Tee
sopimus
tästä

Vihreä sähkö

Tee oma ilmastoteko vihertämällä sähkösopimuksesi. Voit valita Vihreä sähkön lisäpalveluna mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen. Näin varmistat, että ostamasi sähkö on aina 100% uusiutuvaa energiaa.

Vihreän sähkön valitseminen on yksi tehokkaimmista tavoista pienentää ilmastopäästöjäsi. Alkaen 1€/kk

Miksi valita Vihreä sähkö?

Jokaisella meillä on mahdollisuus lieventää ilmastonmuutoksen seurauksia siirtymällä puhtaan ja uusiutuvan energian käyttöön. Mitä enemmän kysyntää uusiutuvalle energiatuotannolle on, sitä enemmän sitä myös tuotetaan markkinoille. Vihreä sähkön voit aktivoida joko uutta sopimusta tehtäessä tai jo olemassa olevalle sopimukselle kätevästi Väppi-sovelluksen kautta.
OSTA VIHREÄÄ SÄHKÖÄ

Todistetusti 100% uusiutuvaa

Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua puhdasta tuuli- ja vesivoimaa sekä bioenergiaa. Varmistat, että ostamasi sähkö on 100% uusiutuvaa energiaa luonnosta.


Edullinen valinta - näin siirryt Vihreään

Vihreä sähkö on liitettävissä mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen edulliseen hintaan (alk. 1 €/kk). Sen voi aktivoida joko uutta sopimusta tehtäessä verkkokaupassamme tai jo olemassa olevalle sopimukselle kätevästi Väppi-sovelluksen kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.


Teet oman ilmastoteon

Siirtyminen Vihreään sähköon on yksi helpoimmista ja vaikuttavimmista tavoista tehdä oma ilmastoteko. Säästät helposti yhden Kanarian matkan verran CO2-päästöjä.

quote

Haluan tehdä omia ympäristötekoja pienillä arjen valinnoilla ja Vihreä sähkö on yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista vaikuttaa, kierrättämisen lisäksi.

Pienillä teoilla on suuri vaikutus arjen hiilijalanjälkeen

Vihreän sähkön käyttäminen on yksi helpoimmista ilmastoteoista, mutta muillakin valinnoilla voi helposti pienentää omia arjen päästöjään. Nopean testin avulla saat selvitettyä, paljonko päästöjä sinulle kertyy vuodessa ja miten voit omalla käytökselläsi vaikuttaa niihin.