Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Tietoa Tampereen Energian asiakkaille

Tampereen Energia ja Väre ovat sopineet järjestelystä, jonka mukaan Tampereen Energian sähkönmyynnin kuluttaja- ja yritysasiakkaat siirtyvät Väreen asiakkaiksi 1.7.2024. Siirto ei vaikuta sähkösopimuksiin eikä sopimusehtoihin, vaan ne siirtyvät sellaisenaan Väreelle ja säilyvät toistaiseksi entisellään.

Hyvä tietää muutoksesta

Tampereen Energian sähkönmyyntiliiketoiminnan asiakkaat siirtyvät Väreelle 1.7.2024 alkaen. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä itse mitään sopimusten siirron osalta. Tampereen Energia palvelee sähkönmyynnin asiakkaitaan totuttuun tapaan vielä 30.6. saakka ja heinäkuusta alkaen siirtyvien kuluttaja- ja yritysasiakkaiden sähkönmyynti- ja pientuotantosopimuksista sekä asiakaspalvelusta vastaa Väre.


Väreestä tulee suurimpia sähkönmyyjiä Tampereen Energian verkkoalueella. Väre haluaa jatkossakin tarjota alueen asiakkaille sellaiset sähkösopimukset ja palvelut, jotka asiakkaat haluavat valita aina uudelleen.

Tärkeitä nostoja

Sydän
Miksi sähkösopimukset siirtyvät Väreelle?

Tampereen Energia ja Väre ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Tampereen Energian sähkönmyynnin kuluttaja- ja yritysasiakkaiden sähkösopimukset siirtyvät Väreelle 1.7.2024 alkaen. Sovittu järjestely koskee vain sähkösopimusasiakkaita ja kaikki muut Tampereen Energian palvelut jäävät ennalleen. Tampereen Energia jatkaa toimintaansa Tampereen lämmittäjänä ja hiilineutraaliuden mahdollistajana ja keskittyy jatkossa päästöttömään sähkön- ja lämmöntuotantoon sekä jäähdytykseen.

Sydän
Kuka minua nyt palvelee?

Tampereen Energia palvelee sähkönmyynnin asiakkaitaan 30.6.2024 saakka, jonka jälkeen heinäkuusta eteenpäin kuluttaja- ja yritysasiakkaiden sähkönmyynnistä, pientuotantosopimuksista sekä niiden asiakaspalvelusta ja laskutuksesta vastaa Väre. Sähkön toimitukseen ei tule katkoa, vaan se jatkuu automaattisesti Väreellä, voimassa olevin sopimusehdoin.

Sydän
Mikä ihmeen Väre?

Väre on kotimainen energiapalveluyhtiö ja yksi maamme suurimmista sähkön myyjistä. Tarjontamme kattaa palveluja, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. Väre toivottaa Tampereen Energian asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi uuteen kotiin ja tarjoaa heille muun muassa Suomen yhden arvostetuimmista energiasovelluksista Väppi-äpin.

Sydän
Hyvä tietää Väreen taustoista

Väreen omistavat Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy, Alva-yhtiöt Oy, Lappeenrannan Energia Oy sekä Kymenlaakson Sähkö Oy. Vahvasta kumppanuudesta ja kotimaisista juurista syntynyt Väre aloitti toimintansa markkinoilla 1.1.2019. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Asiakaspalveluhenkilöstömme sijaitsee Jyväskylässä ja Joensuussa.

Usein kysytyimmät kysymykset

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Alta löydät asiakkuuden siirtoon liittyvät usein kysytyimmät kysymykset vastauksineen.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Väreläiset toivottavat Tampereen Energian asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi 🧡🤗


Väreelle siirtymisen myötä saatte käyttöönne 1.7.2024 alkaen Suomen parhaimmaksi arvostelluimman Väppi-energiasovelluksen, joka auttaa vähentämään ja ohjaamaan sähkönkäyttöä edullisille tunneille ja näin pienentämään sähkölaskua. 68 % Väppi-palvelumme käyttäjistä on onnistunut pienentämään sähkölaskuaan palvelun avulla (kyselytutkimus 2023, N=6725).


Voit tutustua meihin väreläisiin täällä 😊


Väreen henkilöstöä

Kumppanuutta asiakkaan etu edellä

Väreen tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tarjoajana. Tarjontamme kattaa palveluja, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää - autamme ja kannustamme asiakkaitamme säästämään sähköä.

Ajankohtaista

Webinaari: sähköautojen latauspisteet taloyhtiöissä ti 7.5. klo 10

Webinaari isännöitsijöille sekä taloyhtiön edustajille sähköautojen latausp...

Lue lisää

Webinaari: katsaus sähkömarkkinoihin ti 21.5. klo 10

Suosittu sähkömarkkinakatsauksemme on täällä taas - ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt Väreen ja Tampereen Energi...

Tampereen Energian ja Väreen kaupalle KVV:n hyväksyntä.

Lue lisää