Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Sähkösopimus ja kotivakuutus samalla sopimuksella

Väre Kotivakuutus

Hienoa että olet valmis turvaamaan kotisi!


Väre ei tarjoa toistaiseksi kotivakuutusta.


Voit kuitenkin tutustua tällä sivulla muihin vakuutuksiimme sekä kotivakuutuksiin yleisellä tasolla.

Tutustu sähkösopimuksiimme
Sähkösopimus ja kotivakuutus samalla sopimuksella
Avainturva -vakuutus

Avainturva vakuutus sisältyy kaikkiin sähkösopimuksiin

Avainturva on ilmainen etu Väreen asiakkaille, joka turvaa avainten katoamisesta tai kotiin unohtumisesta aiheutuvia kuluja 500€ saakka ilman omavastuuta. Avainturva sisältyy kaikkiin sähkösopimuksiin. 

Tutustu Avainturvaan
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Kiinnostaisiko kesän kovin vihreä sähkötarjous?

Tee nyt vihreä Välkky-sähkösopimus kanssamme ja saat pizzaa kaupan päälle!


🍕🍕🍕

Tutustu tarjoukseen
Väre sähkösopimus loistavilla eduilla

Mikä on laaja kotivakuutus?

Jos asut vuokralla tai osakkaana kerros-, rivi- tai paritalossa, kiinteistön vakuuttaminen on asunto- tai kiinteistöyhtiön vastuulla, joten tarvitset kotivakuutuksen vain koti-irtaimistollesi. Koti-irtaimistoon kuuluvat esimerkiksi huonekalut, astiat, kirjat ja kodin tekstiilit, kodinkoneet ja viihde-elektroniikka, vaatteet, vapaa-ajan harrastus- ja ulkoiluvälineet, sekä myös huoneistoon liittyvissä kellari- tai ullakkokomerossa säilytettävä irtaimisto.


Perus- vs. laaja kotivakuutus


Peruskotivakuutus korvaa vain vakuutusehdoissa erikseen luetellut vahingot ehdoissa mainituin rajoituksin, kun puolestaan laaja kotivakuutus on korvauspiiriltään huomattavasti laajempi. Se korvaa vahingot, jotka aiheutuvat äkillisestä, ennalta arvaamattomasta tapahtumasta vakuutusehdoissa (ovat voimassa Väre Kotivakuutuksen tehneille asiakkaille) lueteltuja poikkeuksia lukuun ottamatta. Äkillinen ennalta arvaamaton tapahtuma voi olla esimerkiksi tulipalo, luonnonilmiö, vuoto, varkaus tai ilkivalta. Periaatteena on, että kaikki, mitä ei ole suljettu pois korvauspiiristä korvataan.


Esimerkiksi, jos asuntosi viemäriputkeen tulee äkillinen vuoto ja omaisuutesi vaurioituu, laaja kotivakuutus korvaa harmista aiheutuneita vahinkoja ensisijaisesti korjauskustannusten mukaan tai hankkimalla tilalle vastaavaa omaisuutta. Tavanomainen koti-irtaimisto on vakuutettu asuinpinta-alan perusteella ja vakuutuksen enimmäiskorvaus määräytyy sen mukaan, mutta myös vaurioituneen omaisuuden ikä ja kunto voivat vaikuttaa korvausmääriin.

Sähkösopimus ja kotivakuutus samalla sopimuksella

Onko sinulla Väre Kotivakuutus?

Löydät alta tietoa vahingonkorvauksen hakemisesta, mikäli olet ehtinyt sopia Väre Kotivakuutuksen ennen 1.7.2022.


Emme myy tällä hetkellä kotivakuutuksia uusille asiakkaille.

Näin haet korvausta

Pesukoneen yllättävä hajoaminen, kannettavan tietokoneen putoaminen, polkupyörän varkaus tai vaikkapa astiapesukoneen aiheuttama vesivahinko ovat aina ikäviä tapahtumia, jotka aiheuttavat extrakuluja sekä harmia. Väre Kotivakuutus auttaa. Jos sinulle tai perheenjäsenellesi sattui vahinko, siirry tekemään vahinkoilmoitus Fennian verkkopalveluun.
Tee vahinkoilmoitus

Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle

Vakuutusyhtiö Fennia toimii vakuuttajana, vastaa korvauskäsittelystä sekä korvausten maksusta. Katso ohjeet korvausten hakemiseen ja tee vahinkoilmoitus.


Liitä mukaan tarvittavat liitteet

Liitä mukaan tarvittavat liitteet. Mikäli vahinkoon liittyi rikos, liitä mukaan myös kopio tekemästäsi rikosilmoituksesta.


Askarruttaako jokin vielä? Lisäkysymyksiä?

Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää vakuutukseen, sen ehtoihin tai korvauskäsittelyyn liittyen, olethan yhteydessä Fennian asiakaspalveluun.


Vakuutuksen myöntäjä ja ehdot

Vakuutuksen myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Y-tunnus 0196826-7. Voit tutustua tarkempiin vakuutusehtoihin täällä.