Sähkösopimus Turku

Paras paketti Turkuun löytyy Väreeltä - olemme sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä.


Olit sitten opiskelija, Aurajoen rannoille muuttaja tai vaikka Turun saaristoa rakastava mökkiläinen, meiltä löytyy sinulle sähkösopimus Turkuun mahtavilla eduilla!


Nyt alkaen 15€/kk

Tee sopimus

Nouse Väreen kyytiin ja tee sähkösopimus Turkuun

Turku on Suomen vanhin kaupunki, jossa historia ja tulevaisuus kohtaavat. Niin on myös hyppy Väreen vaunuun, sillä meiltä saat tulevaisuuden energiapalveluita, perinteisen laadukkaalla asiakaspalvelulla. Emme myy vain sähkösopimuksia Turkuun, vaan haluamme olla osa turkulaista arkea ja yhteisöä.


Turku Energia Oy toimii edelleen siirtoyhtiönäsi, mutta voit vapaasti valita sähkösi sydämen halusta. Valitse Väreen sähkösopimus Turkuun, niin saat palvelua Turun omalla, rennolla tyylillä - nyt ja aina!

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Kuukausisähkö kerrostaloon

Turun paras sähkösopimus

Kuukausisähkö on helppo, huoleton ja joustava sopimus. Laskut eivät pääse yllättämään, sillä siinä on kiinteä kuukausimaksu.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan energia-appin. Laskut ja sopimustiedot kulkevat kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet katoavat Ratikka-matkalla. Se korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka ilman omavastuuta!

Aina samansuuruinen lasku

Valitset vain sopivan pakettikoon ja sen jälkeen voit nauttia tasaisesta kyydistä. Saat nimittäin saman laskun joka kuukausi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sitoutua pitkiksi ajoiksi. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten mielen muuttuessa voit vaihtaa sen milloin tahansa uuteen.


Tarvitsetko apua koon valintaan? Kysypäs meidän chatbotilta. Johan Helbotti vastailee (tai ainakin yrittää vastailla) kaikkiin kysymyksiin!

xs
Kulutuksesi
0 - 1 000 kWh/v
0-84 kWh/kk
Kenelle
1 hlö,
kerrostaloyksiö
12,00 €/kk
s
Kulutuksesi
1 001 - 2 000 kWh/v
85 - 167 kWh/kk
Kenelle
1-3 hlöä,
kerrostalo 1-3 huonetta
24,00 €/kk
m
Kulutuksesi
2 001 - 3 000 kWh/v
168 - 250kWh/kk
Kenelle
2-4 hlöä,
vapaa ajan-asunto
36,00 €/kk
l
Kulutuksesi
3 001 - 4 000 kWh/v
251 - 334 kWh/kk
Kenelle
1-10 hlöä,
rivitalo
48,00 €/kk

Vihreä valinta päivittäin

Turussa vihreys ei ole vain väri, se on asenne. Aurajoen varrella jokainen päivä voi olla vihreä, niin kuin Turussa kuuluukin.


Vihreä sähkö Väreen kautta on oma ekotekosi Turulle, jolla jätät hiilikasat historiaan ja omalta osaltasi vaalit Turun upeaa luontoa. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa - ihan kuin Turun tunnelma.

Tee vihreämpi sopimus

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Siis ihan oikeasti, se on parhaiten arvosteltu sovellus, josta näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut. Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Turkuun tai täältä pois? Ota mukaan Turun henki!

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, joka on tehty ymmärtämään turkulaisen sielunmaisemaa. Älä päästä Turun ainutlaatuista henkeä käsistäsi muuttopäivän kiireessä. Me Väreellä ymmärrämme, mitä Turku sinulle merkitsee.
Muuttajan tietopaketti

Oletko opiskelemassa Turussa?

Mahtava juttu, Kiss My Turku vaan sinullekin! Me Väreellä autamme sinua löytämään sopivan sopimuksen. Kannattaa tutustua huolella, ettei tarvitse ihmetellä ensimmäisen laskun kanssa.
Sähkösopimus opiskelijalle