Hyppää Väreen kyytiin ja tee sähkösopimus Helsinkiin

Maailmanpyörän kyydissä voi helposti ihastella maisemia. Hyppy Väreen remmiin onnistuu myös käden käänteessä. Emme myy vain sähkösopimuksia Helsinkiin, vaan haluamme helpottaa ihmisten arkea ja kehittää tulevaisuuden energiapalveluita.


Helen Sähköverkko Oy toimii edelleen siirtoyhtiönäsi, mutta voit vapaasti ostaa sähkösi mistä haluat. Valitse siis Väreen sähkösopimus Helsinkiin, niin saat parhaat palvelut nyt ja aina!

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Helsinkiin tai sieltä pois?

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, niin sinun ei tarvitse panikoida muuttopäivänä.
Muuttajan muistilista

Oletko opiskelemassa Helsingissä?

Helsingin opiskelijakämppien hinnat voivat tulla yllätyksenä, mutta sähkölaskusta ei tarvitse stressata! Autamme sinua löytämään sopivan sopimuksen, ja sitten tiedät, mistä sähkölaskusi oikein muodostuu.
Sähkösopimus opiskelijalle

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Kuukausisähkö kerrostaloon

Paras sähkösopimus Helsinkiin

Kuukausisähkö on helppo, huoleton ja joustava sopimus. Laskut eivät pääse yllättämään, sillä niissä on kiinteä kuukausimaksu.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan energia-appin. Laskut ja sopimustiedot kulkevat kätevästi mukanasi missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet tippuvat maailmanpyörästä. Avainturva korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta!

Sama lasku joka kuukausi

Valitse vain sopiva pakettikoko ja voit nauttia tasaisesta kyydistä. Saat nimittäin saman laskun joka kuukausi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sitoutua pitkiksi ajoiksi. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten mielen muuttuessa voit vaihtaa sen milloin tahansa uuteen.


Tarvitsetko apua pakettikoon valintaan? Kysypäs meidän chatbotilta. Johan Helbotti vastailee (tai ainakin yrittää vastailla) kaikkiin kysymyksiin!

xs
Kulutuksesi
0 - 1 000 kWh/v
0-84 kWh/kk
Kenelle
1 hlö,
kerrostaloyksiö
12,00 €/kk
s
Kulutuksesi
1 001 - 2 000 kWh/v
85 - 167 kWh/kk
Kenelle
1-3 hlöä,
kerrostalo 1-3 huonetta
24,00 €/kk
m
Kulutuksesi
2 001 - 3 000 kWh/v
168 - 250kWh/kk
Kenelle
2-4 hlöä,
vapaa ajan-asunto
36,00 €/kk
l
Kulutuksesi
3 001 - 4 000 kWh/v
251 - 334 kWh/kk
Kenelle
1-10 hlöä,
rivitalo
48,00 €/kk

Vihreä valinta päivittäin

Helsinki pyrkii olemaan hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä! Ympäristötalkoisiin voi helposti osallistua muuttamalla omaa kulutustaan.


Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa.

Tee vihreämpi sopimus

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Siis ihan oikeasti - se on parhaiten arvosteltu sovellus, josta näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut. Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Sähköt mihin vain Helsingissä

Saat kauttamme sähkösopimuksen mihin tahansa Helsingissä tai muualla Suomessa. Vaikka Väreellä ei ole omaa sähköverkkoa alueella, voit tehdä sopimuksen kauttamme koko Helsingin alueelle. Sähköt sinulle siirtää tuttuun tapaan Helen Sähköverkko Oy, mutta sähköt sekä huikeat asiakasedut saat meiltä Väreeltä.

Hyödynnä tarjous
Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo