Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre on lopettanut aurinkopaneelien myynnin kuluttaja-asiakkaille

Tulevaisuudessa Väre keskittyy aurinkovoimaloiden toimittamiseen yrityksille, yhteisöille ja maatiloille sekä ylijäämäsähkön ostamiseen.


Uusien aurinkovoimaloiden myynti kuluttajille on toistaiseksi lopetettu, mutta takuu- ja huoltoasiat jatkuvat ennallaan. Jo asennettujen aurinkovoimaloiden osalta asiakaspalvelumme palvelee koko järjestelmän elinkaaren ajan.

Väre aurinkosähkö logo

Aurinkosähkön myynti Väreelle

Ostamme aurinkopaneeleistasi syntyvän ylimääräisen sähkön.


Täytä alla oleva lomake, jos haluat myydä meille aurinkosähkösi!

Väre aurinkosähkö logo

Lisätietoa Väreen pientuotannon sopimuksista

Väre maksaa pientuottajalle tämän tunneittain toimittamasta sähköstä Nord Pool Spot AS:n Suomen hinta-alueen toteutuneen Spot-tuntihinnan, vähennettynä Väreen välityspalkkiolla. Sopimukseen kuuluu palvelumaksu. Sopimus on voimassa toistaiseksi.


Hinnoittelu, mikäli pientuotantokäyttöpaikassasi olevaa kulutuskäyttöpaikkaa koskeva sähkönmyyntisopimus on solmittu Väreen kanssa:


- Palvelumaksu: 0 €/kk

- Energia: Spot-tuntihinta – välityspalkkio 0 snt/kWh


Hinnoittelu, mikäli pientuotantokäyttöpaikassasi olevaa kulutuskäyttöpaikkaa koskevaa sähkönmyyntisopimusta ei ole solmittu Väreen kanssa:


- Palvelumaksu: 4,95 €/kk

- Energia: Spot-tuntihinta - välityspalkkio 0 snt/kWh


Pientuottajille maksettava ylijäämäsähkön hyvitys tehdään seuraavasti:


Jos pientuotannon käyttöpaikalla on sähkön ostosopimus Väreen kanssa, hyvitetään toimittamanne ylijäämäsähkö kulutuskäyttöpaikan laskulla kuukausittain tai useamman kuukauden jaksoissa riippuen kulutuskäyttöpaikan laskutusrytmistä. Tätä käytäntöä noudatetaan, jos ette ole pientuotannon myynnin osalta arvonlisäverovelvollinen.


Jos olette pientuotannon ylijäämän osalta arvonlisäverovelvollinen tai pientuotannon käyttöpaikalla ei ole sähkön ostosopimusta Väreen kanssa, laatii Väre laskun pientuottajan puolesta niin kutsuttuna ostajan itselaskuna siten, että laskuttajana on pientuottaja ja maksajana Väre Oy. Väre maksaa laskun pientuottajan ilmoittamalle tilille.