Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Tulevaisuuden sähkösopimus ja parhaat edut Mikkeliin

Valitse pörssisähkö - 3kk ilman kuukausimaksuja!

Pörssisähköllä  otat kotisi energia-asiat omiin käsiisi. Hyödy yön edullisimmista tunneista ajastamalla kotisi sähkösyöpöt. Nyt saat kolmen kuukauden kk-maksun kaupan päälle!

Väppi energivalmentaja on markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energiavalmentaja

Väreen asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan mobiiliappin. Laskut ja sopimustiedot kulkee kätevästi mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Ilmainen Avainturva-vakuutus

Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle siltä varalta, että avaimet tippuvat maailmanpyörästä. Se korvaa avainten katoamisesta tai uusimisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka!

Mikkelistä Savon edelläkävijä pörssisähköllä!  

Mikä on Savon valovoimaisin kaupunki? Jos vastaus ei ole vielä selvä niin korjataan se yhdessä! 


Väreen pörssisähkö yhdessä seuranta-appi Väpin kanssa on kombinaatio, jolla saat kotisi energia-asiat kuntoon pitkälle tulevaisuuteen. Pörssisähkö on pitkällä tähtäimellä halvin, sillä ostat sähköä suoraan pörssistä ilman piilokuluja. Jos pystyt ajoittamaan kotisi sähkönkulutusta yöaikaan, pörssisähkö on ehdoton valinta. 


Hyödynnä huippuetu kuukausimaksuista!

Väre sähkösopimus

Oletko muuttamassa Mikkeliin tai sieltä pois?

Muuttaessa pitää muistaa päivittää sähkösopimus sekä hoitaa monia käytännön asioita. Tutustu muuttajan muistilistaan, niin ei tarvitse panikoida muuttopäivänä.

Muuttajan muistilista

Oletko opiskelemassa Mikkelissä?

Edessä uudet opinnot uudessa kaupungissa? Sähkölaskusta ei tarvitse stressata! Väreeltä saat opiskelija-alennusta ja autamme löytämään sopivan sopimuksen. Sitten tiedät, mistä sähkölaskusi oikein muodostuu.

Sähkösopimus opiskelijalle

Sähköä ilman päästöjä - Vihreä sähkö

Suomi pyrkii olemaan hiilineutraali vuoteen 2035 menessä! Vihreä sähkö on helpoin tapa vähentää kotitaloutesi päästöjä jopa kolmanneksella.

Valitse Vihreä Pörssisähkö

Arveluttaako vielä mikä sähkösopimus sopii sinulle parhaiten?

Oikealla sopimusvalinnalla ja lisäpalveluilla säästät rahaa, luontoa ja löydät lisää aikaa arjesta nauttimiselle. Tutustu koko valikoimmaamme!