Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Perinteinen lattialämmitys aiheuttaa helposti suuren sähkölaskun

Anna tekoälyn ohjata kotisi lattialämmitystä halpojen pörssisähkötuntien mukaan. Voit itse rentoutua sillä aikaa, kun automatiikka huolehtii ohjauksen sekä hintojen seurannan - huoli kalliista sähkötunneista vähenee. Valitse valkoisena tai mustana!

Kalliimmat pörssisähkön hinnat voivat aiheuttaa satojen eurojen kulun vuodessa

Väreen Välkky- tai pörssisähköasiakkaana säästät jopa 30 % vuosittain älyohjauksella lämmitettyjen huoneiden lämmityskuluissa.

Älytermostaatti alk. 124,95 €/kpl (norm. 149 €/kpl)

Toimitus nyt ilmaiseksi!


Saatavilla vain Väreen sähköasiakkaille

Älytermostaatin edut - vertaa perinteiseen termostaattiin

 


Vertaa älyermostaattia perinteiseen termostaattiin

Laite kodin edullisempaan lämmitykseen

Väreen sähköasiakkaana voit tilata kotiisi älytermostaatit, joilla kotisi lattialämmitykset käynnistyvät halpojen pörssisähkötuntien mukaisesti. Päätät itse kuinka lämpimäksi kotisi haluat - äly ohjaa lämmityksen tapahtumaan mahdollisimman edullisesti.


Älytermostaatin hinta alk. 124,95 €/laite. Hinta ei sisällä asennusta. Mikäli sähköasentaja toteaa, ettei laitteiden asennus ole mahdollinen, voit palauttaa laitteet.

Kuinka saan älykkään lattialämmityksen ohjauksen käyttööni?

nro yksi

Valitse haluamasi laitemäärä lattialämmityksellä lämpiävien huoneiden määrän mukaan. Täytä sitten yhteystietosi sekä lähin Smartpost-toimipiste ja vahvista tilaus vahvalla tunnistautumisella.

nro kaksi
Laitteiden toimitus

Laitteet toimitetaan ilmoittamaasi pakettiautomaattiin noin 2 viikon kuluttua.

nro kolme
Tilaa sähköasennus

Tilaa sähköasennus haluamaltasi sähköasentajalta. Keskimääräinen laitteen asennusaika on noin 0,5 tuntia per laite. Muistathan, että sähköasennus on kotitalousvähennyskelpoinen!

nro neljä
Asennus ja käyttöönotto

Tilaamasi sähköasentaja asentaa laitteet. Pääset asettamaan haluamasi lattialämpötilan ohjauslaitteen sovelluksen kautta.

nro viisi
Nauti tuloksista

Nyt pääset nauttimaan automaattisen ohjauksen tuomasta vapaa-ajasta sekä edullisimmista sähkölaskuista!

Näin Älytermostaatti säästää

Huonekohtaisen tiedon hyödyntäminen

Älytermostaatin älykäs algoritmi oppii ottamaan tarkasti huomioon kunkin lämmitettävän huoneen ominaisuudet, kuten lattian koon, huoneen lämmöneristyksen ja lattian lämmönvaraavuuden. Kyky yhdistellä ja hyödyntää näitä tietoja tekee Älytermostaatista ainutlaatuisen.

Lämmitystarpeen ennakointi

Älytermostaatti valitsee optimaalisen ajan, milloin ja millaisella teholla sen pitää toimia, jotta asetettu lämpötila saavutetaan haluttuun aikaan. Lisäksi termostaattia ohjaava algoritmi oppii, kuinka kauan lämpötila säilyy ilman lisälämmitystä.

Ulkolämpötilan huomioiminen

Ulkolämpötilan vaihtelu vaikuttaa lämmityksen tarpeeseen. Älytermostaatti osaa ennakoida tulevia lämmitystarpeita: se seuraa verkon kautta seuraavan päivän sääennusteita ja oppii luomaan kaikkein optimaalisimman lämmitysaikataulun ennalta määriteltyjen lämmitystarpeiden mukaisesti.

Ohjaa lämmitystä sovelluksella

Saat ladattua Themo-sovelluksen sovelluskaupastasi. Sen avulla pääset määrittelemään huonekohtaiset lämpötilat ja aikataulut oman päivärytmisi mukaan. Näin huonelämpötila on sopiva, kun olet kotona ja matalampi silloin, kun olet poissa – tai kun huone halutaan muuten pitää viileämpänä.