Ota
yhteyttä
> Created with Sketch.
väre jatkojohto

Miksi tyytyä keskinkertaiseen, kun tarjolla on paljon parempaa energiatehokkuutta

Aurinkosähköjärjestelmien asennusmäärät kasvavat Suomessa. Aurinkosähkö ei ole kuitenkaan ainoa vaihtoehto sähkölaskun pienentämiseen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Vaihtoehtoja löytyy.


 

väre jatkojohto
Julkaisu: 30.4.2020 14:16

Sähkölaskun pienentämiseen on monia keinoja

Aurinkosähköjärjestelmien asennusmäärät kasvavat myös Suomessa. Eikä ihme. Meillä Suomessa on hyvät olosuhteet kannattavaan aurinkosähköntuotantoon. Tällöin investointien takaisinmaksuajat ovat kohtuulliset ja investointi takoo mukavaa tasaista tuottoa.


Me ihmiset olemme laumasieluja. Seuraamme muiden tekemiä ratkaisuja, osin myös tiedostamatta. Tämä vaikuttaa meidän tekemiin päätöksiin ja siten myös päätöksiin hankinnoista. Aurinkosähkö on hieno ympäristöteko ja järjestelmällä saadaan leikattua sähkönhankintakustannuksia. Väitän, että kun nämä edut on yrityksessä tajuttu, niin tyydytään ajatukseen, että hankitaan aurinkosähköjärjestelmä. Näin tehdään, koska aurinkosähkö on yleisesti tunnettu – Siihen luotetaan.


Aurinkosähkö ei ole kuitenkaan ainoa vaihtoehto sähkölaskun pienentämiseen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Kun valitaan yhdestä vaihtoehdosta, niin usein lopputulos ei ole paras mahdollinen. Miksi tyytyä keskinkertaiseen, kun tarjolla on paljon parempaa?


 

quote

Tarjoamassamme on myös hybridisuodattimet, joilla asiakkaamme pystyvät tehokkaasti pienentämään entisestään sähkölaskua ja CO2-päästöjä, pidentäen samalla sähkölaitteiden käyttöikää.

Tehokkaat ratkaisut energiakustannusten sekä CO2-päästöjen vähentämiseen

Väreen asiakkaat vähensivät sähkönhankintakustannuksiaan viime vuonna yhteensä lähes 16 miljoonaa euroa ja hiilidioksidipäästöjään noin 250 tonnin verran. Kustannussäästöt tehtiin sähköenergian salkunhallintapalveluiden, kysyntäjouston ja aurinkosähkön hyödyntämisen avulla. Hiilidioksidipäästöissä huomioitiin puolestaan aurinkosähkö ja Väreen asiakkaiden sähköautoilu.


Palvelukokonaisuuteemme on otettu mukaan myös hybridisuodattimet ja näillä Väreen asiakkaat pystyvät tehokkaasti pienentämään entisestään sähkölaskua ja hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi laitteen yhtenä hyötynä on, että sähkömoottorit kestävät pidempään. Hybridisuodattimet sopivat erinomaisesti esimerkiksi toimistokiinteistöihin, kauppoihin, huoltoasemiin ja teollisuuteen. Laiteinvestoinnin takaisinmaksuaika on tyypillisesti 6-7 vuotta.Energiatehokkuuspalvelut Väreeltä
Väre tarjoaa laajan palveluvalikoiman, jolla yritysten sähkönhankintakuluja sekä CO2-päästöjä voidaan mitattavasti vähentää.
quote

Yhteistä kaikille palveluillemme on, että hyödyt saadaan mitattua ja esitettyä. Eurot ovat liiketoiminnan konkretiaa ja ympäristöteoista on mukava kertoa asiakkaille, omistajille ja sidosryhmille.

Kattava kokonaistarjoama tarkoittaa, että jokaiselle asiakkaallemme saadaan juuri asiakkaan tarpeisiinsa sopiva kokonaisuus ilman kompromisseja. Esimerkiksi suuri sähkönkäyttö tarkoittaa monta kertaa edullista sähkön yksikkökustannusta (€/MWh). Tämä pienentää merkittävästi aurinkosähköjärjestelmän tuotannon kannattavuutta, koska aurinkosähkön tuotannon arvo on riippuvainen asiakkaan maksaman sähkön kokonaishinnasta. Investoinnin kannattavuutta saadaan kuitenkin parannettua erittäin merkittävästi ottamalla käyttöön Väreen tarjoama kysyntäjousto-palvelu. Suuri sähkönkäyttö tarkoittaa usein mahdollisuutta osallistua kysyntäjoustoon ja näin tienata sähkönkäytöllä. Kysyntäjoustoon osallistuminen on myös hieno ekoteko, koska kysyntäjousto mahdollistaa ylipäätään aurinkosähköjärjestelmien ja tuulivoimaloiden rakentamisen.


Yhteistä Väreen kaikille palveluille on, että hyödyt saadaan mitattua ja esitettyä. Eurot ovat liiketoiminnan konkretiaa ja ympäristöteoista on mukava kertoa asiakkaille, omistajille ja sidosryhmille.

Paljonko yrityksesi voi vähentää energiakuluja sekä CO2-päästöjä?

Selvitetään yhdessä! Väreen monipuolisista ja kattavista energiatehokkuuspalveluista löytyy sopivat ratkaisut jokaiselle yritykselle.


Maksimoidaan saatavilla olevat hyödyt - ota yhteyttä:

Antti on Väreen kehitysjohtaja

Antti, Kehitysjohtaja

Antin vastuulla on kokonaisuutena Väreen palveluiden kehitys ja palveluiden toimitus asiakkaalle. Savon Voimalta Väreelle siirtyneellä diplomi-insinöörillä on monipuolinen työkokemus mm. tutkimuksen, kehityksen ja myynnin parista. Antti pääseekin soveltamaan tiimeineen laajasti osaamistaan kehittäessään asiakaslähtöisiä palveluita Väreen laajalle asiakaskunnalle. Vapaa-aika kuluu Antilla pitkälti perheen kanssa. Kuntoaan Antti pitää yllä kesällä juoksulenkeillä ja talvella hiihtämällä. Yksi kesän kohokohta on lohenkalastusreissu pohjoiseen.