Tee
sopimus
tästä

Sähkönkulutus seurantaan Väppi-sovelluksella

Väppi-sovellus on henkilökohtainen energiavalmentajasi mobiilissa ja selaimessa, jonka avulla onnistuu sähkönkulutuksen seuranta ja sopimusten hallinta kätevästi. Sovelluksen avulla voit seurata ja helpottaa energiankulutuksesi pienentämistä.


Energiavalmentajasi myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.

Säästä seuraamalla

Väppi auttaa sinua vähentämään sähkönkulutustasi jopa tunnin tarkasti; kun tiedät mitä kulutat, voit sitä pysyvästi vähentää. Saat myös kuukausittain yhteenvedon energiakulutuksestasi ja vinkkejä sen pienentämiseen.

Pysy ajan tasalla

Väppi huolehtii, että sähkölaskusi ovat tallessa sähköisessä arkistossa ja kätevästi selattavissa milloin vain. Voit seurata sekä tulevien että menneiden laskujesi tilaa. Paperitulosteet ja pölyiset mapit ovat historiaa.

Treenaamalla huippukuntoon

Väppi treenaa kulutuksesi pienemmäksi. Lataa Väppi sovelluskaupastasi ja rekisteröidy - matkasi kohti energian säästöä ja pienempiä sähkölaskuja voi alkaa. Napataan kiinni energiasyöpöt ja kodin kulutushirmut.

Kaikkien asiakkaidemme etu

Väreen asiakkaana saat käyttöösi Väppi-sovelluksen. Tutustu sähkösopimus -valikoimaamme ja tee sopimus.


Kätevimmin saat Väpin käyttöösi lataamalla mobiilisovelluksen App Store (iOS)- ja Google Play (Android) -sovelluskaupoista. Näin oma energiavalmentajasi on heti käytössäsi ja kulkee aina mukanasi.


 


Markkinoiden paras energia-appi

Haluamme jatkuvasti parantaa Väppiä ja välitämme mielipiteistäsi. Liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon.
quote

“Todella hyvä! Kerrankin näkee mistä sähkön kulutus johtuu, tiedotteet, sähkönjakelun keskeytykset, laskut ja hinnat. Hienoa!”

Näin rekisteröidyt Väppiin

Väppi toimii mobiilissa iOS ja Android käyttöjärjestelmissä sekä kaikilla nettiselaimilla. Rekisteröidy Väpin käyttäjäksi näiden ohjeiden avulla. 

Kolme helppoa steppiä

Siirry Väppiin ja suorita rekisteröityminen

Jos käytät selainta, siirry rekisteröitymissivulle tästä. Jos olet mobiilikäyttäjä, siirry Apple Storeen tai Google Playhin. Rekisteröidy antamalla jatkossa kirjautumiseen tarvittavat sähköposti ja salasana

Syötä aktivointikoodi

Syötä sähköpostiin saapunut koodi lomakkeelle Huom. tarkista myös roskapostilaatikkosi, ettei viesti ole mennyt sinne. Jos et saanut koodia sähköpostiisi, tilaa uusi tästä.

Tunnistaudu ja kirjaudu sisään

Vahvista rekisteröityminen palveluun pankkien Tupas-tunnistautumisella. Kirjaudu palveluun sisään, niin voit alkaa seurata kotisi energiankulutusta ja hallinnoida sähkösopimustasi Väpissä.

Elätkö pimennossa?

Väppi -energiavalmentajan avulla asiakkaamme voivat ostaa meiltä mahdollisimman vähän sähköä. Väppi auttaa sinua tunnistamaan kodin kulutushirmut, antaa sinulle hyödyllisiä energiasäästövinkkejä ja ohjaa sähkönkäyttöä halvoilla tunneilla.


Saat lisäksi läpinäkyvyyden asiakkuuteesi ja kaiken kukkuraksi Väreen aurinkopaneeliomistajat voivat fiilistellä reaaliaikaista tuotannonseurantaa puhelimellaan.

Väpin ominaisuuksia

Energiankulutus
Energiaseuranta

Seuraa energiankulutustasi tunti-, päivä-, kuukausi-, ja vuositasolla. Voit kätevästi verrata sähkön käyttöäsi markkinahintaan tai ulkolämpötilaan. Näet myös helposti keskikulutuksesi sekä vuorokauden kohokohdat.

aurinkopaneelit
Aurinkopaneelien seuranta

Seuraa reaaliajassa aurinkopaneeliesi tuotantoa ja verkkoon takaisin myytyä pientuotantoa.

energiankulutus
Käyttövahti

Ilmoitamme sinulle, kun energiankulutuksesi ylittää tai alittaa asettamasi rajan.

vahti-ilmoitus
Markkinahintavahti

Ilmoitamme sinulle, jos sähkön hinta ylittää valitsemasi senttimäärän.

Väre kahvi
Sopimusasiat

Tarkastele kaikkia sopimusasioitasi kätevästi yhdestä paikasta.

Laskujen seuranta
Laskut

Seuraa helposti laskujen tiloja ja laskutushistoriaa.

Väre asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu saatavillasi

Ota helposti ja nopeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.