Opiskelijan sähkösopimus

Opinnot ovat hienoa aikaa. Niihin liittyy kuitenkin myös paljon epävarmuutta - uutta opittavaa on paljon niin arjessa kuin itse opinnoissakin. Siksi autamme valitsemaan oikean sähkösopimuksen ja annamme opiskelija-alennusta ensimmäisestä kuukaudesta!


Miten ylipäänsä tehdään sähkösopimus? Mikä ero on sähkönmyyntisopimuksella ja sähkönsiirrolla? Näihin kysymyksiin saat vastauksia alla.


Tai jos tiedät jo valmiiksi kaiken tarpeellisen, voit ostaa opiskelijasähköä alkaen 7€/kk tästä painikkeesta!

Mikä sopimuskoko on sopiva?

Me Väreellä tiedämme hyvin, että opiskelijan leipä ei ole aina leveä. Kulut kannattaa pitää aisoissa pieninä ja ennakoitavina. Sen takia me suosittelemme opiskelijoille edullisia ja ennakoitavia pakettisopimuksia, jotta tiedät hyvissä ajoin etukäteen kuinka vähän maksat. Alla voit valita sinulle sopivan pakettikoon asumismuotosi perusteella. Tarjoamme opiskelija-alennuksena ensimmäisen kuukauden sähköt ilmaiseksi!

Tulitikkuaskissa

Tulitikkurasia on pienistä pienin opiskelijakoti. Pienessä yksiössäsi saat suojaa sateelta. Kyljen kääntäminen yöllä tekeekin sitten jo tiukkaa.

Kenkälaatikossa

Kenkälaatikossa on jo vähän pelivaraa. Asunnossa on vähän tilaa ajatella ja useampi huone! Kärrynpyöriä ei ehkä silti kannata kokeilla…

Nukkekodissa

Nukkekodissa on jo tilaa valita, missä huoneessa pitää teekutsut! Ne eivät kuitenkaan ole ihan ilmaisia. Koti onkin kavereiden yhteinen.

Vihreämpi sähkösopimus opiskelijalle

Joskus voi olla hankalaa löytää sekä edullisia että ekologisia vaihtoehtoja. Meiltä onneksi löytyy helppo ratkaisu, joka maksaa halvimmillaan vain euron kuukaudessa. Valitse sähkösopimuksen kylkeen Vihreä sähkö, joka on 100% uusiutuvaa energiaa.

Tee vihreämpi sopimus

Muita vaihtoehtoja?

Väre tarjoaa sähkösopimuksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Jos et halua kuukausisopimusta, voit tutustua muihin ratkaisuihimme.

Kaikki sähkösopimukset