Miksi Yhteissalkku?

Helppous

Sinulla on aina paras mahdollinen sähkösopimus! Hintoja ei tarvitse seurata, koska sähkökaupan ammattilaiset tekevät sen puolestasi. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, ilman sitoumuksia taikka huolta jatkosopimuksista.

Edullisuus

Sähkökaupan ammattilaiset hankkivat Sinulle sähköä aina edullisimmilta ajanjaksoilta, jolloin hinta on edullisempi kuin määräaikaisissa sopimusmalleissa. Yhteissalkku on pitkällä aikavälillä edullisin tapa hankkia sähköä.

Kuukausisähkössä ei ole määräaikaa tai loukkuja

Riskittömyys

Teemme sähkön hankintaa jatkuvasti, joten hintamuutokset eivät ole niin rajuja kuin määräaikaisten sopimusten ollessa katkolla. Hyödyt myös markkinahintojen laskusta, toisin kuin määräaikaisessa, jossa hinta on kiinteä koko sopimusajan.

Tuplaa säästösi

Älä anna sähkölaskujen enää yllättää! Väreen Yhteisalkku-tarjouksella tuplaat säästösi.


1. vuoden kuukausimaksut nyt 0 euroa!

Tarjoamme:

nro yksi
1. vuoden kk-maksut 0 euroa

YRITTAJA koodilla saat 1. vuoden kuukausimaksut täysin ilmaiseksi! Yhteissalkku on edullisin tapa hankkia yrityksellesi sähköä.

nro kaksi
Aina paras sähkösopimus

Yhteissalkku takaa, että Sinulla on aina paras mahdollinen sähkösopimus! Sähkönhankintasi on ammattilaisten käsissä.

nro kolme
Ei sitoutumista

Älä sitoudu määräaikaisiin! Yhteissalkku on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa hyödyt ketterästi myös laskevista markkinahinnoista.

quote

Väreeltä tarjosivat minulle Yhteissalkku-sopimusta päättyvän määräaikaisen tilalle. Tuote oli minulle täysin uusi, mutta sen edut perusteltiin selkeästi. Olen ollut erittäin tyytyväinen, sillä sähkönkäytön ajoittuessa leipomossani edulliseen yöaikaan, näkyy se nyt suoraan pienentyneenä sähkölaskuna. Näin ei ollut määräaikaisen sopimuksen aikaan, jolloin hinta oli aina kiinteä.

Pääset hyötymään myös sähkön laskevista markkinahinnoista.

Lue lisää Yhteissalkusta ja sen merkittävistä eduista.

Vihreä sähkö on uusiutuvaa energiaa

Kertaheitolla vihreämpään

Hanki samalla kertaa fiksumpaa ja vihreämpää sähköä. Voit lisätä Vihreä sähkön Yhteissalkkusopimukseen nappia painamalla.


Hyvän omantunnon lisäksi saat mukaan myös sertifikaatin, jota voit hyödyntää yrityksesi vastuullisuusviestinnässä.


Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% uusiutuvaa energiaa.