Hyppää Väreen kyytiin!

Katso sähkötarjous Joensuu ja säästä

Siperian tuulet puhaltaa välillä niin, että Kosiosusikin tarvitsee huivin kaulaansa. Onneksi Väreen sähkösopimus ja huikeat asiakasedut lämmittävät niin kehoa kuin mieltä vähintään yhtä hyvin kuin pullavohveli.


Tutustu sähkösopimus Joensuu -tarjoukseen. Caruna tai PKS toimii edelleen siirtoyhtiönäsi, mutta voit vapaasti ostaa sähkösi mistä haluat. Valitse siis Väreen sähkösopimus Joensuuhun, niin saat parhaat palvelut nyt ja aina.

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Joensuuhun tai sieltä pois?

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, niin sinun ei tarvitse panikoida muuttopäivänä.

Muuttajan muistilista

Oletko opiskelemassa Joensuussa?

Joensuun opiskelijakämpät voivat olla kiven alla, mutta sähkölaskusta ei tarvitse stressata! Me Väreellä autamme löytämään sopivan sopimuksen. Näet helposti, mistä sähkölaskusi muodostuu.

Sähkösopimus opiskelijalle

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Kuukausisähkö kerrostaloon

Paras sähkösopimus Joensuuhun

Kuukausisähkö on helppo, huoleton ja joustava sopimus. Laskut eivät pääse yllättämään, sillä siinä on kiinteä kuukausimaksu.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan energia-appin. Laskut ja sopimustiedot kulkevat kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet tippuvat maailmanpyörästä. Se korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka!

Sama lasku joka kuukausi

Valitset sopiva pakettikoko ja sen jälkeen voit nauttia tasaisesta kyydistä. Saat nimittäin saman laskun joka kuukausi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sitoutua pitkiksi ajoiksi. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten mielen muuttuessa voit vaihtaa sen milloin tahansa uuteen.


Tarvitsetko apua pakettikoon valintaan? Kysypäs meidän chatbotilta. Johan Helbotti vastailee (tai ainakin yrittää vastailla) kaikkiin kysymyksiin!

xs
Kulutuksesi
0 - 1 000 kWh/v
0-84 kWh/kk
Kenelle
1 hlö,
kerrostaloyksiö
10,90 €/kk
s
Kulutuksesi
1 001 - 2 000 kWh/v
85 - 167 kWh/kk
Kenelle
1-3 hlöä,
kerrostalo 1-3 huonetta
20,90 €/kk
m
Kulutuksesi
2 001 - 3 000 kWh/v
168 - 250kWh/kk
Kenelle
2-4 hlöä,
vapaa ajan-asunto
30,90 €/kk
l
Kulutuksesi
3 001 - 4 000 kWh/v
251 - 334 kWh/kk
Kenelle
1-10 hlöä,
rivitalo
40,90 €/kk

Vihreä valinta päivittäin

Joensuu pyrkii olemaan hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä! Ympäristötalkoisiin voi helposti osallistua muuttamalla omaa kulutustaan.


Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa.

Tee vihreämpi sopimus

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Siis ihan oikeasti, se on parhaiten arvosteltu sovellus, josta näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut.


Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi.


Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Sähköt mihin vain Joensuussa

Saat kauttamme sähkösopimuksen mihin tahansa Joensuussa tai muualla Suomessa. Vaikka Väreellä ei ole omaa sähköverkkoa, voit tehdä sopimuksen kauttamme koko Joensuun alueelle. Sähköt sinulle siirtää tuttuun tapaan Fortum tai PKS, mutta sähköt sekä huikeat asiakasedut saat meiltä Väreeltä.

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo