Kevään tarjoushinnalla huippuedullisia kolmen vuoden sopimuksia. 

Kevät on täällä ja kansa kärvistelee kotona. Nyt saat sähköä sellaiseen hintaan, että ainakaan siitä ei aiheudu lisästressiä, vaan voit huoletta laittaa kahvit tippumaan ja seurailla kevään etenemistä ikkunasta. Väreeltä sähkösopimus nyt 4,96 snt/kWh ja koko sopimuskausi ilman kuukausimaksuja.


Lisäksi pääset nauttimaan Väreen upeista asiakaseduista täysin ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse kikkailla myöskään avainten kanssa: jos viet roskat ulos ja unohdat avaimet sisälle tai kadotat ne kokonaan, Avainturva korvaa siitä aiheutuneita kuluja.

3 VUODEN SOPIMUS 4,96 snt/kWh, ILMAN KK-MAKSUJA

KAMPANJAKOODI: KUPPI-KUUMAA

Vihreä sähkö

Haluatko sähkösi vihreänä?

Ota vastuullisuus omiin käsiin. Vihreä sähkö on oma ekoteko, jolla jätät hiilikasat historiaan. Voit valita Vihreän sähkön lisäpalveluna tähänkin sähkötarjoukseen, alkaen euro per kuukausi. Kahvikupposen hinnalla varmistat, että ostamasi sähkö on alkuperätakuin varmennettua 100% puhdasta ja uusiutuvaa. Samalla vähennät päästöjäsi yhdellä tehokkaimmalla keinolla, jota tavallisella kansalaisella on käytettävissään.
Tee vihreämpi sopimus

Väreen asiakasedut sinulle!

Avainturva -vakuutus

Ilmainen Avainturvavakuutus

Asiakkaanamme saat ilmaiseksi Avainturvavakuutuksen, joka kattaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja 500€ asti joka vuosi.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras sähkö-äppi

Väppi on oma energiavalmentajasi josta näet helposti kulutuksen, laskut ja muut asiakastietosi. Rekisteröitymällä Väppiin saat lisäksi Viaplayn Sarjat ja Elokuvat 2 kuukaudeksi kaupan päälle.

Huippuedullista sähköä pitkälle tulevaisuuteen

Huippuedullisen sähkösopimuksen lisäksi me Väreellä huolehdimme että saat parhaat palvelut nyt ja tulevaisuudessa.

Sähkötarjous

Arveluttaako vielä mikä sähkösopimus sopii sinulle parhaiten?

Oikealla sopimusvalinnalla ja sopivilla lisäpalveluilla voit säästää rahaa, luontoa ja löytää lisää aikaa arjesta nauttimiseen.


Voit tutustua sähkösopimuksiimme tai testata oman energiapersoonasi alla olevista napeista.

Sähkösopimukset Testaa energiapersoonasi
Sähkötarjous