Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Asiakaskohtaamiset ja onnistumiset palkitsevat

Sähköautojen latausratkaisujen myyntipäällikkö Miska Aaltonen panostaa työssään asiakkaan kokonaisvaltaiseen palveluun.


Lue, kuinka aktiivinen asenne on tuonut Miskan Väreelle ja minkä hän kokee tärkeäksi työssään.

Väreen sähköautojen latausratkaisujen myyntipäällikkö Miska Aaltosta kuvaillaan usein energiseksi ja tekeväksi kaveriksi. Myös Väreelle Miska päätyi aktiivisen asenteensa ansiosta sähkö- ja automaatioinsinöörin opintojensa aikana.


– Koulun lehtori kertoi, että Väreelle kaivataan osa-aikaista sähköisen liikenteen kartoittajaa ja ilmoittauduin heti mukaan. Kartoittajan työn jälkeen pääsin Väreen aurinkovoimaloiden myynnin pariin. Pian hakuun tuli sähköisten latausratkaisujen myyntipäällikön paikka ja hain sekä sain paikan! Olen kiitollinen, että Väreellä luotettiin ja minulle annettiin mahdollisuus keskittyä siihen, mikä itseäni eniten kiehtoo, hän kertoo.

Tärkeintä on aktiivinen yhteistyö asiakkaiden kanssa

Väre tarjoaa turvalliset sähköautojen latausratkaisut yritysten tai taloyhtiöiden tarpeeseen kartoituksesta toiminnan aloitukseen saakka. Tämä vaatii aktiivista asiakkuudenhoitoa ihan ensimmäisestä soitosta alkaen.


-Työssäni tärkeintä on luoda asiakkaalle fiilis, että heille on tarjottu juuri heidän tarpeidensa mukaista, toimivaa ja tehokasta latausratkaisua. Pidän asiakkaiden kanssa aktiivisesti yhteyttä ja haluan, että he kokevat, että heitä on kuunneltu ja että he saavansa rahoilleen vastinetta. Haluan huolehtia asiakkaistani aidosti, Miska kertoo.


Parhaimmillaan Miska kokeekin olevansa asiakastapaamisissa.


-Työssäni kaikkein mielenkiintoisinta ja samalla antoisinta ovat kohtaamiset asiakkaiden kanssa sekä niissä onnistuminen. Se tunne, kun on suunnitellut asiakkaalle räätälöidyn, heidän tarpeiden mukaisen kohteen ja asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön, on se kimmoke, miksi pidän työstäni niin paljon. Työni kannalta tärkein taito on kuunteleminen ja sitä kautta asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen, ja siinä haluan aina onnistua.

quote

Itselleni se, että saan tehdä työtä etujoukoissa näin suuressa kestävän energian murroksessa, on äärettömän inspiroivaa.

Väreellä sähköistymisen murroksen etujoukoissa

Suomessa sähköisen liikenteen kehittyminen ja kasvaminen on viime vuosina kiihtynyt ja liikenteen voidaan sanoa olevan eräänlaisessa sähköisessä murroksessa. Tämä luo mahdollisuuden tehdä työtä uuden äärellä.


– Sähköinen liikenne on todella pinnalla Suomessa. Siihen vaikuttaa toki sähköistymiseen kannustavat lait ja säädökset sekä kestävän energian tulevaisuuden rakentaminen, mutta myös kansalaisten oma halu tehdä omasta elämästään hiilineutraalimpaa. Itselleni se, että saan tehdä työtä etujoukoissa näin suuressa kestävän energian murroksessa, on äärettömän inspiroivaa. Energia-alan jatkuva kehittyminen mahdollistaa, että vielä viiden vuoden päästä uskon, että voin edelleen sanoa työtäni erittäin mielenkiintoiseksi, Miska kertoo.


 


Miten kuvailisit Värettä yhdellä lauseella? 

Väre on innostava työympäristö, jossa voi luoda yhdessä kestävän energian tulevaisuuden.

Kiinnostuitko latausratkaisuista?

Varaa aika, niin katsotaan yrityksellenne sopivin sähköautojen latausratkaisu yhdessä!

Miska Aaltonen

Myyntipäällikkö, sähköautojen latausratkaisut, E-Power, yritysmyynti

+358 447 600 529 miska.aaltonen@vare.fi Varaa etätapaaminen

Ajankohtaista

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää

Uusiutuvat energianlähteet inspiroivat kehitystyössä

Tuotepäällikkö Juho Kaksosta kiehtoo energia-alan monipuolisuus ja yhteisku...

Lue lisää

Kumppaniyrittäjänä muuttamassa energia-alaa sopimus kerrallaan

Väreen kumppaniyrittäjä Tuomas Salomaa on myynnin ja asiakaspalvelun ammatt...

Lue lisää