Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Koti on siellä missä Puijon torni näkyy 😍

Katso sähkötarjous Kuopio ja säästä

Kuopio hoi, mietityttääkö sähkön hinta? Nyt kannattaa tutustua Väreen sähkösopimus Kuopio -tarjoukseen! Tarjoamme myös loistavat lisäpalvelut sekä huikeat asiakasedut.


Kuopion Energia tai Savon Voima toimii edelleen siirtoyhtiönäsi, mutta voit vapaasti ostaa sähkösi mistä haluat. Valitse siis Väreen sähkösopimus Kuopioon, niin saat parhaat palvelut nyt ja aina.

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Kuopioon tai sieltä pois?

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, niin sinun ei tarvitse panikoida muuttopäivänä.

Muuttajan muistilista

Oletko opiskelemassa Kuopiossa?

Kuopion opiskelijakämppien hinnat voivat tulla yllätyksenä, mutta sähkölaskusta ei tarvitse stressata! Me Väreellä autamme löytämään sopivan sopimuksen. Näet helposti, mistä sähkölaskusi muodostuu.

Sähkösopimus opiskelijalle

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Kuukausisähkö kerrostaloon

Paras sähkösopimus Kuopioon

Kuukausisähkö on helppo, huoleton ja joustava sopimus. Laskut eivät pääse yllättämään, sillä siinä on kiinteä kuukausimaksu.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan energia-appin. Laskut ja sopimustiedot kulkevat kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet tippuvat Kallaveteen. Se korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka!

Aina samansuuruinen sähkölasku

Valitset vain sopivan pakettikoon ja sen jälkeen voit nauttia tasaisesta kyydistä. Saat nimittäin saman laskun joka kuukausi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sitoutua pitkiksi ajoiksi. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten mielen muuttuessa voit vaihtaa sen milloin tahansa uuteen.


Tarvitsetko apua koon valintaan? Kysypäs meidän chatbotilta. Johan Helbotti vastailee (tai ainakin yrittää vastailla) kaikkiin kysymyksiin!

xs
Kulutuksesi
0 - 1 000 kWh/v
0-84 kWh/kk
Kenelle
1 hlö,
kerrostaloyksiö
10,00 €/kk
s
Kulutuksesi
1 001 - 2 000 kWh/v
85 - 167 kWh/kk
Kenelle
1-3 hlöä,
kerrostalo 1-3 huonetta
20,00 €/kk
m
Kulutuksesi
2 001 - 3 000 kWh/v
168 - 250kWh/kk
Kenelle
2-4 hlöä,
vapaa ajan-asunto
30,00 €/kk
l
Kulutuksesi
3 001 - 4 000 kWh/v
251 - 334 kWh/kk
Kenelle
1-10 hlöä,
rivitalo
40,00 €/kk

Vihreä valinta päivittäin

Kuopio pyrkii olemaan hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä! Ympäristötalkoisiin voi helposti osallistua muuttamalla omaa kulutustaan.


Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa.

Tee vihreämpi sopimus

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Siis ihan oikeasti, se on parhaiten arvosteltu sovellus, josta näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut. Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Sähköt mihin vain Kuopiossa

Saat kauttamme sähkösopimuksen mihin tahansa Kuopiossa tai muualla Suomessa. Vaikka Väreellä ei ole omaa sähköverkkoa, voit tehdä sopimuksen kauttamme koko Kuopion alueelle. Sähköt sinulle siirtää tuttuun tapaan Kuopion Energia tai Savon Voima, mutta sähköt sekä huikeat asiakasedut saat meiltä Väreeltä.

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo