Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Talo sähkölämmitys

Sähkölämmittäjän tarjous

Pysäytä lämmityskulujesi kasvaminen

Määräaikaiseen sähköön siirtyminen voi tuoda jopa satojen eurojen säästöt lämmityskuluissa. Muuttuva markkinatilanne on pitänyt  sähkön hinnan korkealla ja helpotusta ei ole hetkeen luvassa.


Vaihda siis Välkky-sähkösopimukseen!

Tee edullinen sähkösopimus Tutustu Välkkyyn

Lämpöä

sähkölämmittäjän sähkötarjouksella

Pysäytä lämmityskulujen nousu ja valitse Välkky-sähkösopimus kahdeksi vuodeksi.

Sähkölämmittäjän muistilista

nro yksi
Kulutuksen vaihtelu

Sähkölämmittäjällä sähkölaskun suuruus vaihtelee lämmityksen tarpeen mukaan. Asuit sitten omakotitalossa tai rivitalossa, talvikuukausina sähkönkulutus voi olla kolminkertainen kesään verrattuna. Suuren kulutuksen takia pienikin hinnankorotus voi tulla kalliiksi.

nro kaksi
Määräaikainen sähkö

Välkky-sähkö takaa edulliset hinnat myös talvikuukausina, jolloin sähkön hinta on yleensä korkealla.

nro kolme
Vaihtoturvalla säästöä

Sähkön hinta on viimeisen vuoden ajan jatkanut nousuaan, mutta ensi vuonna tilanne voi olla aivan toisenlainen. Sähkölämmittäjän tarjoukseen kuuluvalla vaihtoturvalla voit vaihtaa edullisempaan sopimukseen jos hinnat lähtevät laskuun. Senttitutkan aktivoimalla saat muistuksen, kun sähkön hinta on haluamallasi tasolla.

nro neljä
Seuraa sähkönkulutustasi

Väreen asiakkaana voit seurata sähkönkulutustasi Väppi-palvelusta. Voit tarkistaa laskusi ja kulutuksen sekä muut asiakasedut suoraan puhelimestasi.

Onko hintataso tällä hetkellä liian korkea?

Senttitutka-palvelumme vahtii sähkön hintaa puolestasi ja saat sähköpostiisi ilmoituksen sähkön hinnan laskiessa haluamallesi tasolle.

Valitsemalla vaihtoturvan voit myös vaihtaa määräaikaisen sähkösopimuksesi edullisempaan ilman muita kuluja.Säästä mukavuudesta tinkimättä

Saunaan porukalla

Saunasta nauttimisen sähkönkulutus minimoidaan, kun koko ruokakunta istuu lauteilla yhtä aikaa tai ainakin mahdollisimman peräjälkeen.

Läheisyys lämmittää eniten

Oleskelutilojen lämpötilaksi suositellaan 20–22 astetta ja makuuhuoneeseen riittää usein 18–19 astetta.

Tulisija on paras ystävä

Säästä sähköä ja luo samalla lämmintä tunnelmaa ja takkanakkeja.

Väppi-palvelu

Väppi-äppi on markkinoiden paras energia-appi! Se on henkilökohtainen energiavalmentajasi, jonka avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita sekä seurata ja pienentää energiankulutustasi. Energiavalmentajasi myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.


Väppi-palvelu on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu.

Sähkölämmittäjän vinkki

Sähkölämmittäjän vinkki: Laske sisälämpötilaa vain yksi aste - säästät jopa 5% lämmityskuluissa!

Jo pienellä sisälämpötilan viilauksella voit saada merkittäviä säästöjä. Yksi aste ei tunnu lämpötilassa missään - lompakossa senkin edestä!

Sähkölämmittäjän vinkki
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Muita vaihtoehtoja?

 

Väre tarjoaa sähkösopimuksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Jos nämä vaihtoehdot eivät tuntuneet oikeilta voit tutustua muihin ratkaisuihimme.

Väre sähkösopimus loistavilla eduilla