Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.

Mahdollisimman vähän sähköä, kiitos 

Bloggaaja Annika Ollila muutti kerrostalosta rivitaloon ja huomasi, että pienillä arkipäiväisillä toimilla voi minimoida ylimääräistä sähkönkulutusta, joka vähentää kukkaron keventymisen lisäksi myös luonnon kuormittumista.🌱 Annikan mielestä sähkön säästämisen apuvälineenä toimiva Väppi on kätevä tapa nähdä, mihin sitä sähköä oikeasti kuluukaan ja mistä voisi kenties vielä nipistää.🧡

Käy lukemassa Annikan blogi ja ota talteen Annikan hyväksi todetut teot hävikkisähkön vähentämiseksi. Omaksuessaan nämä teot, Annika on päässyt sähkölaskuissa jopa yli 30% pienempiin lukemiin. Annika haastaa myös sinut vähentämään hävikkisähkön määrää.


Siirry Annika Ollilan -blogiin


Ja kuten Annikakin toteaa "Turha kuluttaminen on ollut jo hyvän aikaa so last season".

Väreen asiakkaana voit rekisteröityä Väppi-sovellukseen

Annika Ollila kuvailee Väppi-kokemustaan: "Datan analysointi on musta sairaan kiinnostavaa ja etenkin tällaisissa tapauksissa, joissa sen tekeminen on tehty tavallisellekin tallaajalle helposti ymmärrettäväksi. Tykkään siitä, että sovellus näyttää laskelmat myös suoraan euroissa, sillä se on monelle meistä paljon kilowattituntien laskeskelemista selkeämpää ja tuntuu hieman konkreettisemmalta."

Vihreä sähkö

Tee oma ilmastoteko ja ole edelläkävijä tekemällä arvokas valinta ilmastomme parhaaksi. Liitettävissä mihin tahansa Väreen sähkösopimukseen edulliseen hintaan.

Avainturva

Ilmainen Avainturva

Asiakkaanamme käytössäsi on asiakasetu, Avainturva-vakuutus. Se korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500€ saakka.

Väppi - markkinoiden paras energia-appi

Markkinoiden paras energia-appi

Väppi-sovellus on henkilökohtainen energiavalmentajasi. Sen avulla seuraat sähkönkulutustasi jopa tuntitasolla ja pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi. Tutustu Väppi-äppiin.

Pienillä teoilla on suuri vaikutus arjen hiilijalanjälkeen

Vihreän sähkön käyttäminen on yksi helpoimmista ilmastoteoista, mutta muillakin valinnoilla voi helposti pienentää omia arjen päästöjään. Nopean testin avulla saat selvitettyä, paljonko päästöjä sinulle kertyy vuodessa ja miten voit omalla käytökselläsi vaikuttaa niihin.