Välkky vuodeksi - sähkösopimus opiskelijalle

Stressaaminen ei ole sähkölaskua vaan koulutöitä varten!


Saat nyt 12kk ajalle edullisen sähkösopimuksen kiinteällä energianhinnalla ja kulutusvaikutuksella. Keskity vuosi täysillä opintoihin ja oheistoimintaan - sähkölaskun koosta sinun ei tarvitse stressata!

Miksi ottaa 12kk Määräaikainen Välkky-sähkö?

nro yksi
Kiinteä hinta

Saat 12kk ajaksi kiinteän energianhinnan kulutusvaikutuksella. Ei stressia korkeista sähkön hinnoista!

nro kaksi
Väppi apunasi

Väppi-palvelussa näet helposti, miten ja milloin kulutat sähköä. Sovelluksen vinkkien avulla optimoit sähkönkulutuksesi vuorokauden edullisille tunneille säästäen samalla sähkölaskussa.

nro kolme
Pizzaa kaupan päälle

Saat nyt Kotipizzaa (arvo 12,90€) kaupan päälle!

nro neljä
Ei stressiä kadonneista avaimista

Asiakkaanamme saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet hukkuvat. Avainturva korvaa kuluja jopa 500€ saakka, ilman omavastuuta. Ei siis paniikkia, jos avaimet unohtuu sisälle!

Kulutusvaikutus: Vaikuta omaa käyttöä ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -3 ja +3 snt/kWh välillä. Kulutusta ohjaamalla, asiakkaamme ovat parhaimmillaan saaneet kuitenkin jopa yli -10 snt/kWh vaikutuksen. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät! Väppi-palvelussa näet päivittäin tunnit, joille sähkön käyttöä kannattaa keskittää.

väre jatkojohto

Muita vaihtoehtoja?

Väre tarjoaa sähkösopimuksia tarpeeseen kuin tarpeeseen. Jos kaipaat toisenlaista opiskelijasähköä, voit tutustua muihin ratkaisuihimme.

Kaikki sähkösopimukset
väre jatkojohto