Sydän

Oletko etsimämme 

mobiilikehittäjä?

Tule kehittämään energia-alan parhaaksi arvioitua Väppi-mobiiliapplikaatiota! Olemme sinusta erityisen kiinnostuneita, jos omaat kokemusta full stack mobiilikehitystehtävistä tai esim. frontend-, backend, scrum master ja testing lead -tyyyppisistä tehtävistä.

Sydän

Tule kehittämään Väppi-sovellustamme! 📲

Oletko mobiilikehityksen osaaja? Hae mukaan kehittämään energia-alan parhaaksi arvioitua Väppi-mobiiliapplikaatiota!


Olemme sinusta erityisen kiinnostuneita, jos omaat kokemusta full stack mobiilikehitystehtävistä tai esim. frontend- , backend, scrum master ja testing lead -tyyppisistä tehtävistä.


Meillä Väreellä pääset mukaan energia-alan digitaalisen kehittämisen kärkeen ammattitaitoiseen ja mukavaan porukkaan. Teemme merkityksellistä työtä mahdollistaaksemme parhaat palvelut asiakkaillemme nyt ja tulevaisuudessa. Työtä meillä tehdään joustavasti paikasta riippumatta ja keskustelemme mielellämme myös erilaisista työnteon vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista.


Toivomme, että jaat visiomme kestävämmän tulevaisuuden rakentamisesta ja pystyt samaistumaan arvoihimme, jotka ovat asiakaslähtöisyys, voitontahto, uudistuminen ja jatkuva kehittyminen sekä vastuullisuus.


Mitä tarjoamme sinulle:


🧡 Vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia.

🧡 Merkityksellisen työn, jonka tulokset ovat konkreettisesti nähtävissä.

🧡 Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit.

🧡 Etätyöskentelymahdollisuuden mistä päin Suomea tahansa. 

🧡 Monipuoliset työsuhde-edut, kuten lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointi- ja polkupyöräetu, parkkipaikkaetu sekä henkilökuntahintainen sähkösopimus.

🧡 Lisäksi muistamme työntekijöitämme erilaisissa elämäntilanteissa ja tuemme yhteisöllisiä kohtaamisia ja virkistäytymistä.

Toimi heti ja hae mukaan huipputiimiimme!

Jätä meille avoin hakemuksesi ja cv:si, niin olemme yhteydessä!


Hae tehtävää

Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee lähes 60 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.


Henkilöstötarinoita

Asiakaskohtaamiset ja onnistumiset palkitsevat

Sähköautojen latausratkaisujen myyntipäällikkö Miska Aaltosta palkitsee onn...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää

Uusiutuvat energianlähteet inspiroivat kehitystyössä

Tuotepäällikkö Juho Kaksosta kiehtoo energia-alan monipuolisuus ja yhteisku...

Lue lisää

Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan välillä muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla mitä söit lounaaksi ja mikä sarja on viimeisimpänä koukuttanut ruudun ääreen.