Päästötöntä sähköä

Välkky-tuulisähkö on päästötön valinta. Käyttämäsi sähkö on 100 % kotimaista, 100 % päästöt­öntä ja 100 % puhdasta uusiutuvaa tuulivoimaa.

Aurinkopaneelit ovat investointi tulevaisuuteen

Turvaa hinnan nousua vastaan

Valitse vakaa ja helppo määräaikainen sopimus: sähkön markkinahintojen nousu ei vaikuta energiamaksuusi, vaikutat vain kulutuksesi ajoittamisella. 

Sähkön kilpailutus & hinnan vertailu logo

Valitse haluamasi kesto

Voit valita Määräaikainen Välkky-tuulisähköön haluamasi keston. 

Tämä on tuulinen maa - ota siitä ilo irti!Tuulivoima on jo nyt halvin energian tuotantomuoto. Mitä useampi valitsee tuulisähkön, sitä enemmän sitä tuotetaan.


Ole siis yksi heistä ja auta tekemään tulevaisuuden sähköstä edullista ja päästötöntä.Kulutusvaikutus: Vaikuta omaa käyttöä ajastamalla

Kulutusvaikutus riippuu siitä, mihin aikaan käytät sähköä. Normaalikäytöllä kulutusvaikutus vaihtelee -1,5 ja +1,5 snt/kWh välillä. Mitä enemmän pystyt ajastamaan sähkön kulutusta, sitä enemmän säästät! Väppi-palvelussa näet päivittäin tunnit, joille sähkön käyttöä kannattaa keskittää.

Suurin säästö Väppi-palvelun avulla

Lataa Välkky-tuulisähkön kaveriksi Väppi-palvelu, niin saat sopimuksestasi kaiken hyödyn irti. Sovelluksen Välkky-vinkit kertovat sinulle päivittäin kuluvan sekä seuraavan päivän ajankohdat, joille oma sähkön käyttö kannattaa keskittää suurimmat säästöt saavuttaakseen.

Kuinka voit pienentää sähkölaskuasi Määräaikainen Välkky-tuulisähköllä?

Ajastamalla sähkön käyttöä

Määräaikainen Välkky-tuulisähkö ottaa huomioon sähkönkulutuksesi ajankohdan. Voit alentaa käyttämäsi sähkön hintaa monelle tutun yösähkön tavoin, jos siirrät sähkönkäyttöäsi vuorokauden edullisille tunneille.

Hyödyntämällä Väppi-sovellusta

Väppi-palvelustamme näet kätevästi, milloin sähkö on edullisimmillaan. Voit tarkistaa sähkön hinnan esimerkiksi aina, kun olet laittamassa tiskikonetta päälle. Näet Väppi-palvelustamme kuluvan päivän hinnat ja kulutusvaikutuksesi.

Vähentämällä sähkönkulutustasi

Tiesitkö, että sähkölämmittäjä voi vähentää sähkönkulutustaan jopa 5 % pienentämällä kodin sisälämpötilaa vain yhdellä asteella? Lue lisää tästä sekä muista sähkönsäästövinkeistä täältä.

Siirry tuulisähkön käyttäjäksi jo tänään!


Mitä useampi valitsee Väreen kotimaisen tuulisähkön, sitä enemmän sitä tuotetaan. Ole yksi heistä ja tee tulevaisuuden energiasta edullista ja päästötöntä.