Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Pörssisähkö - toistaiseksi voimassa olevaa markkinasähköä

Pörssisähkössä maksat joka tunnilta markkinahinnan sekä sähkönmyyjän marginaalin (Väreellä 0,72 snt/kWh). Sen ansiosta sinä voit vaikuttaa omaan sähkölaskuusi ajoittamalla kulutuksesi vuorokauden edullisimmille tunneille.

Aurinkopaneelit ovat investointi tulevaisuuteen

Kylmäpäiselle optimoijalle

Arvostat vaihtamisen vapautta ja seuraat mielelläsi sähkön hinnan kehitystä tuntikohtaisesti. Toistaiseksi voimassa oleva Pörssisähkösopimus asettaa sinut tukevasti oman sähkölaskusi ohjaimiin.

Oma energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan mobiiliappin, josta seuraat kätevästi kulutustasi ja pörssisähkön hintaa. Voit myös asettaa esimerkiksi kulutusilmoituksia erikoisesta kulutuksesta tai korkeista markkinahinnoista.

Avainturva -vakuutus

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Väreen asiakkaana saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet hukkuvat. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka.

Sopimuksen tiedot ja hinnat

Hinnoittelu

Vaihtuu tunneittain

Kesto

Voimassa toistaiseksi

Päättäminen

Sopimuksen voi päättää joustavasti 14 vuorokauden irtisanomisajalla
Tehdään sopimus

Tee sopimuksesta näköisesi lisäpalveluilla

Voit räätälöidä sähkösopimuksesi lisäpalveluita, joilla voit tukea uusiutuvaa energiatuotantoa tai turvata sopimuksesi mahdollisilta hintamuutoksilta.
Vihreä sähkö, alk. 3,00 €/kk

100% uusiutuvaa energiaa                                 

Sähkön markkinahinta

Pörssisähkön markkinahinta määräytyy kullekin tunnille Nord Pool -sähköpörssissä. Tuntikohtaista hintaa sanotaan myös sähkön spot-hinnaksi. Sovelluksen ja yllä olevan kaavion data pohjautuu Fingrid Oyj:n avoimeen sähkömarkkinatietoon. Huomisen hinnat päivittyvät kaavioon edellisenä päivänä noin klo 16.


Viimeisen vuoden aikana sähkömarkkinoilla on tapahtunut suuria muutoksia ja tuntikohtainen sähkönhinta on vaihdellut paljonkin. Lisää aiheesta voit lukea hintaennusteestamme.

Väre sähkösopimus

Arveluttaako vielä mikä sähkösopimus sopii sinulle parhaiten?

Oikealla sopimusvalinnalla ja sopivilla lisäpalveluilla voit säästää rahaa, luontoa ja löytää lisää aikaa arjesta nauttimiseen.


Voit vertailla muita sähkösopimuksia tai testata oman energiapersoonasi alla olevista napeista.

Väre sähkösopimus