Saat nyt opiskelijatarjouksena alennusta Jatkuva Välkky-sähkön kuukausimaksuihin!

Koodilla VÄLKKYOPISKELIJA saat 3 kuukauden kuukausimaksut 0 euroa. Edun arvo 16,32 €.

Välkky ja vapaa sähkösopimus opiskelijalle

Stressaaminen ei ole sähkölaskua vaan koulutöitä varten!


Suhde Jatkuva Välkky-sähköön on avoin: toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi irtisanoa tarvittaessa milloin tahansa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Miksi ottaa Jatkuva Välkky-sähkö?

nro yksi
Ei sitoutumista

Sopimus on toistaiseksi voimassa, joten voit tarvittaessa irtisanoa sopimuksen. Jos lähdet vaikka kesätöihin toiselle paikkakunnalle, pääset nopeasti eroon turhaksi jääneestä sopimuksesta.

nro kaksi
Väppi apunasi

Väppi-palvelussa näet helposti, miten ja milloin kulutat sähköä. Sovelluksen vinkkien avulla optimoit sähkönkulutuksesi vuorokauden edullisille tunneille säästäen samalla sähkölaskussa.

nro kolme
Opiskelija-alennusta sopimukseen

Saat nyt opiskelija-alennusta Jatkuva Välkky-sähkön kuukausimaksuihin: 3 kuukautta 0 euroa!

nro neljä
Ei stressiä kadonneista avaimista

Asiakkaanamme saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet hukkuvat. Avainturva korvaa kuluja jopa 500€ saakka, ilman omavastuuta. Ei siis paniikkia, jos avaimet unohtuu sisälle!

Jatkuva Välkky-sähkö hinnasto (sis. alv. 10 %):

Energiamaksu 12,56 snt/kWh +/- kulutusvaikutus, kuukausimaksu 5,44 €/kk (NYT 3 kk 0 € 🤩)


Mahdollisista energiamaksun ja kuukausimaksun muutoksista ilmoitetaan aina vähintään 30vrk etukäteen. Hinnoissa huomioitu arvonlisäverokannan alennus, arvonlisäverokanta alennetaan 24 prosentista 10 prosenttiin 1.12.2022-30.4.2023 väliseksi ajaksi.

Kulutusvaikutus: Vaikuta omaa käyttöä ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -3 ja +3 snt/kWh välillä. Kulutusta ohjaamalla, asiakkaamme ovat parhaimmillaan saaneet kuitenkin jopa yli -10 snt/kWh vaikutuksen. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät! Väppi-palvelussa näet päivittäin tunnit, joille sähkön käyttöä kannattaa keskittää.

väre jatkojohto

Muita vaihtoehtoja?

Väre tarjoaa sähkösopimuksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Jos kaipaat toisenlaista opiskelijasähköä, voit tutustua muihin ratkaisuihimme.

Kaikki sähkösopimukset
väre jatkojohto