Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Mikä ihmeen
kulutusvaikutus?

Nyt laitetaan mutkat suoriksi ja selitetään kulutusvaikutus auki juurta jaksaen! Voit valita Määräaikaisen tai Jatkuvan YritysVälkky-sähkön myös ilman syvällisempää ymmärrystä kulutusvaikutuksen kaavoista, mutta tämän laajan infopaketin avulla voit perehdyttää itsesi aiheeseen juuri sopivan verran.

hinnanvaihtelu

Hyödy sähkönhinnan vaihteluista

Kulutuksen ajoittamisella halvoille tunneille on suora vaikutus yrittäjän laskuun. Yksittäisten tuntien hintaerot voivat olla jopa satakertaisia ja jo pienellä energiankulutuksen optimoinnilla yrittäjä voi hyötyä ja pienentää omaa sähkölaskuaan.

Ekologinen valinta

Kulutuksen ajoittamisella on myös ekologinen vaikutus: Kun kysyntäpiikkejä tasataan, tarvitaan vähemmän fossiilista energiantuotantoa. Halpoja tunteja on markkinalla usein silloin kun on paljon uusiutuvaa tuotantoa kuten tuulivoimaa.

Väppi-palvelu apunasi

Väppi-palvelun avulla näet sähkön hinnan päivän jokaiselle tunnille etukäteen. Sen avulla voit suunnitella yrityksesi sähkönkäyttöä kätevästi ennakkoon ja saatte parhaan hyödyn kulutusvaikutuksesta.

YritysVälkky-sähkössä hinta muodostuu kolmesta tekijästä


  • Kiinteä energiahinta (snt/kWh )

  • Kiinteä kuukausimaksu (€/kk )

  • Muuttuva kulutusvaikutus kuukaudessa (+ - snt/kWh )


Kulutusvaikutuksella yritys pääsee vaikuttamaan sähkölaskun suuruuteen sähkön käyttöä ajastamalla.


Kulutusvaikutusta ei kuitenkaan nosta eikä laske se, kuinka paljon yhteensä käytät sähköä eli kaiken kokoiset yritykset voivat hyötyä siitä.

Tutustu YritysVälkky-sopimuksiimme

Voit valita joko kiinteähintaisen Määräaikainen YritysVälkky tai joustavan Jatkuva YritysVälkky-sähkön yrityksesi tarpeiden mukaisesti.