Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.

Väre ja Tampereen Energia yhdistävät voimansa sähkön vähittäismyynnissä – 100 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue tiedote.

Energialla muutetaan maailmaa

Väre on alansa kapinallinen: energiayhtiö, joka keskittyy jakamaan energiansäästövinkkejä ja myymään mahdollisimman vähän sähköä – ja sekin sähkö vastuullisesti vihreänä.


Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti edistämään kestävää kehitystä ja etenemään urallasi? 

Kuopiolainen Emmi Laakkonen toimii esimerkkinä monille näyttämällä mitä kaikkea nuori nainen voi urallaan saavuttaa. Vuonna 2022 kauppatieteiden maisteriksi innovaatiojohtamisen koulutusohjelmasta töiden ohessa valmistunut Emmi on nuoresta iästään huolimatta energia-alan konkari ja päässyt työssään konkreettisesti vaikuttamaan suomalaisten energiankäyttöön monella eri tapaa.


– Eihän se ensimmäiseksi tule mieleen, että me täällä Väreessä olemme työllämme vahvasti mukana luomassa hiilineutraalia yhteiskuntaa ja muuttamassa maailmaa vihreämpään suuntaan, mutta tästähän pohjimmiltaan on kyse, Emmi avaa.


Emmi on oikeassa: energia-ala on muutosten pyörteessä ja nyt on todella hieno sauma vaikuttaa siihen, miten yritykset ja kuluttajat energiaan suhtautuvat, sitä käyttävät ja tärkeimpänä – eivät käytä.


– Tykkään jakaa kavereille energiansäästövinkkejä. Olemme Väreellä kehittäneet helppokäyttöisen Väppi-äpin, jonka avulla yli puolet käyttäjistä* kertoo onnistuneensa pienentämään sähkölaskuaan. Väppi valmentaa, sähkölasku pienenee helposti ja samalla luonto kiittää, Emmi kertoo.

quote

*68 % Väppi-palvelumme käyttäjistä on onnistunut pienentämään sähkölaskuaan palvelun avulla (kyselytutkimus 2023, N=6725).

Unelmien urapolku Väreellä

Emmi on alkuperäinen Väreläinen, eli ollut mukana jo vuodesta 2019. Tradenomikoulutuksen jälkeen vuonna 2017 Emmi työskenteli media-alalla, mutta tilaisuuden tullen siirtyi energia-alalle. – Kaverit olivat alkuun hieman ihmeissään, mutta olen heidät jo vakuuttanut siitä, että ala on todella mielenkiintoinen, Emmi nauraa.


Ensin Emmi toimi kuluttajamyynnin myyntineuvottelijana ja myyntikanavakoordinaattorina, jonka jälkeen hän siirtyi markkinoinnin tiimiin vastaamaan markkinoinnin automaation kehityksestä. Vuoden 2024 helmikuussa uudet tuulet puhalsivat ja Emmi siirtyi täysin uuteen rooliin, verkkokaupan ja kasvuhakkerointitiimin vetäjäksi, eCommerce Leadiksi.


– Toimin jo markkinoinnin työssäni vahvasti yhteistyössä kasvuhakkerointitiimin kanssa ja kun uusi rooli aukesi Väreellä, se oli juuri sellainen mistä olin unelmoinut sekä mihin suuntaan haluan uraani kehittää. Kehitys, kaupallisuus ja tiimin johtaminen kiinnostavat minua ja tässä roolissa pääsen toteuttamaan näitä kaikkia, Emmi iloitsee.


Määrätietoinen nainen on jo käärinyt hihat ja asettanut työnsä tavoitteet korkealle.


– Tavoitteena on lähteä kehittämään entistä parempaa verkkokauppaa ja ostokokemusta asiakkaille, testeihin ja dataan pohjautuen. Väreellä on tosi hyvä tekemisen meininki ja minulla on mahtava tiimi, joiden kanssa varmasti saadaan asiakkaillekin näkyviä, toimivia tuloksia aikaan.

Sähköyhtiö, joka myy mahdollisimman vähän sähköä

Väre on energia-alan valtakunnallinen asiantuntija, joka tarjoaa älykkäitä ja vastuullisia energiapalveluja sekä sähköä yrityksille, yhteisöille, taloyhtiöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille valtakunnallisesti. Yhtiö on yksi maamme suurimmista sähkönmyyjistä.


Sähkö on yksi merkittävimmistä tavoista vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeensä. Energia-asioiden keskittäminen Väreelle varmistaa tehokkaan sähkönhankinnan ja oikeiden asioiden optimoinnin energiatehokkuuden näkökulmasta.


– Meillä on tarjolla vihreitä energiaratkaisuja, joiden hyödyt voidaan mitata konkreettisesti oman hiilijalanjäljen pienentymisenä, Emmi kertoo kädet innostuneesti viuhuen. Hän on hyvä esimerkki siitä, kuinka positiivinen väre luo hyvää energiaa työyhteisöön. – Parasta on, kun voimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehdä merkityksellistä työtä ja muuttaa maailmaa energian voimalla.

Väppi energiavalmentaja

Väppi on markkinoiden fiksuin energiasovellus! Se on henkilökohtainen energiavalmentajasi, jonka avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita sekä seurata ja pienentää energiankulutustasi. Energiavalmentajasi myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.


Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu.

Emmi, eCommerce Lead

Emmi työskentelee Väreellä eCommerce Leadin roolissa. Hänen tehtävänään on kehittää entistä parempaa verkkokauppaa ja ostokokemusta asiakkaille dataan ja testeihin pohjautuen. Emmillä myös myynnillinen ja markkinoinnillinen ote on hallussa, sillä hän on toiminut aiemmin sekä Väreen kuluttajamyynnissä, että markkinoinnin tiimissä. Hänen harrastuksiinsa kuuluu erilaiset urheilulajit, kuten kuntosali, padel, palloilu ja jumpat ja lisäksi hän nauttii kodin sisustamisesta. 🤩