Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme

Olemme iloisia, että olemme saaneet sinut asiakkaaksemme. Tampereen Energia ja Väre ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Tampereen Energian sähkönmyynnin kuluttaja- ja yritysasiakkaat siirtyivät Väreen asiakkaiksi 1.7.2024. Siirto ei vaikuta sähkösopimuksiin eikä sopimusehtoihin, vaan ne siirtyivät sellaisenaan Väreelle.

Hyvä tietää muutoksesta

Tampereen Energian sähkönmyyntiliiketoiminnan asiakkaat siirtyivät Väreelle 1.7.2024 alkaen. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä itse mitään sopimusten siirron osalta. Tampereen Energia palveli sähkönmyynnin asiakkaitaan totuttuun tapaan 30.6. saakka ja heinäkuusta alkaen siirtyvien kuluttaja- ja yritysasiakkaiden sähkönmyynti- ja pientuotantosopimuksista sekä asiakaspalvelusta vastaa Väre.


Väreestä tulí suurimpia sähkönmyyjiä Tampereen Energian verkkoalueella. Väre haluaa jatkossakin tarjota alueen asiakkaille sellaiset sähkösopimukset ja palvelut, jotka asiakkaat haluavat valita aina uudelleen.


Väre on solminut Tampereen Energian kanssa sopimuksen myös tamperelaisen sähkön alkuperähankinnasta. Väre toimittaa vihreää sähköä hankkiville asiakkailleen sähköä, jonka alkuperästä osa on lähtöisin Tammerkoskesta. Lue lisää täältä.

Tärkeitä nostoja

Sydän
Miksi sähkösopimukset siirtyvät Väreelle?

Tampereen Energia ja Väre ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Tampereen Energian sähkönmyynnin kuluttaja- ja yritysasiakkaiden sähkösopimukset siirtyivät Väreelle 1.7.2024 alkaen. Sovittu järjestely koskee vain sähkösopimusasiakkaita ja kaikki muut Tampereen Energian palvelut jäävät ennalleen. Tampereen Energia jatkaa toimintaansa Tampereen lämmittäjänä ja hiilineutraaliuden mahdollistajana ja keskittyy jatkossa päästöttömään sähkön- ja lämmöntuotantoon sekä jäähdytykseen.

Sydän
Kuka minua nyt palvelee?

Tampereen Energia palvelee sähkönmyynnin asiakkaitaan 30.6.2024 saakka, jonka jälkeen heinäkuusta eteenpäin kuluttaja- ja yritysasiakkaiden sähkönmyynnistä, pientuotantosopimuksista sekä niiden asiakaspalvelusta ja laskutuksesta vastaa Väre (asiakaspalvelu kuluttajille sekä asiakaspalvelu yrityksille). Sähkön toimitukseen ei tule katkoa, vaan se jatkuu automaattisesti Väreellä, voimassa olevin sopimusehdoin.

Sydän
Mikä ihmeen Väre?

Väre on kotimainen energiapalveluyhtiö ja yksi maamme suurimmista sähkön myyjistä. Tarjontamme kattaa palveluja, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. Väre toivottaa Tampereen Energian asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi uuteen kotiin ja tarjoaa heille muun muassa Suomen yhden arvostetuimmista energiasovelluksista Väppi-äpin.

Sydän
Hyvä tietää Väreen taustoista

Väreen omistavat Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy, Alva-yhtiöt Oy, Lappeenrannan Energia Oy sekä Kymenlaakson Sähkö Oy. Vahvasta kumppanuudesta ja kotimaisista juurista syntynyt Väre aloitti toimintansa markkinoilla 1.1.2019. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Asiakaspalveluhenkilöstömme sijaitsee Jyväskylässä ja Joensuussa.

Asiakaspalvelu kotitalouksille

Palvelemme sinua puhelimitse (03 777 3131) sekä chat-palvelussa maanantaista perjantaihin kello 8–20 sekä lauantaisin kello 10–16. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myös WhatsApp-viestipalvelussa (040 921 1065). Löydät verkkosivuiltamme myös kattavan kysymys & vastaus -palstan.

Asiakaspalvelu yrityksille

Palvelemme teitä puhelimitse (03 777 3132) sekä chat-palvelussa maanantaista perjantaihin kello 8–16. Voitte olla yhteydessä myös sähköpostilla (yrityspalvelut@vare.fi) tai jättää meille yhteydenottopyynnön. Alueellinen yritysmyyntimme on myös apunanne.

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Verkkokauppa avoinna 24/7

Solmi sähkösopimus helposti ja nopeasti suoraan verkkokaupassamme, joka on avoinna 24/7. Tervetuloa ostoksille! Sopimusvalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja jokaisen kodin, yrityksen ja taloyhtiön tarpeeseen.

Vihreää sähköä tamperelaisittain!

Liitä sähkösopimukseesi puhdasta energiaa, josta osa on tuotettu Tampereella. Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua uusiutuvaa sähköä, jolla pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi.


Voit valita sen lisäpalveluna Väreen sähkösopimukseen.


Saat Vihreä sähkö -palvelun puoleen hintaan 6 kuukauden ajaksi (norm. hinta alkaen 3 €/kk) osana valitsemaasi sopimusta koodilla TAMMERKOSKI (voimassa 30.9.2024 saakka).

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Alta löydät asiakkuuden siirtoon liittyvät usein kysytyimmät kysymykset vastauksineen.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Väreläiset toivottavat Tampereen Energian asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi 🧡🤗


Väreelle siirtymisen myötä saatte käyttöönne 1.7.2024 alkaen Suomen parhaimmaksi arvostelluimman Väppi-energiasovelluksen, joka auttaa vähentämään ja ohjaamaan sähkönkäyttöä edullisille tunneille ja näin pienentämään sähkölaskua. 68 % Väppi-palvelumme käyttäjistä on onnistunut pienentämään sähkölaskuaan palvelun avulla (kyselytutkimus 2023, N=6725).


Voit tutustua meihin väreläisiin täällä 😊


Väreen henkilöstöä

Kumppanuutta asiakkaan etu edellä

Väreen tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tarjoajana. Tarjontamme kattaa palveluja, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää - autamme ja kannustamme asiakkaitamme säästämään sähköä.

Ajankohtaista

Väre toimittaa asiakkailleen Tammerkosken vesivoimaa

Väre on solminut Tampereen Energian kanssa sopimuksen tamperelaisen sähkön ...

Lue lisää

Mehiläiselle vastuullista energiatehokkuutta Väreen YritysVäppi-palvel...

Mehiläinen ja Väre toteuttivat onnistuneen pilottihankkeen. YritysVäppi-pal...

Lue lisää

Direktiivi tuo uusia vaatimuksia sähköautojen lataukseen

Rakennusten energiatehokkuusdirektiivin toukokuun päivitys ohjaa viiveellä ...

Lue lisää