Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Avainturva

Tiesithän, että sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi asiakasetu, Avainturva -vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka. Avainturva on yksi tapa, jolla Väre auttaa arjessa. 

Avainturva korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka

Avaimet hukassa? Ei hätää, Väreen Avainturva auttaa.

Maksuton asiakasetu

Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme Avainturva-vakuutus on käytössäsi automaattisesti.

Kukkaro

Korvaus 500€ saakka

Avainturva korvaa oven avaamisesta, uuden avaimen hankkimisesta tai lukkojen sarjoittamisesta aiheutuneita kuluja jopa 500 € saakka.

Avainturva auttaa

Avainturva-vakuutus korvaa aiheutuneet kulut vakuutusehtojen mukaisesti.

Hae korvausta

Jos avaimet unohtuvat kotiin, ne varastetaan tai avaimet katoavat, Avainturva-vakuutuksesta korvataan oven avaamisesta, uuden avaimen hankkimisesta ja tarvittaessa myös lukkojen sarjoittamisesta aiheutuneita kuluja jopa 500 euroon saakka. Avainturva-vakuutuksesta korvataan kalenterivuoden aikana korkeintaan yksi vahinko vakuutettua kohden.
Tee vahinkoilmoitus

Toimi heti

Korvauksen hakemiseksi sinun tulee ilmoittaa tapahtuneesta AIG vakuutusyhtiölle mahdollisimman pian vahingon satuttua.


Tee vahinkoilmoitus netissä

Siirry oheisesta linkistä AIG:n sähköiseen palveluun. Täytä pyydetyt tiedot huolellisesti, ja varaa valmiiksi vahinkoon liittyvät tositteet ja kuitit.


Liitä mukaan tarvittavat liitteet

Korvauskäsittelyn nopeuttamiseksi tulee vahinkoilmoituksen mukana toimittaa käsittelemisen kannalta tarpeelliset tositteet (esim. kulukuitit, korjauskustannusarviot, rikosilmoitukset, todistajanlausunnot, valokuvat).


Vakuutuksen myöntää

AIG Europe S.A. sivuliike, Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki, puh. 020 303 456, Y-tunnus: 2922692-7. Voit tutustua tarkempiin vakuutusehtoihin täällä.


Avainturva on sähkönmyyntisopimuksesta erillinen, toistaiseksi voimassa oleva maksuton asiakasetu. Väre pidättää oikeuden Avainturvan ehtojen muutoksiin (ml. oikeus päättää Avainturvan voimassaolosta tai asiakkaan omavastuuosuudesta).

Hyvä lisä sähkösopimukseen


Ihan mahtava ja tarpeellinen! Oli helpottavaa muistaa Avainturva, kun huomasin ettei ole avaimia matkassa. Todella hyvä lisä muutenkin hyvään sähkösopimukseen.


Anna-Maria Hollo, Kuopio

Tehdäänkö sopimus?

Mikäli et ole vielä asiakkaamme, siirry seuraavaksi valitsemaan sähkösopimus, jonka kanssa saat Avainturvan. Etu on käytössäsi heti sopimuksen voimaantulosta alkaen.