Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Valitse vapaus vaihtaa parempaan

Yrittäjä! Valitse Määräaikainen YritysVälkky Vaihtoturvalla


Saat tarjouksena Vaihtoturvan 1 kk kuukausimaksut hintaan 0 €!

Vapaus vaihtaa Vaihtoturvan avulla

Mikäli määräaikaisten sähkösopimusten hinnat sattuisivat laskemaan sopimuksesi voimassaoloaikana, Vaihtoturva oikeuttaa vaihtamaan uuteen, vähintään saman kestoiseen sekä saman sähköntuotantotavan sopimukseen, johon vaihtoturva oli alun perin liitetty.

hinnanvaihtelu

Hyödy sähkön hinnanvaihtelusta

YritysVälkky-sopimuksessa voit hyötyä sähkön markkinahintojen vaihtelusta ja halvoista tunneista matalammalla riskitasolla kuin pörssisähkössä. YritysVälkky on sopimus, jossa pääset itse vaikuttamaan laskuusi.

Pienille ja keskisuurille yrityksille

YritysVälkky sopii kaikille pienille ja keskikokoisille yrityksille, erityisesti heille, jotka pystyvät siirtämään suurimman osan kulutuksestaan hintaa laskeville tunneille, eli vuorokauden edullisimmille pörssisähkötunneille.

Vaihtoturvalla varmuutta tulevaan

Vaihtoturvan tilanneena voit päättää entisen sähkösopimuksesi ja tehdä uuden sopimuksen edullisemmalla hinnoittelulla. Mikäli Väreen määräaikaisten sähkösopimusten hinnat sattuisivat laskemaan sopimuksesi voimassaoloaikana, voit Vaihtoturvan valinneena päättää entisen sopimuksesi ja tehdä uuden sopimuksen edullisemmalla hinnoittelulla.

Kulutusvaikutus: Vaikuta hintaan omaa sähkönkäyttöä ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -1,0 ja +1,0 snt/kWh välillä. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät!


Kuulostaako hankalalta? Lue lisää ja huomaat, että saatatte tietämättänne jo hyödyntää kulutusvaikutusta yrityksessä!

Sähkönkulutus seurantaan Väppi-sovelluksella

Väppi on mobiilissa ja selaimessa toimiva energiasovellus, jonka avulla onnistuu kätevästi niin sähkönkulutuksen seuranta, sopimusten hallinta kuin lisäpalveluiden lisääminenkin. Sovelluksen avulla seuraat, optimoit ja pienennät helposti energiankulutustasi ja säästät selvää rahaa. Väppi-sovelluksen saat käyttöösi Väreen sähkösopimusasiakkaana.

Ajankohtaista

Kireät pakkaset tuovat myös sähkön kulutushuiput – nyt on aika karsia ...

Kovat pakkaset kasvattavat huomattavasti sähkön kulutusta ja samalla myös s...

Lue lisää

Pörssisähkön käyttäjät innostuivat sähkön miinushinnoista, muut vähens...

Energiapalveluyhtiö Väre selvitti, millainen vaikutus marraskuun loppupuole...

Lue lisää

Päästöttömän sähkön kustannukset perustuvat lainsäädäntöön

Energian tuottamisen ja käyttämisen vihreä murros on sukupolvemme suurimpia...

Lue lisää