Sähkösopimus Turku

Paras sähkösopimus Turkuun löytyy Väreeltä - olemme sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä.


Olit sitten opiskelija, Aurajoen rannoille muuttaja tai vaikka Turun saaristoa rakastava mökkiläinen, meiltä löytyy sinulle sähkösopimus Turkuun mahtavilla eduilla!

Nouse Väreen kyytiin ja tee sähkösopimus Turkuun

Turku on Suomen vanhin kaupunki, jossa historia ja tulevaisuus kohtaavat. Niin on myös hyppy Väreen vaunuun, sillä meiltä saat tulevaisuuden energiapalveluita, perinteisen laadukkaalla asiakaspalvelulla. Emme myy vain sähkösopimuksia Turkuun, vaan haluamme olla osa turkulaista arkea ja yhteisöä.


Turku Energia Oy toimii edelleen siirtoyhtiönäsi, mutta voit vapaasti valita sähkösi sydämen halusta. Valitse Väreen sähkösopimus Turkuun, niin saat palvelua Turun omalla, rennolla tyylillä - nyt ja aina!

Väreeltä saat muutakin kuin sähköä

Turun paras sähkösopimus

Määräaikainen Välkky-sähkö on helppo, huoleton ja joustava sopimus. Se on sopimus, jossa voit optimoida hintaasi käyttöä ajastamalla.

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan energia-appin. Laskut ja sopimustiedot kulkevat kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet katoavat Ratikka-matkalla. Se korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka!

Avainturva on sähkönmyyntisopimuksesta erillinen, toistaiseksi voimassa oleva maksuton asiakasetu. Väre pidättää oikeuden Avainturvan ehtojen muutoksiin.

Kulutusvaikutus: Vaikuta omaa käyttöä ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät! Väppi-palvelussa näet päivittäin tunnit, joille sähkön käyttöä kannattaa keskittää.

Vihreä valinta päivittäin

Turussa vihreys ei ole vain väri, se on asenne. Aurajoen varrella jokainen päivä voi olla vihreä, niin kuin Turussa kuuluukin.


Vihreä sähkö Väreen kautta on oma ekotekosi Turulle, jolla jätät hiilikasat historiaan ja omalta osaltasi vaalit Turun upeaa luontoa. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa - ihan kuin Turun tunnelma.

Tee vihreämpi sopimus

Väppi-sovellus

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Siis ihan oikeasti, se on parhaiten arvosteltu sovellus, josta näet sopimustiedot, sähkönkulutuksen sekä laskut. Ei tarvitse sen enempää etsiskellä tietoa tai muistaa ulkoa, kun voit tarkistaa ne itse suoraan puhelimestasi. Sovellus myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista. Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu!

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Turkuun tai täältä pois? Ota mukaan Turun henki!

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, joka on tehty ymmärtämään turkulaisen sielunmaisemaa. Älä päästä Turun ainutlaatuista henkeä käsistäsi muuttopäivän kiireessä. Me Väreellä ymmärrämme, mitä Turku sinulle merkitsee.

Muuttajan tietopaketti

Oletko opiskelemassa Turussa?

Mahtava juttu, Kiss My Turku vaan sinullekin! Me Väreellä autamme sinua löytämään sopivan sopimuksen. Kannattaa tutustua huolella, ettei tarvitse ihmetellä ensimmäisen laskun kanssa.

Sähkösopimus opiskelijalle