Oletko etsimämme

Content Marketing Specialist?

Haemme ketterää ja uteliasta markkinointi- ja sisältöspesialistia viemään Väreen brändiä eteenpäin. Tehtävässä olet mukana Väreen brändilähtöisen markkinointiviestinnän suunnittelussa, toteutuksessa ja kehittämisessä yhteistyössä muiden tiimiläistemme kanssa.

Markkinointi- ja sisältöspesialistin tehtävässä olet mukana Väreen brändilähtöisen markkinointiviestinnän suunnittelussa, toteutuksessa ja kehittämisessä yhteistyössä muiden tiimiläistemme kanssa.


Pystyt ottamaan haltuun eri aihepiirien sisällöt, yksinkertaistamaan ja selkeyttämään niitä, kirjoittamaan tiedotteita, asiakaskirjeitä, ohjeita – mitä vain tarvitaan - ja tuottamaan mielenkiintoista sisältömarkkinointia sekä viestintäkampanjoita datalähtöisesti niin B2C- kuin B2B-kohderyhmille. Mikään aihe ei ole sinulle vieras, vaan otat selvää ja rakennat tarinan tietojesi ja osaamisesi perusteella.


Tehtävään kuuluvat seuraavat vastuualueet:


- Sisältömarkkinointi, mm. sisällöntuotanto, sisältösuunnitelmat ja sisällöntuotannon prosessien hallinta


- Tulosten analysointi ja sisältömarkkinoinnin jatkuva kehittäminen


- Viestinnälliset tehtävät


Millaista osaajaa etsimme:


- Sinulla on kokemusta modernista, tuloksellisesta sisältömarkkinoinnista, sisältöstrategioista ja sisällöntuotannosta.


- Ymmärrät kohderyhmälähtöistä viestintää ja markkinointia sekä niiden merkityksen liiketoiminnan tukemisessa. Sinulle tuttua on myös inbound-markkinointi ja SEO:n merkitys sisältömarkkinoinnissa.


- Olet osaava copywriter eli sinulla on kykyä tuottaa kiinnostavaa sekä virheetöntä suomen kieltä. Ruotsin kielen taito on eduksi.


- Omaat toimintaympäristömme huomioiden riittävästi osaamista digitaalisesta markkinoinnista sekä analytiikasta osana sisältömarkkinointia.


- Eduksi tehtävässä on ymmärrys erilaisista mittareista ja analytiikasta, jotta voit seurata onnistumista ja kehittää toimintaa.


- Tietämys markkinointiautomaatiosta, sisältöjen ketjutuksesta ja automaatiotyökaluista sekä energia-alan tuntemus katsotaan eduksi.


Mitä toivomme sinulta


Toivomme, että olet sujuva kirjallinen ja suullinen viestijä, jolla on taitoa ja rohkeutta löytää oikeat sanat ja ilmaisumuodot erilaisiin ja nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Odotamme, että sinulta löytyy jonkin verran kokemusta viestinnästä. On hyvä, jos markkinoinnin ja viestinnän työkalut ovat sinulle tuttuja, mutta kanssamme pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi. Arvostamme hyviä projektinhallintataitoja, priorisointikykyä ja taitoa hallita omaa ajankäyttöäsi, sillä teemme työtä jatkuvasti usein nopeallakin tahdilla muuttuvassa hyvin dynaamisessa ympäristössä.


Toivomme myös, että saamme hyödyntää idearikkauttasi kaupallisten tavoitteidemme tukemisessa. Arvomme vievät meitä eteenpäin arjessa, joten toivomme, että sinäkin olet asiakaslähtöinen, voitontahtoinen, vastuullinen ja jatkuvasti uudistava ja kehittyvä.


Näin menestyt tehtävässä


Tehtävässä onnistut, kun olet luonteeltasi avoin ja rohkea, tartut omatoimisesti asioihin ja viet ne huolella loppuun saakka. Siedät myös hyvin painetta ja hektisyyttä ja ammennat siitä työhösi positiivista virettä. Sinulla on myös erinomaiset yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot, sillä pääset työskentelemään oman tiimin lisäksi todella monenlaisten sidosryhmien kanssa.


Palkkaus ja työsuhde-edut


Olemme alustavasti ajatelleet, että tehtävän palkkaus olisi 3000–3400 € osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen.


Väreellä pääset osaksi dynaamista markkinoinnin ja viestinnän tiimiä, jossa toimitaan pääasiassa etänä, mutta ollaan tiiviisti yhteydessä toisiinsa. Tiimimme työskentelytapa on rento, mutta aikaansaava. Yhteiset kohtaamiset ovat meille myös tärkeitä ja tapaammekin aina tilaisuuden tullen toimistoillamme Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa tai Tampereella. Käytössämme on monipuoliset työsuhde-edut niin perinteisistä liikunta- ja kulttuurieduista aina erilaisiin yhteisöllisyyttä tukeviin etuihin.

Hae mukaan huipputiimiin 🧡

Jos olet innostunut markkinointiviestinnästä ja haluat olla mukana kehittämässä modernin sähkönmyyntiyhtiön väreilevää brändiä, lähetä hakemuksesi meille viimeistään 4.8.2024. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä mahdolliset työnäytteet.


Ensimmäiset haastattelut toteutamme viikosta 33 alkaen.


Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 16.7.2024 saakka aina tiistaisin klo 13–16 välillä markkinointijohtaja Kaija Oksaselta, p. 044 700 3090 tai kaija.oksanen@vare.fi


Tutustu meihin 🌞

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä 🙋‍♀️🙋‍♂️


Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee yli 60 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan, verkkokaupan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.


Tällaiseen tiimiin pääset mukaan:

Meillä kaikki saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät kokeilemaan hulluimpiakin ideoitaan, kuhan ne edistävät tavoitteisiin pääsemistä.

Meillä saa vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa, sillä tiedämme, että aina löytyy jotain parannettavaa. Sinuun luotetaan ja pääset mukaan muokkaamaan yleisiä toimintatapojamme.

Meillä nauretaan ja puhutaan välillä muustakin kuin sähköstä. Saat siis olla oma itsesi ja haluamme ehdottomasti kuulla mitä söit lounaaksi ja mikä sarja on viimeisimpänä koukuttanut ruudun ääreen.

Henkilöstötarinoita

Asiakaskohtaamiset ja onnistumiset palkitsevat

Sähköautojen latausratkaisujen myyntipäällikkö Miska Aaltosta palkitsee onn...

Lue lisää

Energialla muutetaan maailmaa

Oletko sinä Emmi Laakkosen tavoin töissä yrityksessä, jossa pääset aidosti ...

Lue lisää

Uusiutuvat energianlähteet inspiroivat kehitystyössä

Tuotepäällikkö Juho Kaksosta kiehtoo energia-alan monipuolisuus ja yhteisku...

Lue lisää