkösopimus Tampere

Suomen tamperelaisimmat sähkösopimukset myy Väre. Olit sitten opiskelija, muuttaja tai vaikka mökkiläinen, meiltä löytyy sinulle sähkösopimus mahtavilla eduilla! Tarjoamme sähkösopimuksia ja energiatehokkuusratkaisuja myös yrityksille.


Jos sinulla on sähkösopimus Tampereen Energian kanssa, siirtyy sopimuksesi 1.7. alkaen sellaisenaan Väreelle.

Hyppää Väreen kyytiin ja tee sähkösopimus Tampereelle

Tampereen Ratikka on hieno harppaus tulevaisuuteen. Niin on myös hyppy Väreen kyytiin, sillä meiltä saat tulevaisuuden energiapalveluita. Emme myy vain sähkösopimuksia Tampereelle, vaan haluamme helpottaa ihmisten ja yritysten arkea, aivan kuten ratikkakin.


Tampereen Energia Sähköverkko Oy toimii edelleen siirtoyhtiönäsi, mutta voit vapaasti ostaa sähkösi mistä haluat. Valitse siis Väreen sähkösopimus Tampereelle, niin saat parhaat palvelut nyt ja aina!

Haluatko tarkastella muita sähkösopimusvaihtoehtoja?

Meiltä löytyy myös toistaiseksi voimassa olevaa markkinasähköä, määräaikainen sopimus kiinteällä hinnalla sekä monia muita vaihtoehtoja. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja solmi juuri sinulle sopivin sähkösopimus.

Tietoa Tampereen Energian asiakkaille

Tampereen Energia ja Väre ovat sopineet järjestelystä, jonka mukaan Tampereen Energian sähkönmyynnin kuluttaja- ja yritysasiakkaat siirtyvät Väreen asiakkaiksi 1.7.2024. Siirto ei vaikuta sähkösopimuksiin eikä sopimusehtoihin, vaan ne siirtyvät sellaisenaan Väreelle ja säilyvät toistaiseksi entisellään.

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Tampereen paras sähkösopimus

Valitse vakaa ja helppo määräaikainen sopimus: sähkön markkinahintojen nousu ei vaikuta energiamaksuusi, vaikutat vain kulutuksesi ajoittamisella. Välkky-sähkö onkin Väreen suosituin sopimus, eikä suotta!

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Arvostetuin energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi arvostetun energia-appin. Laskut ja sopimustiedot kulkevat kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet katoavat Ratikka-matkalla. Se korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500 € saakka!

Kulutusvaikutus: Vaikuta omaa käyttöä ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Tyypillisesti kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät! Väppi-palvelussa näet päivittäin tunnit, joille sähkön käyttöä kannattaa keskittää.

Vihreä valinta päivittäin

Mahtava juttu, että Tampereella kesäkuun eka viikko on vihreä! Meidän mielestä jokainen viikko voi olla vihreä.


Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa.

Tee vihreämpi sopimus

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden arvostetuin energia-appi! Sieltä näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut. Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Tampereelle tai sieltä pois?

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, niin sinun ei tarvitse panikoida muuttopäivänä.

Muuttajan tietopaketti

Oletko opiskelemassa Tampereella?

Mahtava juttu, Tampere onkin kunnon opiskelijakaupunki! Me Väreellä autamme sinua löytämään sopivan sopimuksen. Kannattaa tutustua huolella, ettei tarvitse ihmetellä ensimmäisen laskun kanssa.

Sähkösopimus opiskelijalle