Tee
sopimus
tästä
Tee sopimus tästä

Vihreä sähkö

Tee oma ilmastoteko vihertämällä sähkösopimuksesi. Voit valita Vihreä sähkön lisäpalveluna mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen. Näin varmistat, että ostamasi sähkö on aina 100% uusiutuvaa energiaa.

Osta vihreää sähköä

Miksi valita Vihreä sähkö?

Jokaisella meillä on mahdollisuus lieventää ilmastonmuutoksen seurauksia siirtymällä puhtaan ja uusiutuvan energian käyttöön. Mitä enemmän kysyntää uusiutuvalle energiatuotannolle on, sitä enemmän sitä myös tuotetaan markkinoille. Vihreä sähkön voit aktivoida joko uutta sopimusta tehtäessä tai jo olemassa olevalle sopimukselle kätevästi Väppi-sovelluksen kautta.

Pääset mukaan vaikuttamaan

Jos ilmastonmuutoksen estämiseen osallistuminen on sinulle tärkeää, kannattaa konkreettiset toimet aloittaa vihreän sähkön hankinnasta. Vihreä sähkö on helppo, edullinen ja ennen kaikkea luotettava tapa tehdä oma ilmastoteko. Energiavalinnoilla muutetaan maailmaa!


Todistetusti 100% uusiutuvaa

Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua puhdasta tuuli- ja vesivoimaa sekä bioenergiaa, joiden alkuperää viranomaiset valvovat.  Voit olla varma, että ostamasi sähkö on 100% uusiutuvaa energiaa luonnosta.


Näin siirryt edulliseen Vihreään

Vihreä sähkö on liitettävissä mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen edulliseen hintaan (alk. 1 €/kk). Sen voi aktivoida joko uutta sopimusta tehtäessä verkkokaupassamme tai jo olemassa olevalle sopimukselle kätevästi Väppi-sovelluksen kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vihreän sähkön valitseminen on yksi tehokkaimmista tavoista pienentää ilmastopäästöjäsi. Alkaen 1€/kk.

Pienillä teoilla on suuri vaikutus arjen hiilijalanjälkeen

Vihreän sähkön käyttäminen on yksi helpoimmista ilmastoteoista, mutta muillakin valinnoilla voi helposti pienentää omia arjen päästöjään. Nopean testin avulla saat selvitettyä, paljonko päästöjä sinulle kertyy vuodessa ja miten voit omalla käytökselläsi vaikuttaa niihin.