Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Tutustu tuulisähkösopimuksiimme

Haluamme edistää kestävän ja edullisen energian tuotantomuotoja. Siksi löydät Väreeltä jatkossa myös tuulisähkösopimuksia.


Tutustu tuulisähkösopimuksiimme alta.

Määräaikainen Välkky-tuulisähkö

Välkky-tuulisähkö on nykyaikainen määräaikainen sähkösopimus joko 12kk tai 24kk kestolla, jossa saat vakautta, mahdollisuuden vaikuttaa käyttämäsi sähkön hintaan sekä päästötöntä sähköä.


Energian hinta alkaen: 9,34 snt/kWh


+/- kulutusvaikutus


Kuukausimaksu: 3,98 €

Tutustu Määräaikainen Välkky-tuulisähköön Tee sopimus

Jatkuva Välkky-tuulisähkö

Jatkuva Välkky-tuulisähkö on ekologinen toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa ei ole uusimisen vaivaa, eikä sitä ole sidottu määräaikoihin. Sinulla on vapaus vaihtaa sopimusta milloin vain.


Energian hinta: 9,18 snt/kWh


+/- kulutusvaikutus


Kuukausimaksu: 6,13 €

Pörssituulisähkö

Pörssituulisähkö on markkinahintaa seuraavaa tuulisähköä edullisella marginaalilla. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.


Nordpool-sähköpörssin mukaan vaihteleva Spot-hinta

Marginaali: 1,30 snt/kWh

Kuukausimaksu: 4,95 €Tutustu Pörssituulisähköön Tee sopimus

Miksi tuulivoimaa?

Päästötön valinta

Tuulisähkö on arvovalinta ja yksi helpoimmista tavoista pienentää taloutesi päästöjä – tuotteen sähkö on 100 % uusiutuvaa ja sen tuotannosta ei aiheudu minkäänlaisia päästöjä ilmastolle. 

Kotimainen valinta

Väreen myymä tuulivoima on 100% kotimaista & Suomessa tuotettua sähköä. Nykypäivän kansainvälisen sähkökaupan vuoksi Suomeen tuodaan sähköä myös ulkomailta, Väreen tuulivoiman osalta tilanne ei ole näin.

Aurinkopaneelit ovat investointi tulevaisuuteen

Edullisin tuotantotapa

Tuulivoima on jo nyt halvin energian tuotantomuoto. Mitä useampi valitsee tuulisähkön, sitä enemmän sitä tuotetaan, ja yleinen energian hinta laskee. Ole yksi heistä ja auta tekemään tulevaisuuden sähköstä edullista ja päästötöntä.