Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Ydinsähkö

Valitse nyt Väreen sähkösopimukseesi puhdasta 100 % kotimaisella ydinvoimalla tuotettua energiaa!


Saat liitettyä alkuperätakuin varmennettua CO2-vapaata Ydinsähköä edullisesti sopimukseesi alkaen 2 €/kk.

Usein kysyttyä Ydinsähköstä

Mitä Ydinsähkö on?

Ydinsähkö on alkuperätakuin varmennettua ydinvoimalla tuotettua sähköä, jonka tuotannosta ei aiheudu CO2-päästöjä. Voit valita sen lisäpalveluna Väreeltä ostamaasi sähkösopimukseen - saat Ydinsähkön liitettyä sopimukseesi edulliseen kuukausihintaan alkaen 2 €/kk.

Missä Ydinsähkö tuotetaan?

Kaikki myymämme Ydinsähkö on 100 % Suomessa tuotettua. Mitä suurempi kysyntä ydinvoimalle on tuotantomuotona, sitä enemmän sitä halutaan tuottaa myös jatkossa. Ydinsähkön valinta on siis varma tapa tukea kotimaista tulevaisuuden energiantuotantoa. 

Rahan palautusta sähkölaskusta

Miksi ydinvoimaa?

Ydinvoima on tehokas ja turvallinen tapa tuottaa sähköä vähäisin ympäristövaikutuksin. Ydinvoimaa voidaan myös tuottaa tasaisesti läpi vuoden, eikä sen tuotannon määrä vaihtele sääolosuhteiden mukaan, kuten esimerkiksi tuuli- ja vesivoimassa.

Ydinsähkön ostaminen on yksi helpoimmista tavoista pienentää hiilijalanjälkeäsi

Energiankäyttö on merkittävä tekijä jokaisen henkilökohtaisen hiilijalanjäljen muodostumisessa. Oman sähkösopimuksen vaihtaminen ydinsähköllä tuotettuun sopimukseen onkin helppo ja edullinen ilmastoteko. Voit valita Ydinsähkön sopimukseesi alkaen 2 €/kk, jolla säästät luonnonvaroja 400 km automatkaa tai Helsinki-Tukholma lentoa vastaavan määrän.

Kuukausisähkö on huoleton sopimus

Tiedätkö hiilijalanjälkesi?

Uusiutuvan energian käyttäminen on yksi helpoimmista ilmastoteoista, mutta muillakin valinnoilla voi helposti pienentää omia arjen päästöjään. Nopean testimme avulla saat selvitettyä, paljonko päästöjä sinulle kertyy vuodessa ja miten voit omalla käytökselläsi ja kulutustottumuksillasi niihin vaikuttaa. 


Tämän hiilijalanjälkilaskurin avulla selvität helposti, millaisen hiilijalanjäljen arkielämäsi jättää maapallolle.

Laske hiilijalanjälkesi Osta Ydinsähköä
Kiinnostaako sähkön eri tuotantomuodot?

Kuinka ydinsähköä tuotetaan? Lue lisää sähkön eri tuotantomuodoista.