Tee
sopimus
tästä
> Created with Sketch.
Icon/Warning Created with Sketch.

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Sopimuksesi tiedot löydät Väppi-sovelluksesta ja verkkokauppamme palvelee normaalisti. Lisätietoja

väre jatkojohto

Näin löydät sen oikean. Siis sähkösopimuksen

Onko sähkösopimuksen tekeminen tai kilpailuttaminen tullut ajankohtaiseksi? Aiheuttaako päätös päänvaivaa? Näillä eväin löytyy varmasti juuri sinulle se oikea.

väre jatkojohto
Julkaisu: 20.5.2020 09:42

Haluatko budjetoida etukäteen?

Jos voit arvioida sähkönkulutusta tarkasti etukäteen, on kulutukseen perustuva Kuukausisähkö varteenotettava vaihtoehto. Sähkön hinnan pysyessä samana joka kuukausi, muiden taloudenpitoon liittyvien menojen budjetointi on helpompaa. Joskus voi tietysti tulla kuukausia, jolloin kulutus syystä tai toisesta menee yli sovitun paketin. Onneksi Väreellä ylimenevän kulutuksen hinta, 8 senttiä/kWh, ei päätä huimaa.

quote

Hyvä sähkösopimus on kuin olohuoneen lamppu – se nyt vaan vähän riippuu!

Onko arkesi hektistä, etkä halua pähkäillä sähköasioita?

Kaikilla ei ole aikaa sähkön hinnan jatkuvaan seurantaan ja sopimusten kilpailuttamiseen. Tällöin varma valinta on Määräaikainen sähkö. Maksat sähköstä edullisempaa hintaa sopimusajan puitteissa, ja muuten energia-asioita ei tarvitse miettiä.


Arvostatko huoletonta arkea, mutta samalla valinnan vapautta? Silloin sinulle sopii myös Jatkuva sähkö, jota ei ole sidottu määräaikaisuuksiin, joten sopimuksen uusimisesta ei tarvitse ottaa stressiä. Hintakin määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan ja päivittyy kolmen kuukauden välein.

Pystytkö säätämään säästääksesi?

Jos sinulla on aikaa ja tahtoa säädellä energiankulutustasi, on valintasi markkinoihin perustuva Pörssisähkö. Me Väreellä seuraamme silmä kovana sähkön hintakehitystä ja ilmoitamme sinulle 24 h etukäteen sähkön hintakehityksestä, jotta voit optimoida omaa kulutustasi. Kun oman talouden sähkönkäytön keskittää vuorokauden edullisimpiin tunteihin, on vuodessa luvassa huomattavia säästöjä sähkölaskuun. Sähkön kulutuksen ja hinnan seuranta käy kätevästi myös Väpin kautta.


 


 sähkösopimus vaihtoehdot

Mitä muita palveluita sähkönmyyjällä on tarjolla?

Sähkönmyyjän tarjoamilla palveluilla voi olla todella iso merkitys arjen sujuvuuteen. Sähkö itsessään on perushyödyke, joka ei kiinnosta juuri ketään, mutta parempi arki ja tulevaisuus – joko saimme huomiosi? Väreen monipuoliseen energiapalveluperheeseen kuuluvat muun muassa Avainturva, jonka avulla saat pikaisesti kadonneet avaimet korvattua sekä energiamarkkinan vaihtelulta suojaava Hintakatto ja sopimuksen joustavaan vaihtoon oikeuttava Vaihtoturva.

Ohjaavatko arvot kulutustasi?

Omilla kulutusvalinnoilla on mahdollisuus vaikuttaa yhteiskuntaan ja ympäristöön – näin on luonnollisesti myös sähkösopimuksen valinnassa. Siksi sinulla on mahdollisuus valita vastuullisesti tuotettua Vihreää sähköä tai lähellä tuotettua Lähisähköä.


Suomalaisen energiapalveluyhtiön valitseminen tarkoittaa myös, että olet tukemassa kotimaan työllisyyttä.

Jos löysit jo sen oikean, käy nappaamassa se mukaasi!

Kati, markkinointipäällikkö

Katin innostus kirjoittamiseen sai alkunsa jo lapsuudessa, heti kirjoitustaidon opittuaan. Mauno matosen seikkailut täyttivät ainekirjoituslehtiön sivuja siinä määrin, että opettajatkin ihmettelivät. Into luovaan sisällöntuotantoon on kukkinut läpi elämän ja jatkuu nyt myös ammatin merkeissä. Väreen asiakkaille Katin käsien kautta lähtee tiedotteita sekä muuta viestintää. Kati huolehtii myös Väreen brändistä ja markkinoinnista yhdessä tiimin kanssa. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat muun muassa kuntoliikunta, ratsastus, taidemaalaus sekä puutarhatyöt.