Tee
sopimus
tästä
Tee sopimus tästä
Sähkösopimus ja kotivakuutus samalla sopimuksella

Väre Kotivakuutus

Kodin hieman tylsät mutta tuiki tärkeät asiat hoituvat nyt helposti yhdeltä istumalta: sähkösopimus, laaja kotivakuutus sekä henkilöllisyysvarkausvakuutus kaikki samalla kertaa ja samalle laskulle. Edullisesti tietenkin!


Laaja kotivakuutus alk. 9,90 €/kk - Tutustu ja vakuutu.

Tee sopimus
Sähkösopimus ja kotivakuutus samalla sopimuksella

Väre Kotivakuutus ja sähkösopimus yhdessä ovat

Helppoa ja vaivatonta

Helppoa ja vaivatonta

Kodin tärkeimmät asiat kerralla kuntoon: laaja kotivakuutus ja henkilöllisyysvarkausvakuutus 150 € omavastuulla samalle laskulle sähkösopimuksen kanssa, kätevästi vaikka e-laskulla. Säästät vaivaa ja ympäristöä.

Aurinkopaneelit luotettavasti kokonaispalveluna

Loistodiili edullisesti

Parempaa diiliä tuskin muualta löydät. Me Väreellä seuraamme jatkuvasti markkinatilannetta ja pidämme huolen siitä, että vakuutus on aina edullinen. Ei enää huolta kilpailuttamisesta - se on puolestasi jo tehty.

Sydän

Turvaa ja huolenpitoa

Vakuutuksen myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia. Kodin laajan turvan (omaisuus-, vastuu- ja oikeusturvavakuutus) lisäksi se sisältää myös turvan identiteettivarkauksien varalta (henkilöllisyysvarkausvakuutus).

Mikä on laaja kotivakuutus?

Jos asut vuokralla tai osakkaana kerros-, rivi- tai paritalossa, kiinteistön vakuuttaminen on asunto- tai kiinteistöyhtiön vastuulla, joten tarvitset kotivakuutuksen vain koti-irtaimistollesi. Koti-irtaimistoon kuuluvat esimerkiksi huonekalut, astiat, kirjat ja kodin tekstiilit, kodinkoneet ja viihde-elektroniikka, vaatteet, vapaa-ajan harrastus- ja ulkoiluvälineet, sekä myös huoneistoon liittyvissä kellari- tai ullakkokomerossa säilytettävä irtaimisto.


Perus- vs. laaja kotivakuutus


Peruskotivakuutus korvaa vain vakuutusehdoissa erikseen luetellut vahingot ehdoissa mainituin rajoituksin, kun puolestaan laaja kotivakuutus on korvauspiiriltään huomattavasti laajempi. Se korvaa vahingot, jotka aiheutuvat äkillisestä, ennalta arvaamattomasta tapahtumasta vakuutusehdoissa lueteltuja poikkeuksia lukuun ottamatta. Äkillinen ennalta arvaamaton tapahtuma voi olla esimerkiksi tulipalo, luonnonilmiö, vuoto, varkaus tai ilkivalta. Periaatteena on, että kaikki, mitä ei ole suljettu pois korvauspiiristä korvataan.


Esimerkiksi, jos asuntosi viemäriputkeen tulee äkillinen vuoto ja omaisuutesi vaurioituu, laaja kotivakuutus korvaa harmista aiheutuneita vahinkoja ensisijaisesti korjauskustannusten mukaan tai hankkimalla tilalle vastaavaa omaisuutta. Tavanomainen koti-irtaimisto on vakuutettu asuinpinta-alan perusteella ja vakuutuksen enimmäiskorvaus määräytyy sen mukaan, mutta myös vaurioituneen omaisuuden ikä ja kunto voivat vaikuttaa korvausmääriin.

150 € omavastuu ja jopa 170 000 € korvausta

Omavastuu on ennalta määritelty summa, joka vähennetään maksettavasta korvauksesta. Omavastuu ja vakuutusmäärä eli maksimikorvausmäärä, joka yhdestä vahingosta voidaan maksaa, ovat kuluttajan kannalta huippujuttuja, sillä niillä on selkeä vaikutus vakuutusmaksuun - vakuutusmaksu olisi merkittävästi suurempi, jos omavastuuta tai vakuutusmäärää ei olisi asetettu!

Helppoa ja vaivatonta

Kiinnostuitko?

Toimi näin:

Väre Kotivakuutus (alk. 9,90 €/kk) on saatavissa kerrostalo- sekä asunto-osakeyhtiö muotoisiin rivi- ja paritaloasuntoihin helpoiten suoraan verkkokaupastamme lisäämällä se tilaukseen Yhteenveto -kohdassa. Jos sinulla on jo Väreen sähkösopimus, voit tilata kotivakuutuksen Väppi-sovelluksen kautta.


Väre Kotivakuutus ei ole valittavissa tällä hetkellä omakotitaloihin tai vapaa-ajan asuntoihin.

Siirry verkkokauppaan Väppiin
Helppoa ja vaivatonta

Näin haet korvausta

Pesukoneen yllättävä hajoaminen, kannettavan tietokoneen putoaminen, polkupyörän varkaus tai vaikkapa astiapesukoneen aiheuttama vesivahinko ovat aina ikäviä tapahtumia, jotka aiheuttavat extrakuluja sekä harmia. Väre Kotivakuutus auttaa. Jos sinulle tai perheenjäsenellesi sattui vahinko, siirry tekemään vahinkoilmoitus Fennian verkkopalveluun.
Tee vahinkoilmoitus

Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle

Vakuutusyhtiö Fennia toimii vakuuttajana, vastaa korvauskäsittelystä sekä korvausten maksusta. Katso ohjeet korvausten hakemiseen ja tee vahinkoilmoitus.


Liitä mukaan tarvittavat liitteet

Liitä mukaan tarvittavat liitteet. Mikäli vahinkoon liittyi rikos, liitä mukaan myös kopio tekemästäsi rikosilmoituksesta.


Askarruttaako jokin vielä? Lisäkysymyksiä?

Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää vakuutukseen, sen ehtoihin tai korvauskäsittelyyn liittyen, olethan yhteydessä Fennian asiakaspalveluun.


Vakuutuksen myöntäjä ja ehdot

Vakuutuksen myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Y-tunnus 0196826-7. Voit tutustua tarkempiin vakuutusehtoihin täällä.

quote

Muutamme OK-talosta vuokralle kerrostaloon. Vuokraaja suositteli Värettä. Sieltä löytyi hyvä sähkötarjous ja hyödylliset lisäpalvelut: avainturva ja kotivakuutus. Kaikki sujui helposti verkossa.

Google viiden tähden arvostelu