Kesäfiiliksellä huippuedullisia kolmen vuoden sähkösopimuksia.

Varmista hyvä hinta useammaksi vuodeksi aurinkoisella sähkötarjouksella. Ei tarvitse sitten kesälomalla vaivata päätään sähköasioilla. Väreeltä sähkösopimus nyt 4,96 snt/kWh ja koko sopimuskausi ilman kuukausimaksuja.


Rekisteröitymällä Väppiin saat lisäksi Viaplayn Sarjat ja Elokuvat 2kk kaupan päälle. Eli sadepäivinä voi viettää sarjamaratoneja!

Miksi kannattaa tarttua tarjoukseen?

nro yksi
Rajoitettu erä sopimuksia

Sähkömarkkinoilla tapahtuu jatkuvasti muutoksia, joten energiahinta voi muuttua kesän aikana. Tee sopimus ennen lomaa, ettei sen jälkeen tarvitse stressata kalliimpien hintojen kanssa.

nro kaksi
Hyvä hinta useaksi vuodeksi

Väreen sähkötarjouksella saat kiinnitettyä hinnan kolmeksi vuodeksi, joten seuraavan kerran sähköasioita tarvitsee miettiä aikaisintaan kahden vuoden päästä. Voit nimittäin halutessasi päivittää sopimuksesi silloin tai jatkaa koko kolmevuotisen sopimuskauden.

nro kolme
Ilmainen Avainturva

Sinun ei tarvitse stressata myöskään avainten kanssa: jos unohdat avaimet mökille tai kadotat ne järveen, Avainturva korvaa siitä aiheutuneita kuluja.

nro neljä
Väppi-sovellus aina käytettävissä

Väppi on mahtava sovellus, josta löytyy kätevästi kulutustiedot ja laskut. Voit milloin tahansa tarkistaa sopimuksesi tilanteen suoraan puhelimestasi.

3 VUODEN SOPIMUS 4,96 snt/kWh, ILMAN KK-MAKSUJA

KAMPANJAKOODI: KESÄFIILIS

Hanki vihreämpi kesäfiilis

Ota vastuullisuus omiin käsiin. Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Voit valita Vihreän sähkön lisäpalveluna tähänkin sähkötarjoukseen, alkaen euro per kuukausi. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa. Samalla vähennät päästöjäsi yhdellä tehokkaimmalla keinolla, jota tavallisella kansalaisella on käytettävissään.
Tee vihreämpi sopimus

Väreen asiakasedut sinulle!

Avainturva -vakuutus

Ilmainen Avainturvavakuutus

Asiakkaanamme saat ilmaiseksi Avainturvavakuutuksen, joka kattaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja 500€ asti joka vuosi.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras sähkö-äppi

Väppi on oma energiavalmentajasi josta näet helposti kulutuksen, laskut ja muut asiakastietosi. Rekisteröitymällä Väppiin saat lisäksi Viaplayn Sarjat ja Elokuvat 2 kuukaudeksi kaupan päälle.

Huippuedullista sähköä pitkälle tulevaisuuteen

Huippuedullisen sähkösopimuksen lisäksi me Väreellä huolehdimme että saat parhaat palvelut nyt ja tulevaisuudessa.

Sähkötarjous

Arveluttaako vielä mikä sähkösopimus sopii sinulle parhaiten?

Oikealla sopimusvalinnalla ja sopivilla lisäpalveluilla voit säästää rahaa, luontoa ja löytää lisää aikaa arjesta nauttimiseen.


Voit tutustua sähkösopimuksiimme tai testata oman energiapersoonasi alla olevista napeista.

Sähkösopimukset Testaa energiapersoonasi
Sähkötarjous