Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.

Kymenlaakson Sähkö (KSOY) ja Väre yhdistävät voimansa: 80 000 sähkösopimusta siirtymässä Väreelle. Lue lisää tiedotteesta.

Energialla muutetaan maailmaa

Energialla muutetaan maailmaa

Väre on alansa kapinallinen: energiayhtiö, joka keskittyy jakamaan energiansäästövinkkejä ja myymään mahdollisimman vähän sähköä – ja sekin sähkö vastuullisesti vihreänä. Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti edistämään kestävää kehitystä? 

Energialla muutetaan maailmaa

Kuopiolainen 25-vuotias Emmi Laakkonen on hieno nuori nainen. Vai mitä sanotte tästä: hän opiskelee yliopistossa innovaatiojohtajaksi samalla, kun jakaa työssään Väreessä ihmisille energiansäästövinkkejä ja kehittelee uusia tapoja viestiä järkevästä energiankäytöstä.


”Eihän se ensimmäiseksi tule mieleen, että me täällä Väreessä olemme työllämme vahvasti mukana luomassa hiilineutraalia yhteiskuntaa ja muuttamassa maailmaa vihreämpään suuntaan, mutta tästähän pohjimmiltaan on kyse”, Emmi summaa.


Tradenomikoulutuksen jälkeen Emmi työskenteli media-alalla, mutta tilaisuuden tullen siirtyi energia-alalle. ”Kaverit olivat alkuun hieman ihmeissään, mutta nyt, kun olen päässyt kunnolla hommiin sisälle, voin kertoa heille, että ala on todella mielenkiintoinen”, kuluttajamyynnistä markkinointiin siirtynyt Emmi nauraa.


Emmi on oikeassa: energia-ala on muutosten pyörteessä ja nyt on todella hieno sauma vaikuttaa siihen, miten yritykset ja kuluttajat energiaan suhtautuvat, sitä käyttävät ja tärkeimpänä – eivät käytä.


”Tykkään jakaa kavereille energiansäästövinkkejä. Olemme Väreessä kehittäneet helppokäyttöisen Väppi-äpin, jonka avulla voi seurata omaa sähkönkulutustaan ja vähentää sitä vaikkapa laskemalla kodin lämpötilaa yhdellä asteella. Väppi valmentaa ja sähkölasku pienenee helposti jopa 5% ja samalla luonto kiittää”, Emmi pohtii.


Emmin opiskeluissa kestävä kehitys on isossa roolissa. ”Pidän siitä, että työpaikan brändilupaus, arvot ja yrityskulttuuri käyvät yhteen oman ympäristöä säästävän ajatteluni kanssa. Enpä tiedä toista energiayhtiötä, joka myy markkinoiden edullisinta sähkö-vakuutus-pakettia helpottaakseen asiakkaan arkea tai järjestää energiansäästön mahdollisimman helpoksi ja kiinnostavaksi”, Emmi kertoo palveluista, joiden kehittämiseen on päässyt vaikuttamaan.


Sähköyhtiö, joka myy mahdollisimman vähän sähköä

Väre on energia-alan valtakunnallinen asiantuntija, joka tarjoaa älykkäitä ja vastuullisia energiapalveluja sekä sähköä yrityksille, yhteisöille, taloyhtiöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille valtakunnallisesti. Yhtiö on yksi maamme suurimmista sähkönmyyjistä.


Sähkö on yksi merkittävimmistä tavoista vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeensä. Energia-asioiden keskittäminen Väreelle varmistaa tehokkaan sähkönhankinnan ja oikeiden asioiden optimoinnin energiatehokkuuden näkökulmasta.


”Meillä on tarjolla vihreitä energiaratkaisuja, joiden hyödyt voidaan mitata konkreettisesti oman hiilijalanjäljen pienentymisenä”, Emmi kertoo kädet innostuneesti viuhuen. Hän on hyvä esimerkki siitä, kuinka positiivinen väre luo hyvää energiaa työyhteisöön. ”Parasta on, kun voimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehdä merkityksellistä työtä ja muuttaa maailmaa energian voimalla."

Väppi energiavalmentaja

Väppi on markkinoiden paras energia-appi! Se on henkilökohtainen energiavalmentajasi, jonka avulla voit kätevästi hallita sopimusasioita sekä seurata ja pienentää energiankulutustasi. Energiavalmentajasi myös ilmoittaa heti, mikäli kulutuksesi tai markkinahinta poikkeaa yllättäen normaalista.


Väppi on kaikkien asiakkaidemme ilmainen etu.

Emmi, Marketing Automation Specialist

Emmi työskentelee Väreellä Marketing Automation Specialistin roolissa. Hänen tehtävänään on kehittää markkinoinninautomaatiota ja tuottaa kiinnostavaa viestintää kuluttaja- sekä yritysasiakkaille. Emmillä myös myynnillinen ote on hallussa, sillä hän on toiminut aiemmin Väreen kuluttajamyynnissä myyntineuvottelijana sekä myyntikanavakoordinaattorina. Hänen harrastuksiin kuuluu erilaiset urheilulajit (viimeisimpänä hurahduksena on ollut padel) ja kodin sisustaminen.🤩