Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Näin löydät sen oikean. Siis sähkösopimuksen.

Onko sähkösopimuksen tekeminen tai kilpailuttaminen tullut ajankohtaiseksi? Aiheuttaako päätös päänvaivaa? Näillä eväin löytyy varmasti juuri sinulle se oikea!

Haluatko turvallisen sopimuksen pidemmäksi aikaa?

Määräaikaisella sopimuksella turvaat hintasi ja sinun ei tarvitse miettiä sähkön hinnan heiluntaa. Määräaikainen Välkky-sähkö tuo turvaa hintojen suurilta vaihteluilta, mutta voit silti optimoida hintaasi omaa kulutustasi ajoittamalla. Kun oman talouden sähkönkäytön keskittää vuorokauden edullisimpiin tunteihin, saat säästöjä sähkölaskuun. Sähkön kulutuksen ja kulutussuositusten seuranta käy kätevästi Väppi-sovelluksen kautta.


Vaihtoehtona on myös Pörssisähkö, jossa maksat sähkön markkinahinnan mukaan. Väppi-sovellus on edelleen tukenasi oman käytön ja markkinahintojen seurannassa.

Haluatko budjetoida etukäteen?

Jos sähkönkulutuksesi ei vaihtele paljoa, on kulutukseen perustuva Kuukausisähkö varteenotettava vaihtoehto. Sähkön hinnan pysyessä samana joka kuukausi, muiden taloudenpitoon liittyvien menojen budjetointi on helpompaa. Erityisesti kerrostaloasujille kuukausisähkö on helppo ja joustava vaihtoehto.

Haluatko vain kaikista helpoimman vaihtoehdon?

Arvostatko huoletonta arkea, mutta samalla valinnan vapautta? Silloin sinulle sopii myös Jatkuva Välkky-sähkö, jota ei ole sidottu määräaikaisuuksiin, joten sopimuksen uusimisesta ei tarvitse ottaa stressiä. Hintakin määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan ja päivittyy kolmen kuukauden välein. 

Ohjaavatko arvot kulutustasi?

Omilla kulutusvalinnoilla on mahdollisuus vaikuttaa yhteiskuntaan ja ympäristöön – näin on luonnollisesti myös sähkösopimuksen valinnassa. Siksi sinulla on mahdollisuus valita jokaiseen sähkösopimukseen vastuullisesti tuotettua Vihreää sähköä tai lähellä tuotettua Lähisähköä.


Suomalaisen energiapalveluyhtiön valitseminen tarkoittaa myös, että olet tukemassa kotimaan työllisyyttä!

Löysitkö sen oikean?

Vertaile hintoja ja tee sopimus helposti netissä, parhaaseen hintaan

Edelleen vaikea valita?

Tämä lyhyt testi kertoo mikä sopimuksistamme sopii juuri sinun tilanteeseesi!